• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlar kürtaj olali 41 gün oldu dün çok az leke geldi bidaha gelmedi adet oluyorum sandım ama yok sizinde böyle bişey geldimi başınıza annem 40 kanidir diyo kurtajdan kaç gün sonra adet oldunuz?

Ben 18 aralıkta görmüştüm son adetimi canım,tüp bebek düşünmüyorum tabi şu an çünkü normal yoldan gebe kalabildim,belki şans eseriydi ama bir süre daha normal deneyeceğim,en azından 5-6 ay bekleyeceğim bakalım zaman ve şartlar ne gösterecek!
bencede en doğrusunu yapıyorsun... Beklemekte fayda var.. Bence olacak :)) öyle düşünelimm. Şu regli bi olaydım...

7 haftalıkdı canım ama gelişime 5 haftada kaldıgı için kurtaj oldum bugun ilk adetten beri 31 gün oldu ... bakalım ıyıce stres yaptım tahlıl sonuçlarım cıkana kadarda gebelık düşünmüyorduk ama yarı yarıya korunduk hayırlısı :KK43:
aaa bekleyeydin ya 1 aycık kızımm :) acaba o yüzden mi gecikiyorsun? test yaptın mı kuzum?

İnşallah iyi şeyler olur. Metileri tanıdığım biri kullandı doğum esnasında alınmaya niyetlenilen miyomları vardı kadının miyomlar alınamadı ve doğum sonrası aşırı aşırı kanama hatta kocaman parçalar düşüyordu çokca ilaç kullandı metiler çok iyi geldi ama o da çocuğa mı zarar veriyordu ne kanamayı kesen tek hap oydu. İçeriğe bak tek etkisi kanamayı azaltmaksa kullanma derim ne varsa atılsın vücuttan
bana doktor vermedi zaten kanamam da çok az oldu.. bakalım regl olmayı bekliyorum kontrole gidince ne diyecek canım..

aaa bekleyeydin ya 1 aycık kızımm :) acaba o yüzden mi gecikiyorsun? test yaptın mı kuzum?
yok yapmadım elım gtmıo korkuorum valla beklım bakalım karnımda sancı var ama ılk gebelıgımdede sancılanıodum adet gelcek sandıydım bebek geldıydı ... bı on gun daha bekleyeyım dıyorum :110::110::110:

yok yapmadım elım gtmıo korkuorum valla beklım bakalım karnımda sancı var ama ılk gebelıgımdede sancılanıodum adet gelcek sandıydım bebek geldıydı ... bı on gun daha bekleyeyım dıyorum :110::110::110:
Canm doğru mu anladım sendede kalp durmuş galiba bende 8 haftalıkken kalp atımı olup durmuş 5haftada kalmış kürtaj oldum 7 ay geçti doktor altı aybekle dedi bu ay daha yeni korunmadık ama adet olcam sanıyodum demişsin o dikkatimi çekti bende aynı şekilde adet olcam sanıyodum ağrılarım vardı be gebeliğimi öğrenmiştim acaba gebeliklerimizin sıkıntılı olması bu ağrı mı gösterdi bi de aylardr korkuyorum ben aynı seyi yasamaktan sen de de bu durum var mı

Canm doğru mu anladım sendede kalp durmuş galiba bende 8 haftalıkken kalp atımı olup durmuş 5haftada kalmış kürtaj oldum 7 ay geçti doktor altı aybekle dedi bu ay daha yeni korunmadık ama adet olcam sanıyodum demişsin o dikkatimi çekti bende aynı şekilde adet olcam sanıyodum ağrılarım vardı be gebeliğimi öğrenmiştim acaba gebeliklerimizin sıkıntılı olması bu ağrı mı gösterdi bi de aylardr korkuyorum ben aynı seyi yasamaktan sen de de bu durum var mı
aynen canım bende sancılanıodum adet sancısı gbı sonra gebe oldugumu ogrendım geç döllenmiymiş. hemen hemen aynı şeylerı yaşamışız evet 7 haftalıken öldüğünü öğrendim 5 haftalıkda kalmış gelişimi kalbi atmış durmuş dedıler oysakı ben duymamıştım hiç kalp atımı okadarda sık doktora gidiyordum kontrole ılk heyecan dıye....
Hemde ne korkma cok tedrgınım 9 ocakda kurtaj oldum bu ay adetım 4-5 gun gecıktı hala beklıyorum cok tedırgınım bende düşünmüyorum hala ozellıkle kan pıhtılaşması testı verdım onun cıkmasını beklıyorum

Bana da yazın lütfen
canım trombofili testi yani pıhtılaşma hormon testı kromozom genetik testi yapılıyor düşükden sonra... ama ılk duşukde yapmıyorlar genelde...
Ben ısrar bela sadece pıhtılaşmayı yaptrtabıldıım unıversıtenın araştrma hastanesı yapıyor bıde sadece ozellerdede ucret pahalı--600-700 cıvarı

aynen canım bende sancılanıodum adet sancısı gbı sonra gebe oldugumu ogrendım geç döllenmiymiş. hemen hemen aynı şeylerı yaşamışız evet 7 haftalıken öldüğünü öğrendim 5 haftalıkda kalmış gelişimi kalbi atmış durmuş dedıler oysakı ben duymamıştım hiç kalp atımı okadarda sık doktora gidiyordum kontrole ılk heyecan dıye....
Hemde ne korkma cok tedrgınım 9 ocakda kurtaj oldum bu ay adetım 4-5 gun gecıktı hala beklıyorum cok tedırgınım bende düşünmüyorum hala ozellıkle kan pıhtılaşması testı verdım onun cıkmasını beklıyorum
Canm ben büyük bi şehirde yaşamıyorum burdaki tek özel hastane bile testleri gereksiz görüyo acele etmeyin diyo senden haber bekliyorum testin sonucunu ve süreci olur mu

Canm ben büyük bi şehirde yaşamıyorum burdaki tek özel hastane bile testleri gereksiz görüyo acele etmeyin diyo senden haber bekliyorum testin sonucunu ve süreci olur mu
tabı canım haber ederim muhakkak haftaya çıkar sanırım 20 gun oldu bende verelı ankraya gdıp gelıomuş test sonucu fılan bayagı detaylı bişe zaten haberleşiriz umarım bıdaha yaşamayız ya :(

Back