• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet değerlerim geçen ay sıfırlanmıştı. ama geç döllenmeydi benım ılk gebelıgım kasımda öğrenmişştim halbukı son reglımı eylul sonunda olmuştum testler de cıkmamıştı kasımda gttıgımde bıle 4 haftalıkdı o yzuden testede cok guvenmıyorum o kadar ınce konularkı geç döllenmesi var tam döllenme üffffffff varya tıp doktoru kadar deneyım kazandık bu gebelık surecınde
ahahahahh kızım ben bilmediğim terimler öğrendim. 28 yaşında ovulasyon testi diye bişiy olduğunu öğrendim :cool: aynen öyle haklısın yani... stres yapma bekle bakalım. ben d reglimi bekliyom... kürtaj sonrası ilk regl olcak..

kız aklıma getrdın arayayım hastaneyı dedım çıkmış sonucum :KK70: ay cok sevındım ama telefonda bılgı veremıyorlarmış pazartesı gdeceğim ay yada bugun mu gtsem
ollleyyy ki hadi bakalım.. pazartesiyi bekleyemezsin bence :) ayy inşallah güzeldir sonuç.. mutlaka ama mutlaka haber et... :KK15:

arkadaşlar kürtaj sonrası 30-45 gün içinde ay başı geliyor,aceleci davranmayın,tamam regl olalım rahatlayalım diyoruz ama daha bekleyeceğiz,benim gibi adeti gelmeyenler 45 güne kadar stres yapmasın boşuna.

evet canım tam anlamıyla korunduk dıyemem korunmadıkda kadere kırkbeş yanı ama olabılecegını cok zannetmıyorum ılk gebelıgımde 3 ay uğraştık anca olmuştu şimdi pıt dıye tutmaz heralde :)
allah iyiliğini versin,bizim 1 sene olmadı eşimin değerlerinde sorun var,normalde de istediği ay hamile kalan ender insanlar var,sen 3 ay içinde kalmışsın ona mı çok diyorsun. Rabbim aratmadan versin ama senden kötü durumda olanları gözardı etme,haline şükret.

aaa ben öyle şeylere çok inanırım canım yaa. iyi iyi ayy hadi bakalım.. birinin duasını almak çok güzel birşey, düşünsene tanımadığın biri senin için dua ediyor karşılık beklemeden. çok sevindim canım
Yakınsan beklerim buralarda çok :)

Kızlar ben napyım bi fikir verin okuyunda nolur. Bende aşırı korku var kalp durması. Sonucu 8 haftalıkken kürtaj oldım ama hiç duymadım kalp atışı olmuş durmuş hiç bi test de yapılmadı doktor sadece 6 ay önermem dedi 7. Ayım artık çok istiyorum hatta yakıyla hamile kalma diyolarya yakı koydum belime ve içimden bi ses olacak diyor bendeki güvene bakın Tek sefer korunmadık ama ole hissediyom sonuç şu ki bu seferde acaba olacak ama yine mi kaybedecem diyorum Acaba başka bi şehre gidip iyi bi hastanede özelde yaparlar mı bütün testleri illa 3 4 kez mi kaybedecez Gerekirse gidip 1 kürtaj 2 düşük yaptım diyim yapılsın test ne diyosunuz be düşünüyüm bi sürü acabam var

arkadaşlar kürtaj sonrası 30-45 gün içinde ay başı geliyor,aceleci davranmayın,tamam regl olalım rahatlayalım diyoruz ama daha bekleyeceğiz,benim gibi adeti gelmeyenler 45 güne kadar stres yapmasın boşuna.
bnmm kurtaj sonrası adetım deıl kuzum bu kurtaj sonrası 33 gun fılan oldum bu ıkıncı adet. şimdi doktora gdıorum gelınce yazarım dua edın kızlar. bu arada haklısın tatlım 3 ay a cok dedım ama bı sene dogum kontrol hapı ıle korundum o yuzden olmıcagını dğşünüodum çevremdekıler korundun yumurtalıkların kötü durumda verımsız fılan dıyordu 3 ayda umıt kalmadıydı ama oldu da noldu hayırlısı sağlıklı bebişlerimiz olsunda

