Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Düşükten sonra ilk Regl normal olmuştu
2. Regl inanılmaz az
Hatta Regl olup olmadığından bile emin olamıyorum
Her gün çok az miktar lekelenme oluyor
Başına gelen oldu mu ? Normal bir durum mu ?

Peki regliniz normal regl periyodunda mı oldu? Mesala 28 günde bir oluyorsanız 28.gün mü oldunuz

Çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın.benim kürtajdan sonra bir hafta sürmüştü genelde öyle oluyormuş ama her bünyeye göre değişir.25.günde regl oldum

arkadaşlar merhaba,bir şey sormak istiyorum,düşük yaptıktan sonra parçayı incelemeye gönderen var mı aranızda???

Normalde göndermek gerekiyormuş. Benim evde düştü gönderilebilir olduğunu düşünmedim. Kaldı ki her hastane bile inceleme için kürtaj yapamazken. Genetik için gidip kan verdim parça gönderemedik

Kurtaj olmadan doktora bu talepte bulunabiliyormussun tabi bende sonra öğrendim sağolsun doktorlar hiç bilinclendirmiyorlar böyle bişey istermisin diye onlara göre illa 3düşük yapacan acılar bize kalıyor ah ahh

eşim evet dese 3ay sonra düşünürüm ama 6aysonra ikna etmeye çalışacam.sana tavsiyem rahat ol korkma kadın duyguları direk hormonları etkiliyor.bide eğer 10hfliktan küçük kürtajsa 2,3ay 10hftaliktan büyükse 6ay beklenmeli diyor drlar toparlanma Îçin.

Normalde göndermek gerekiyormuş. Benim evde düştü gönderilebilir olduğunu düşünmedim. Kaldı ki her hastane bile inceleme için kürtaj yapamazken. Genetik için gidip kan verdim parça gönderemedik
Ya Can'ım benim Dr gönderdi ben söylemeden ama sonuçlar uzun sürede çıkıyor o yüzden geriliyorum Zaman geçmiyor

Arkadaşlar ben de düşük yapıyorum. Ama bebek çok küçük olduğu için kürtaja gerek yok dedi doktor. Normal adet gibi kanaman olur dedi. Bitince gel beta hgc sifirlanmis mi kontrol edelim dedi. Pazartesi geceden beri kahverengi lekenme var ama kanama yok. Bu durumu yaşayan var mi?

5hafta yada daha kucukse kürtajla alınamama riski var o yüzden beklemeyi tercih etmiştir sonra kontrol edip parça kalmışsa onu temizler.benimde önce kahveydi sonra kanamaya döndü son üç gün kürtajla alındı 7haftalik olculmustu.çok geçmiş olsun canım

Can'ım meyrax meyrax benim Dr um bebeğin kalp atışının durduğunu söyledikten sonra izlenecek yolu anlattı vakumla alacağız parça sorunu falan olmaz ve rahimin toparlanması daha çabuk oluyor sonra parçayı göndereceğiz incelenecek ona göre eğer kromozomsal sorun çıkarsa sizden test isterim genetik falan ama tahminimce bir şey çıkmayacak pıhtılaşma olduğunu düşünüyorum Dedi üsteledim bu testte ne çıkmasını bekliyoruz Diye! hiçbir şey çıkmasını beklemiyoruz doğurganlığın olduğunu ve hamile kalabildiğini biliyoruz artık bir dahaki hamileliğini öğrenir öğrenmez iğneye başlarız Dedi (ki biz 1 senelik uğraş sonucunda tam tüp bebek için randevu alacakken öğrendik hamile olduğumu eşimin sperm değerlerinde biraz pürüz var) adet olunca testler isteyeceğim Dedi yani hormonlara falan bakılacak o Zaman pıhtılaşma falan var mı onu da yaptırırım diye düşündüm. Ama şu test sonucunun daha 1,5 ay sürecek olması beni çok geriyor Zaman geçmiyor ve ödüm kopuyor! Sen ne durumdasın? Sen Nasıl bir yol izleyeceksin?

arkadaşlar merhaba,bir şey sormak istiyorum,düşük yaptıktan sonra parçayı incelemeye gönderen var mı aranızda???
Canım ben gönderdim sonucu da aldım. Sonuç olarak bişey cikmadi orda tek yazan
Sonuc: gebelik ürünü
Benim bebeğim 9+5gunluktu senin ki ne kadardı. Dr uma göre küçük olduğu için bi sonuç cikmazmis

Back