• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ben önlemi almak istiyorum canım ama nerde yaptırabilir im ki devlet yapmıyor araştırma hastaneleri de 3 dusuk istiyor :KK43:

Kayıda geçmemiş düşüklerim var desen yaptım desen belki inanırlar benim ikinci gebeliğimdi kalbi atmıyordu haftaya bekleyelim Dedi doktorum ben koştum üniversiteye o da aynısını Dedi bir de şu tahlilleri de düşerse yaparız demişti 2. Olmasına rağmen kendi doktorum da eskiden 3 düşük istiyorlardı ama son yıllarda senin gibi durumlarda yapılabiliniyor demişti ama üniversitede ki hemşirelere sorsan ilki ölü doğum diye geçiyor bu ilk düşük yapamayız demişlerdi.

Hanımlar benim ilk düşükten sonra ilk adetim normal geldi 3,5 gün sürdü.ama 2. Adet hem adet gelmeden 1 hafta önce lekelenmeyle 1 hafta sonra da adetin kendisiyle devam ediyor. Hatta bugün 5. Gün.
Normal mi bu?

Ben önlemi almak istiyorum canım ama nerde yaptırabilir im ki devlet yapmıyor araştırma hastaneleri de 3 dusuk istiyor :KK43:

Kayıda geçmemiş düşüklerim var desen yaptım desen belki inanırlar benim ikinci gebeliğimdi kalbi atmıyordu haftaya bekleyelim Dedi doktorum ben koştum üniversiteye o da aynısını Dedi bir de şu tahlilleri de düşerse yaparız demişti 2. Olmasına rağmen kendi doktorum da eskiden 3 düşük istiyorlardı ama son yıllarda senin gibi durumlarda yapılabiliniyor demişti ama üniversitede ki hemşirelere sorsan ilki ölü doğum diye geçiyor bu ilk düşük yapamayız demişlerdi.
Şimdi şöyle oluyor kızlaar biz sonuçta tek bebeğimizi kaybettık ben hep Allah korusun 3 düşük desem tabıkı bakarlar ama başımıza gelırse ya sonra dıye düşünürüm... O yüzden tamam biraz zorluyor hastanler ama çevrenızde az araştırın tek düşükle gidip muhakak hastanede kavga dövüş o testı yaptıran vardır.... Ben gittiğimde banada aynısını dedıler tek düşükle bakamam özele yaptır dedı doktor kafasını çevirdi... benımde hiç huyum degıldır oyle şeyler ama sonucda canımız kopuyor aslan kesılıosunuz valla.. dedim arkadaşım yaptırmış burda sert çıkarak... yanlışın vardır başka yerdir biz yapmıyoruz dedi... ha oylemı ozamn ben yanlış anlamışım tekrar sorarım nerde yaptırdıgını ona gore ılgılı yerlere şikayet ederim deyınce kadın kagıdı yazıp elıme tutuşturdu hemen koşa koşa gttım kan verdım valla

Hanımlar ben kürtaj yaptırmadım iki gün oldu kontrole gittim çok az zarlar kalmış bına kürtaj yapılmaz diyip metiler diye ilaç verdi kullanan var mı aranızda?

genetik kodlarımızı bilmek bana çok iyi birşeymiş gibi gelmiyor ya.. :KK43: birde genetikte problem var diyelim ilaç kullanmak çok istemiyorum. Farklı bir yol deneyebilirim bunun için. Benim 2-3 ayda bir gittiğim bir sağlık doktorum var sade yaşam doktorum o da tavsiye etmedi. Onunla görüşeceğim sanırım önce. tabiki bir yandan merak da ediyorum ne olmuş olabilir diye bilmiyorum. biraz sakin kafa düşüneceğim. geçen hafta halamın da (aramızda büyük bir yaş farkı yok) ikiz çocuklarının olduğunu ve birinin öldüğünü öğrendim. 3 tane oğlu var şimdi..
Bahsettiğin kişi aidin salih ile bağlantılı mı acaba? Ben baya araştırdım da önerdiği tedavileri uygulamak çok zor. 1. Günün sonunda pes ettim. Sen yapabildin mi?

