Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Evet Can'ım Rahmi'n dinlenmesi için beklemem gerek
Herkese çok geçmiş olsun bende 9. Haftaya girmişken bebeğimin kalbinin durması sebebiyle 30 ocakta kürtaj oldum doktorum çok beklemene gerek yok 1 ay yeter dedi yalnız sizlere bir sorum olacak sağlık ocağındaki ebe bana şimdiden folik asit kullanmaya başla dedi doktora sordum sana kilo yapmaktan başka bir işe yaramayacak zaten yeniden hamile kalınca ben tekrar başlatılan dedi kafam karıştı sizce ne yapmalıyım

Herkese çok geçmiş olsun bende 9. Haftaya girmişken bebeğimin kalbinin durması sebebiyle 30 ocakta kürtaj oldum doktorum çok beklemene gerek yok 1 ay yeter dedi yalnız sizlere bir sorum olacak sağlık ocağındaki ebe bana şimdiden folik asit kullanmaya başla dedi doktora sordum sana kilo yapmaktan başka bir işe yaramayacak zaten yeniden hamile kalınca ben tekrar başlatılan dedi kafam karıştı sizce ne yapmalıyım
Bence başla canın bende dusuk yaptım 5 haftalıktı doktorum 1 ay onceden başla dedi kullanmaya başladım folik asit bende kilo yapmadı. Hangi folik asit kullanıyorsun?

bende düşük yaptıktan sonra sordum doktora kullanayım mı diye aslında iki günde bir kullanabilirsin dedi yani eğer hemen istiyorsan kullan canım ama bekleyeceksen bebek düşündüğün zaman başla kullanmaya.. bu arada geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmaz inşallah

Bence başla canın bende dusuk yaptım 5 haftalıktı doktorum 1 ay onceden başla dedi kullanmaya başladım folik asit bende kilo yapmadı. Hangi folik asit kullanıyorsun?

Fotosunu attım canım günde 1 tane kullanıyordum kürtaj olunca doktor gerek yok yeniden hamile kalınca kullanmaya başlıycaksın dedi sen hangisini kullanıyorsun

Eklentiler

• image.png
    image.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 38
bende düşük yaptıktan sonra sordum doktora kullanayım mı diye aslında iki günde bir kullanabilirsin dedi yani eğer hemen istiyorsan kullan canım ama bekleyeceksen bebek düşündüğün zaman başla kullanmaya.. bu arada geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmaz inşallah
Âmin Can'ım inşallah Rabbim bir daha hiçbirimize yaşatmaz ama ben fazla beklemeyi istemiyorum yaşım geçiyor o yüzden sanırım kullanmaya başlasam iyi olacak teşekkür ederim

doktorlar hamıle kalmadan 3 ay once baslanmasını onerıyor hamıle kaldıktan sonra bebege yeterlı gelmez ve senın bunu depolaman lazım canım hemen baslayabılırsın bende dün basladım aralık 28 8+5 kürtaj olduım hemde 3.gebelık kaybımdı

Merhaba umut seni agustos annelerinen hatırlıyorum. Bende kaybettim Bebeğimi bugün kurtajin 27. Günü umarım herkes bu duyguyu yeniden tadar
umarım arkadasım evet olsaydık agustos annesi olacaktık maalesef olamadık senın ıcınde uzuldum cok gecmıs olsun RAbbım tez zamanda yasatsın aynı duyguyu bana prof bi doktor korunma dedı hısteroskopu yaptırcaktım suan gerek yok dedı kendı doktorum korunmamı soluyor kafam karısık

doktorlar hamıle kalmadan 3 ay once baslanmasını onerıyor hamıle kaldıktan sonra bebege yeterlı gelmez ve senın bunu depolaman lazım canım hemen baslayabılırsın bende dün basladım aralık 28 8+5 kürtaj olduım hemde 3.gebelık kaybımdı
Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah birdaha yaşamayız ve Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder bende bugün alıcam ve kullanmaya başlıycam doktor gerek yok deyince kafam karışmıştı ama kilo alırsam alayım bebeğim herşeyden önce gelir çok sağol

umarım arkadasım evet olsaydık agustos annesi olacaktık maalesef olamadık senın ıcınde uzuldum cok gecmıs olsun RAbbım tez zamanda yasatsın aynı duyguyu bana prof bi doktor korunma dedı hısteroskopu yaptırcaktım suan gerek yok dedı kendı doktorum korunmamı soluyor kafam karısık
Canım neden histeroskopi yaptirmalisin benimde yaptırmam gerekiyor

Ben kanda kromozom ve pihti yaptedim sonra kadim dogumcum bazi testleryapti neyse ben bbebeği genetiğe ggondermistim Turnerssendromu cikti ve bu bi sansti ilk gebeligimde kese var kalp aatşi yoktu ikinci kimyasaldi ve prof gittim kizim olsan histeroskopi şuan yaptirma derdim çünkübebegin tTurnermis dedi bu kagidi gormeem yaptirrsim dedi yani histeroskopi iiçinkararsizm ama folik verdi ve dun basladim
Canım neden histeroskopi yaptirmalisin benimde yaptırmam gerekiyor

Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah birdaha yaşamayız ve Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder bende bugün alıcam ve kullanmaya başlıycam doktor gerek yok deyince kafam karışmıştı ama kilo alırsam alayım bebeğim herşeyden önce gelir çok sağol

Kızlar cok geçmiş olsun bende kürtaj olalı bır ay oldu yenı adet gordum kurtaj sonrası ıkıncıdede aynı şeylerı yaşamam k için hangı testler gerekıyor ben kromozom ve kanda pıhtılaşma yaptırayım dıorum onuda devlet hastanesı 3 düşükten once yapmıolarmış ben nasıl kaldıracam 3 düşüğü aynı acıyı soran yok tabı

Kİlo yaptıgını dusunmuyorum cunku ben son gebelıgımden once 2 3 ay kullandım ve kılo almadım sadece son gebelıgımde 2 kılo almıstm o kaldı bende yanı bence baslayabılırsın ama tabıkı doktoruna sormanda fayda var ben de kendı doktorum un soledıgı hamıle kalmayı planladıgın anda baslayacagız demıstı baska bı prfo doktor baslattı bıle hatta hısteroskopıye de gerek yok dırek denemeye basla dedı

Kızlar cok geçmiş olsun bende kürtaj olalı bır ay oldu yenı adet gordum kurtaj sonrası ıkıncıdede aynı şeylerı yaşamam k için hangı testler gerekıyor ben kromozom ve kanda pıhtılaşma yaptırayım dıorum onuda devlet hastanesı 3 düşükten once yapmıolarmış ben nasıl kaldıracam 3 düşüğü aynı acıyı soran yok tabı
tatlım herkese soluyorum evrak bakmıyolar git uc dusuk de kımyasal gebelıktı bırı kurtajdı de yaparlar ozelde pahalı oluyormus

Ben kanda kromozom ve pihti yaptedim sonra kadim dogumcum bazi testleryapti neyse ben bbebeği genetiğe ggondermistim Turnerssendromu cikti ve bu bi sansti ilk gebeligimde kese var kalp aatşi yoktu ikinci kimyasaldi ve prof gittim kizim olsan histeroskopi şuan yaptirma derdim çünkübebegin tTurnermis dedi bu kagidi gormeem yaptirrsim dedi yani histeroskopi iiçinkararsizm ama folik verdi ve dun basladim
Bizim bebeği patoloji ye gönderdiler ama doktor bişe çıkmaz dedi :( bende testler ne varsa yaptırmak istiyorum.. Benim de histeroskopi olmam lazım Rahmimde perde varmış çift rahimliymisim onu aldırmadan hamile kalmasın demiş doktor eşime

tatlım herkese soluyorum evrak bakmıyolar git uc dusuk de kımyasal gebelıktı bırı kurtajdı de yaparlar ozelde pahalı oluyormus
ay derım derım de başıma gelır dıye korkuyorum Allah derse bu sefer 3 mu dedın yalanmı soyledın al sana 3 düşük dıye ama mecbur bırakıyorlar :( yınede kavga edecem ortalıgı ayaga kaldrcam yaptrcam napım bı arkadaşım tek düşkle yaptrmış laf sürtüşmesine grıp ufff :((( hangı testler laızm canım bılıomusun pıhtılaşma ve kromozom yeterlımı kı acaba

Bizim bebeği patoloji ye gönderdiler ama doktor bişe çıkmaz dedi :KK43: bende testler ne varsa yaptırmak istiyorum.. Benim de histeroskopi olmam lazım Rahmimde perde varmış çift rahimliymisim onu aldırmadan hamile kalmasın demiş doktor eşime
yok canım patolojıye nıye yolluolar anlamıorum bnce detaylı ıncelemıolar bndede bişe cıkmadı patalojıde

ay derım derım de başıma gelır dıye korkuyorum Allah derse bu sefer 3 mu dedın yalanmı soyledın al sana 3 düşük dıye ama mecbur bırakıyorlar :KK43: yınede kavga edecem ortalıgı ayaga kaldrcam yaptrcam napım bı arkadaşım tek düşkle yaptrmış laf sürtüşmesine grıp ufff :KK43:(( hangı testler laızm canım bılıomusun pıhtılaşma ve kromozom yeterlımı kı acaba
bana pıhtı ve kromozom yaptılar yalnız eşin olmadan yapmıyolar ben yalan solemedım 3 dusugum var ama o sekılde soleyıp yaptırabılıyomus ınsanlar ozelde 1000 tl gıbı rakam tutuyor valla sen bılırsın arkadasım zaten ıkısını yapıyolar bana oyle yaptılar sonra da kadın dogumcum hormon vs testlerı yaptı hepsı temız cıktı bebegımı genetıge gondermıstım o turner sendromu cıktı o yuzden gittigim prf doktor hısteroskopı ye suan gerek yok dnemeye devam hamıle kalırsan hemen kalamazsan hazıranda tekrar goruselım o zaman yaparız dedı iyi bı doktor cok onemlı

Back