- 9 Mayıs 2013
- 459
- 120
- 83
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.681
3 olsun da öyle yapalım dediler. 3.oldu yaptılar sonuç bekliyorumCanm hiç bi test faln yapmadılarmı 2 düşüğe
yemın edıyorum şaka gbi bu doktorlar ya ınsan sankı kolay atlatıyor o donemlerı 3 müş sankı pazardan karpuzu yere düşürüyosun 3 kere evlat bu can bu ya Allah sabır versın canım3 olsun da öyle yapalım dediler. 3.oldu yaptılar sonuç bekliyorum
Amin canım valla inşaallah. 3 hafta oldu bir genetik tahlil kaldı. Canları sağolsun ne bilecekler adamlar 3dk deyip aman ne ağrıyacak deyip narkozsuz kürtaj yaptılar. Başkasının derdi duvardaki deliğe benzer diye boş yere dememişler...yemkın edıyorum şaka gbi bu doktorlar ya ınsan sankı kolay atlatıyor o donemlerı 3 müş sankı pazardan karpuzu yere düşürüyosun 3 kere evlat bu can bu ya Allah sbaır versın canım
Canım benim.. ne desek boş herkes kendi acısını kendi biliyor, hele artık alışmışlar böyle şeylere doktor hemşire bu konularda ruhsuzlaşmış bile olabilir..Amin canım valla inşaallah. 3 hafta oldu bir genetik tahlil kaldı. Canları sağolsun ne bilecekler adamlar 3dk deyip aman ne ağrıyacak deyip narkozsuz kürtaj yaptılar. Başkasının derdi duvardaki deliğe benzer diye boş yere dememişler...
Hayırlısı olsun canım. Rabbim önce doğal yoldan versin inşallah. sağlıklı bebek/bebeklerin olsun. Geçmiş olsun bide..Slm kızlar bende üç bucuk yıldır uğraşıyorum bile kalabilmek için endometriosis var bende bir tüp bebek bile denedim negatif oldu.arkasından rabbim nasip etti normal yolla ama oda 12.haftada kalbi durdu.kalp atışlarını bile dinledim imanin evlat hasreti ceken e çok zor hele ki duyduktan sonra gidişi dahada zor.ocak yedide alındı.Şimdi arada zaman geçsin diyor doktor eh iki ay geçti biz başladık çalışmalara fakat normal olur belki yine die bi yandan ikinci tüp bebek için de kosusturmalara devam bakalimmm hakkımızda hayirlisi
nereye 6 hafta gideceksin? ne korkusu kuzum ? ayy anlamadım :SDün misafirliğe gittiğim evde kadın tuttu kolumdan beni şıha götürdü sende tebaa(korku) var dedi. O da altı hafta geleceksin dedi bana
Altı hafta boyunca haftanın bir günü şıh dua okuyacak düşükler içinnereye 6 hafta gideceksin? ne korkusu kuzum ? ayy anlamadım :S
aaa ben öyle şeylere çok inanırım canım yaa. iyi iyi ayy hadi bakalım.. birinin duasını almak çok güzel birşey, düşünsene tanımadığın biri senin için dua ediyor karşılık beklemeden. çok sevindim canımAltı hafta boyunca haftanın bir günü şıh dua okuyacak düşükler için
aynı anda yazmışız kuzum.. ben de seni merak etmiştim. söktürücü bişiy de içme çünkü tam korunmamıştın sanırım de mi?kızlar 33.günüm hala regl yok yok ya karnımda sancıda var strestenmı gelmıo nedir
var canım sancım var testde cıkmadı gitti arıyorum arıyorum her hafta haftaya diyorlar... regl de yok sancı var ama önceki gebeliğimdede sancı varken hamıle kalmıştım demiştim hatırlarsan çok strest yaptım yaaa geçmıyor yıne zaman...Karpatyam canım test sonucu bekliyordun pıhtılaşma sonuç gelmedi mi hala? birde reglin gecikmişti naptın? nasılsın? ağrın falan var mı?
evet canım tam anlamıyla korunduk dıyemem korunmadıkda kadere kırkbeş yanı ama olabılecegını cok zannetmıyorum ılk gebelıgımde 3 ay uğraştık anca olmuştu şimdi pıt dıye tutmaz heralde :)aynı anda yazmışız kuzum.. ben de seni merak etmiştim. söktürücü bişiy de içme çünkü tam korunmamıştın sanırım de mi?
benim hamileliğimde direk göğüs ağrım vardı regl belirtimdir benim o ama hamilemşim. şimdi yakın bir arkadaşım hamile o da regl olcam ağrım var diyordu hamilemiş. bence regl belirtilerinde hamile de olabiliyo demek ki.. test yapsan da pozitif çıkabilir mi değerlerin sıfırlanmış mıydı?var canım sancım var testde cıkmadı gitti arıyorum arıyorum her hafta haftaya diyorlar... regl de yok sancı var ama önceki gebeliğimdede sancı varken hamıle kalmıştım demiştim hatırlarsan çok strest yaptım yaaa geçmıyor yıne zaman...
tutabilir işte.. hiç belli olmaz.. hatta eskiler der ya düşüğün arkası gebelik diye.evet canım tam anlamıyla korunduk dıyemem korunmadıkda kadere kırkbeş yanı ama olabılecegını cok zannetmıyorum ılk gebelıgımde 3 ay uğraştık anca olmuştu şimdi pıt dıye tutmaz heralde :)
evet değerlerim geçen ay sıfırlanmıştı. ama geç döllenmeydi benım ılk gebelıgım kasımda öğrenmişştim halbukı son reglımı eylul sonunda olmuştum testler de cıkmamıştı kasımda gttıgımde bıle 4 haftalıkdı o yzuden testede cok guvenmıyorum o kadar ınce konularkı geç döllenmesi var tam döllenme üffffffff varya tıp doktoru kadar deneyım kazandık bu gebelık surecındebenim hamileliğimde direk göğüs ağrım vardı regl belirtimdir benim o ama hamilemşim. şimdi yakın bir arkadaşım hamile o da regl olcam ağrım var diyordu hamilemiş. bence regl belirtilerinde hamile de olabiliyo demek ki.. test yapsan da pozitif çıkabilir mi değerlerin sıfırlanmış mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?