• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yok canım bebek için,seninle aynı gün kürtaj olmuştum,18 şubat! senin testler çıktı ama benim test daha çıkmadı. Dr um parçanın sonucuna göre isteyecek bizden testleri. Eğer kromozomsal bir sorun çıkarsa bizden de genetik testler isteyecek sizin dr unuzun istediği gibi. Ama çıkmazsa (inşallahhhhhhhhhhhh) pıhtılaşma,hormon vitamin testleri falan isteyecek diye biliyorum. Sen pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı? Kaç senelik evlisin,ne kadardır istiyorsunuz bebek.
Biliyom kuzum aynı gün olduğunu :( ben dörtbuçuk yıldır hamileyim son 6 aydır bebek istiyoduk yani 6. Ayımda hamile kalmıştım. Nerde baktırdın testleri neden bu kadar geç kaldılar.. Ama çıkmaz inşallah birşey kaç haftalıktı kuzum? Sen kaç yıllık evlisin?

Kızlar ilk regli bekleyene kadar rahim kendini toplamış mı diye kontrole gidenler var mı? Benim doktorum benim reglimi bekletiyor bana.

Pazartesi düşük yapıp cumartesi girmiştim doktora. İlk kürtajımdan sonra Dr böyle demişti ilk kürtajdan 10 gün sonra bir defa da adetten sonra gel demişti

Kızlar ilk regli bekleyene kadar rahim kendini toplamış mı diye kontrole gidenler var mı? Benim doktorum benim reglimi bekletiyor bana.

Ben pazartesi düşük yaptım geçen hafta , salı hastaneden çıktım kürtaj yok , doktorumla karşılaştım cuma kontrole gel Dedi cuma gittim metiler verdi pazar gel Dedi pazar gittim artık kullanma çok az kalmış Dedi ben yine de o gece kullandım şuan çok ama çok az kanama oluyor genellikle tuvalet sonrası oluyor bu doktor korunma falan demedi , ilk adet başlangıcında gel kontrole Dedi sadece daha sonra testleri yaptıralım dedim başka birşey demedi

peki rahim kontrolü için mi gitmiştin?
Rahime baktı tabi kürtajdan sonra parça kalmış mı diye. Ben adet sonrası gitmeyi geciktirdim biraz şimdi de iyi hormonların en yüksek olduğu zaman dedi ve hormonlara baktı. Değerlere göre süper yumurta dedi ve ilişki tarihleri verdi 4 5 aya gebelik dedi. Çok dikkat etmedim tarihlere de baya sürdü ondan sonraki gebelik o da çok iyi sonuçlanmadı zaten mol gebelik :(

yaa bu metiler ne herkes kullanmış bana bişiy demedi doktor. ne işe yarıyor metiler? gerçi sanırım benim için artık geç bide benim kürtaj sonrası kanamam az oldu normal mi ki ?

Rahime baktı tabi kürtajdan sonra parça kalmış mı diye. Ben adet sonrası gitmeyi geciktirdim biraz şimdi de iyi hormonların en yüksek olduğu zaman dedi ve hormonlara baktı. Değerlere göre süper yumurta dedi ve ilişki tarihleri verdi 4 5 aya gebelik dedi. Çok dikkat etmedim tarihlere de baya sürdü ondan sonraki gebelik o da çok iyi sonuçlanmadı zaten mol gebelik :KK43:
canım benim yaa.. zaten bu doktorlar hep konuşuyo, ben kendi doktorumdan çok memnunum ama hiçbişi onların dediği gibi olmuyor ki ..

canım benim yaa.. zaten bu doktorlar hep konuşuyo, ben kendi doktorumdan çok memnunum ama hiçbişi onların dediği gibi olmuyor ki ..
İnşallah iyi şeyler olur. Metileri tanıdığım biri kullandı doğum esnasında alınmaya niyetlenilen miyomları vardı kadının miyomlar alınamadı ve doğum sonrası aşırı aşırı kanama hatta kocaman parçalar düşüyordu çokca ilaç kullandı metiler çok iyi geldi ama o da çocuğa mı zarar veriyordu ne kanamayı kesen tek hap oydu. İçeriğe bak tek etkisi kanamayı azaltmaksa kullanma derim ne varsa atılsın vücuttan