Hanımlar ben kürtaj yaptırmadım iki gün oldu kontrole gittim çok az zarlar kalmış bına kürtaj yapılmaz diyip metiler diye ilaç verdi kullanan var mı aranızda?
Ben de kullandım kürtaj sonrası parça kalmıştı ikinci kere kürtaja girmem gerekecek diye ödüm koptu ama Metiler ile önce kanama kesildi kürtajdan 45 gün sonra da adetim geldi ve adet sonrası parça falan kalmamıştı

Şimdi şöyle oluyor kızlaar biz sonuçta tek bebeğimizi kaybettık ben hep Allah korusun 3 düşük desem tabıkı bakarlar ama başımıza gelırse ya sonra dıye düşünürüm... O yüzden tamam biraz zorluyor hastanler ama çevrenızde az araştırın tek düşükle gidip muhakak hastanede kavga dövüş o testı yaptıran vardır.... Ben gittiğimde banada aynısını dedıler tek düşükle bakamam özele yaptır dedı doktor kafasını çevirdi... benımde hiç huyum degıldır oyle şeyler ama sonucda canımız kopuyor aslan kesılıosunuz valla.. dedim arkadaşım yaptırmış burda sert çıkarak... yanlışın vardır başka yerdir biz yapmıyoruz dedi... ha oylemı ozamn ben yanlış anlamışım tekrar sorarım nerde yaptırdıgını ona gore ılgılı yerlere şikayet ederim deyınce kadın kagıdı yazıp elıme tutuşturdu hemen koşa koşa gttım kan verdım valla
Ahh insaAllah yaptırabilir im yaa hayırlısıyla bi önce histeroskopi olayım ondan sonrada testleri de aradan çıkarabilirim insaAllah.

Ya işte 3 demek de istemiyorum inşaAllah yaptırabilirim olmazsa mecbur özeller de yaptırcam malesef

forumda okumuştum canım hatırlamıyorum ınan goz gezdırırken evet senın yenıymiş bende 9 ocakda oldum... ıkıncı adetımı beklıyorum pıhtılaşma testı yaptırdım onun sonucunu beklıyorum bakalım neler olacak
Bende düşük yaptım da pıhtılaşma testi yaptırmadım ilk düşükte gerek var mı yada yapıyorlar mı?

Bende düşük yaptım da pıhtılaşma testi yaptırmadım ilk düşükte gerek var mı yada yapıyorlar mı?
canım ılk düşükte tum doktorlar gerek yok dıyor ama benım arkadaşlarımda ılk düşükde bu testı yaptıranlar var ve 3 ünden 2 side ıyıkı yaptırmışım yoksa ıkıncı cocugumuda kaybedecektım pıhtılaşma varmış dıyor o yuzden işini şansa bırakma derim.Üniveristenin araştırma hastanelerı 3 düşükden sonra yapıyorlar bu testı ama ısrar edersen yapacakalrını düşünüyorum yınede. masraflı bı test oldugu için yanaşmıolar genelde ssk vs sosyal guvencen varsa ucretsız

canım ılk düşükte tum doktorlar gerek yok dıyor ama benım arkadaşlarımda ılk düşükde bu testı yaptıranlar var ve 3 ünden 2 side ıyıkı yaptırmışım yoksa ıkıncı cocugumuda kaybedecektım pıhtılaşma varmış dıyor o yuzden işini şansa bırakma derim.Üniveristenin araştırma hastanelerı 3 düşükden sonra yapıyorlar bu testı ama ısrar edersen yapacakalrını düşünüyorum yınede. masraflı bı test oldugu için yanaşmıolar genelde ssk vs sosyal guvencen varsa ucretsız
Özellerde ne kadara yapıyorlar biliyormusunuz?

Merhaba arkadaslar birse danisacaktim size. Ben sali gunu bat gunumdu 55.24 degerle gebe oldugumu ogrendim. 1 gun sonra beta 105.54 e cikti. Progesteronda 44.24 tu. Doktor gayet iyi dedi. Dun tekrar tahlil yapti beta 296.54 e yukseldi ama progesteron 32 ye dustu. Kanaman var mi dedi yok dedim dusuk olna ihtimali var mi sizce. Olursa gel dedi.

Ben de kullandım kürtaj sonrası parça kalmıştı ikinci kere kürtaja girmem gerekecek diye ödüm koptu ama Metiler ile önce kanama kesildi kürtajdan 45 gün sonra da adetim geldi ve adet sonrası parça falan kalmamıştı

Evet kanamam azaldı gece ağrı yapmadı ama sabah kıvrandım resmen parça düştü kanama adet kanaması gibi , kaç gün kullandınız

Kızlar günaydın... 18inde düşük yaptım hala bekliyorum reglimi. Bi arkadaşım da düşük yapmıştı doktoru İzmirde çok başarılı bir operasyon geçirdin hemen denemelere başlayabilirsiniz demişti siz ne yapıyorsunuz? birde doktorum ilişki yasağı vermişti 20 gün, bitti o çok şükür.. ama korunuyoruz şuan. kürtaj sonrası korunmayın diyen doktor var mı?

Ben de düşük yaptım. Daha önce de 2 küryajım var. Doktorlar hep folbiol kullan dediler ve korunma vermediler. 15inde düşük oldu ağrım sizin var hala regl yok zaten periyodun 30 günde yarın bekliyorum artık

Back