• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Slm kızlar bende üç bucuk yıldır uğraşıyorum bile kalabilmek için endometriosis var bende bir tüp bebek bile denedim negatif oldu.arkasından rabbim nasip etti normal yolla ama oda 12.haftada kalbi durdu.kalp atışlarını bile dinledim imanin evlat hasreti ceken e çok zor hele ki duyduktan sonra gidişi dahada zor.ocak yedide alındı.Şimdi arada zaman geçsin diyor doktor eh iki ay geçti biz başladık çalışmalara fakat normal olur belki yine die bi yandan ikinci tüp bebek için de kosusturmalara devam bakalimmm hakkımızda hayirlisi

3 olsun da öyle yapalım dediler. 3.oldu yaptılar sonuç bekliyorum
yemın edıyorum şaka gbi bu doktorlar ya ınsan sankı kolay atlatıyor o donemlerı 3 müş sankı pazardan karpuzu yere düşürüyosun 3 kere evlat bu can bu ya Allah sabır versın canım

Son düzenleme:
yemkın edıyorum şaka gbi bu doktorlar ya ınsan sankı kolay atlatıyor o donemlerı 3 müş sankı pazardan karpuzu yere düşürüyosun 3 kere evlat bu can bu ya Allah sbaır versın canım
Amin canım valla inşaallah. 3 hafta oldu bir genetik tahlil kaldı. Canları sağolsun ne bilecekler adamlar 3dk deyip aman ne ağrıyacak deyip narkozsuz kürtaj yaptılar. Başkasının derdi duvardaki deliğe benzer diye boş yere dememişler...

Merhaba kızlar ... Henüz regl olmadım doktrorun dediğine göre18 martta olursun demişti (tam 1 ay olacak) ama reglimden sonra kontrole gidip bu pıhtılaşma testini soracağım fiyatını (özel hastane) size de yazarım

Amin canım valla inşaallah. 3 hafta oldu bir genetik tahlil kaldı. Canları sağolsun ne bilecekler adamlar 3dk deyip aman ne ağrıyacak deyip narkozsuz kürtaj yaptılar. Başkasının derdi duvardaki deliğe benzer diye boş yere dememişler...
Canım benim.. ne desek boş herkes kendi acısını kendi biliyor, hele artık alışmışlar böyle şeylere doktor hemşire bu konularda ruhsuzlaşmış bile olabilir..

Dün misafirliğe gittiğim evde kadın tuttu kolumdan beni şıha götürdü sende tebaa(korku) var dedi. O da altı hafta geleceksin dedi bana

Slm kızlar bende üç bucuk yıldır uğraşıyorum bile kalabilmek için endometriosis var bende bir tüp bebek bile denedim negatif oldu.arkasından rabbim nasip etti normal yolla ama oda 12.haftada kalbi durdu.kalp atışlarını bile dinledim imanin evlat hasreti ceken e çok zor hele ki duyduktan sonra gidişi dahada zor.ocak yedide alındı.Şimdi arada zaman geçsin diyor doktor eh iki ay geçti biz başladık çalışmalara fakat normal olur belki yine die bi yandan ikinci tüp bebek için de kosusturmalara devam bakalimmm hakkımızda hayirlisi
Hayırlısı olsun canım. Rabbim önce doğal yoldan versin inşallah. sağlıklı bebek/bebeklerin olsun. Geçmiş olsun bide.. :(

Altı hafta boyunca haftanın bir günü şıh dua okuyacak düşükler için
aaa ben öyle şeylere çok inanırım canım yaa. iyi iyi ayy hadi bakalım.. birinin duasını almak çok güzel birşey, düşünsene tanımadığın biri senin için dua ediyor karşılık beklemeden. çok sevindim canım

Karpatyam Karpatyam canım test sonucu bekliyordun pıhtılaşma sonuç gelmedi mi hala? birde reglin gecikmişti naptın? nasılsın? ağrın falan var mı?
var canım sancım var testde cıkmadı gitti arıyorum arıyorum her hafta haftaya diyorlar... regl de yok sancı var ama önceki gebeliğimdede sancı varken hamıle kalmıştım demiştim hatırlarsan çok strest yaptım yaaa geçmıyor yıne zaman...

aynı anda yazmışız kuzum.. ben de seni merak etmiştim. söktürücü bişiy de içme çünkü tam korunmamıştın sanırım de mi?
evet canım tam anlamıyla korunduk dıyemem korunmadıkda kadere kırkbeş yanı ama olabılecegını cok zannetmıyorum ılk gebelıgımde 3 ay uğraştık anca olmuştu şimdi pıt dıye tutmaz heralde :)

var canım sancım var testde cıkmadı gitti arıyorum arıyorum her hafta haftaya diyorlar... regl de yok sancı var ama önceki gebeliğimdede sancı varken hamıle kalmıştım demiştim hatırlarsan çok strest yaptım yaaa geçmıyor yıne zaman...
benim hamileliğimde direk göğüs ağrım vardı regl belirtimdir benim o ama hamilemşim. şimdi yakın bir arkadaşım hamile o da regl olcam ağrım var diyordu hamilemiş. bence regl belirtilerinde hamile de olabiliyo demek ki.. test yapsan da pozitif çıkabilir mi değerlerin sıfırlanmış mıydı?

benim hamileliğimde direk göğüs ağrım vardı regl belirtimdir benim o ama hamilemşim. şimdi yakın bir arkadaşım hamile o da regl olcam ağrım var diyordu hamilemiş. bence regl belirtilerinde hamile de olabiliyo demek ki.. test yapsan da pozitif çıkabilir mi değerlerin sıfırlanmış mıydı?
evet değerlerim geçen ay sıfırlanmıştı. ama geç döllenmeydi benım ılk gebelıgım kasımda öğrenmişştim halbukı son reglımı eylul sonunda olmuştum testler de cıkmamıştı kasımda gttıgımde bıle 4 haftalıkdı o yzuden testede cok guvenmıyorum o kadar ınce konularkı geç döllenmesi var tam döllenme üffffffff varya tıp doktoru kadar deneyım kazandık bu gebelık surecınde

Back