bnmm kurtaj sonrası adetım deıl kuzum bu kurtaj sonrası 33 gun fılan oldum bu ıkıncı adet. şimdi doktora gdıorum gelınce yazarım dua edın kızlar. bu arada haklısın tatlım 3 ay a cok dedım ama bı sene dogum kontrol hapı ıle korundum o yuzden olmıcagını dğşünüodum çevremdekıler korundun yumurtalıkların kötü durumda verımsız fılan dıyordu 3 ayda umıt kalmadıydı ama oldu da noldu hayırlısı sağlıklı bebişlerimiz olsunda
dualarımız seninle canm

Hımm anladım canım ama kürtaj sonrası oluyormuş böyle düzensizlikler

dualarımız seninle canm

KIZZZ ANTEPDEYİM YA BEN DE,KİM BU DEDİĞİN KİŞİ NEREDE?

Yok kuzum nerdeee ayy hadi bakam şifa olsun sana :KK15:

KIZLAR TEMIZ CIKTI SONUÇLAR DOKTOR KORUNMA ARTIK HİÇBİŞEY YOK PIHTILAŞMA VS DEDİ DEVAM DEDİ SEVINSEMMI UZULSEMMI BILEMEDIM EĞER BI SIKINTI CIKSAYDI ONDAN OLMUŞ DIYECEKTIM VE TEDAVI OLACAKTIM ŞİMDİ SIFIR SORUNLA YINE TEDIRGINLIK HAYIRLISI

KIZLAR TEMIZ CIKTI SONUÇLAR DOKTOR KORUNMA ARTIK HİÇBİŞEY YOK PIHTILAŞMA VS DEDİ DEVAM DEDİ SEVINSEMMI UZULSEMMI BILEMEDIM EĞER BI SIKINTI CIKSAYDI ONDAN OLMUŞ DIYECEKTIM VE TEDAVI OLACAKTIM ŞİMDİ SIFIR SORUNLA YINE TEDIRGINLIK HAYIRLISI
Aaaa deli misin kızım.. Çok şükür Rabbime bi sıkıntın yok.. Çocuk dediğin mucize zaten... Bişiyin yokken herhangi kimyasal bişiy almadan çocuk sahibi olabilirsin.. Bence durumuna şükret hiiiç üzülme tatlım. Hemen de başla :KK31:

Aaaa deli misin kızım.. Çok şükür Rabbime bi sıkıntın yok.. Çocuk dediğin mucize zaten... Bişiyin yokken herhangi kimyasal bişiy almadan çocuk sahibi olabilirsin.. Bence durumuna şükret hiiiç üzülme tatlım. Hemen de başla :KK31:
ay canım tam sevınıodum benım bu testı yaptıran bır arakdaşım daha var oda baktı test sonuçlarıma sana bu teste normal dıyen doktor kım aklına şaşarım benden kotu sonuçların kesın pıhtılaşma var dedı... doktorunda son hastası bendım dalgın gıbıydı sankı yanlış yorumlamış olabılır mı ya ıçımde yıne kuşku var uffffff

ay canım tam sevınıodum benım bu testı yaptıran bır arakdaşım daha var oda baktı test sonuçlarıma sana bu teste normal dıyen doktor kım aklına şaşarım benden kotu sonuçların kesın pıhtılaşma var dedı... doktorunda son hastası bendım dalgın gıbıydı sankı yanlış yorumlamış olabılır mı ya ıçımde yıne kuşku var uffffff
Hemen tekrar baktır canım hatta varsa evinin yakında bi hastane nasıl olsa sonuçların elinde başka bi doktor baksın..

ah yok canım ılçede oturuyorum ya dığer ay'a ancak gıderım doktora eşimde sinirlendi iyice ufff
E peki doktor tanıdığınız kimse yok mu o yorumlasın yaa bir ay beklenir mi.. Ama sanmıom doktorum yanlış uorumlayabilrceğini sınta kaç tane test görüodur adam

Back