Metiler ; doktorun bana açıklaması aynı şöyle oldu , rahim içinde çok az parça var bu ilaç rahimi sıkıp içinde ki herşeyi yavaş yavaş alıncak ilk başta kanaman olabilir Ağrı'n olabilir ama sonra kesicek Dedi sadece kürtaj değil doğum sonrası da veriyoruz korkma Dedi . Bende ilk çok ağrı yaptı ama sonra alıştım , kanamayı kesti gerçekten ve benimde çok kanamam yoktu parçaları döktü gerçekten

Metiler ; doktorun bana açıklaması aynı şöyle oldu , rahim içinde çok az parça var bu ilaç rahimi sıkıp içinde ki herşeyi yavaş yavaş alıncak ilk başta kanaman olabilir Ağrı'n olabilir ama sonra kesicek Dedi sadece kürtaj değil doğum sonrası da veriyoruz korkma Dedi . Bende ilk çok ağrı yaptı ama sonra alıştım , kanamayı kesti gerçekten ve benimde çok kanamam yoktu parçaları döktü gerçekten
anladım canım .. bakalım ben de regl olunca burda yayarım artık :) sonra doktor..

Biliyom kuzum aynı gün olduğunu :KK43: ben dörtbuçuk yıldır hamileyim son 6 aydır bebek istiyoduk yani 6. Ayımda hamile kalmıştım. Nerde baktırdın testleri neden bu kadar geç kaldılar.. Ama çıkmaz inşallah birşey kaç haftalıktı kuzum? Sen kaç yıllık evlisin?
canım ben 2 sene 1 aylık evliyim,14 aydır da çocuk istiyorduk,benim eşimin abisinde de ciddi sperm sorunları varmış ve tüp bebek yaptırmışlar,abisinde sorun olduğu için korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra dr a gittik kontrol amaçlı ve iyiki de gitmişiz,eşimin değerlerinde düşüklük çıktı.1 sene tedavi ilaç kürler falan ile geçti,tam dr lar artık aşılama ya da tüp düşünün demişken ve ben tüp bebek randevusu alacakken öğrendik hamile olduğumu. Minik mucizemizdi bizim için ama malesef yaşayamadı kuzum,kalbi durdu. Sata göre 9+4 keseye göre 7+3 dü meleğimin kalbi durduğunda.

canım ben kürtajdan 10 gün sonra kontrole gittim dr rahim kendini toparlamış sayılır ama yine de dikkat et korunun dedi. Sonrasında da gitmedim adetimi bekliyorum,adet olunca gel testler isteyeceğim falan dedi

canım ben 2 sene 1 aylık evliyim,14 aydır da çocuk istiyorduk,benim eşimin abisinde de ciddi sperm sorunları varmış ve tüp bebek yaptırmışlar,abisinde sorun olduğu için korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra dr a gittik kontrol amaçlı ve iyiki de gitmişiz,eşimin değerlerinde düşüklük çıktı.1 sene tedavi ilaç kürler falan ile geçti,tam dr lar artık aşılama ya da tüp düşünün demişken ve ben tüp bebek randevusu alacakken öğrendik hamile olduğumu. Minik mucizemizdi bizim için ama malesef yaşayamadı kuzum,kalbi durdu. Sata göre 9+4 keseye göre 7+3 dü meleğimin kalbi durduğunda.
ben de son reglimi 14 aralıkta görmüştüm. O zaman İkimizinde aynı zamanmış... regl olmadın daha demi kuzum? peki düşünüyor musun şimdi tüp bebek?

Kızlar kürtajdan sonra ılk adetım 35...36. gunde fılan gelmişti ama hala ıkıncı adet yok sız ne zaman olmuştunuz korkuyorum ya :(

canım ne kadarlıktı bebeğin :KK43: eğer geç geldiyse geç olabilirsin 5-6-7 gün izin ver kendine.. ne kadar geciktin?
7 haftalıkdı canım ama gelişime 5 haftada kaldıgı için kurtaj oldum bugun ilk adetten beri 31 gün oldu ... bakalım ıyıce stres yaptım tahlıl sonuçlarım cıkana kadarda gebelık düşünmüyorduk ama yarı yarıya korunduk hayırlısı :(

ben de son reglimi 14 aralıkta görmüştüm. O zaman İkimizinde aynı zamanmış... regl olmadın daha demi kuzum? peki düşünüyor musun şimdi tüp bebek?
Ben 18 aralıkta görmüştüm son adetimi canım,tüp bebek düşünmüyorum tabi şu an çünkü normal yoldan gebe kalabildim,belki şans eseriydi ama bir süre daha normal deneyeceğim,en azından 5-6 ay bekleyeceğim bakalım zaman ve şartlar ne gösterecek!

Back