- 27 Aralık 2015
- 45
- 20
- 88
- 46
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #20.161
Gecmis olsun canim allah sabir versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim allah sabir versin
Birinci gebelikte kan pıhtılaşması olmayıp, 2.gebelikte kan pıhtılaşması yaşayan varmı...sonradan gelişebilirmi kan pıhtılaşması..
Canım...
Kan pıhtılaşması iki tür oluyor..
Ya genetik oluyor ya da sonradan kazanılan oluyor..
Olabilir yani..
Ben ilk bebeğimi kürtajla kaybettim... Kalbi atmadığı için...
O ara panikten tüm testleri yaptırmıştım..
Hematoloji bölümü bir çok test yapıyor ve sonradan kazanılan pıhtılaşmaya da bakıyor..
Genetik testlerin hepsini de tıbbi genetik bölümü yapıyor..
kanaman ne kadar sürdü canımMerhaba arkadaşlar önce hepimize gecmis olsun inşallah bida yaşamayız. bende 5 haftalik dusuk yaptım kürtaj olmadım gerçekten çok zor. dusukten sonra 16. Gun adet oldum bu normal mi
Dusukten 4 gün sürmüştü kanamam şimdi normal adet görüyorum canim
benim de 5 haftalık bebeğim düşmüştü 40 gün ard arda kanamam olmuştu aradan 1 ay geçtikten sonra adet olmuştum ben hastanede falan yattım ama baya yoğun kanama olmuştu hatta düşük yaptığımı kanamanın 15. günü öğrenmiştim adet oldum sanmıştım benDusukten 4 gün sürmüştü kanamam şimdi normal adet görüyorum canim
Cookbenim de 5 haftalık bebeğim düşmüştü 40 gün ard arda kanamam olmuştu aradan 1 ay geçtikten sonra adet olmuştum ben hastanede falan yattım ama baya yoğun kanama olmuştu hatta düşük yaptığımı kanamanın 15. günü öğrenmiştim adet oldum sanmıştım ben
çok teşekkürler canım ben de istiyorum bebiş inşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavruşlarımıza ben temmuzda yaptım bahsettiğim oydu bir de geçen ay yaptım o çok büyük değildi 2 haftalık falandı. ilkinde parça düşmüştü ama geçen ay sadece kanama olduGeçmiş olsun canım ben hamile olduğumu öğrendim Erteşi gün ağrım oldu aksama kanama oldu hemen acile gittim dusuk tehlikesi var dedi sabaha düştü bebisimçok zor bi durum tekrar hamile kalmayi düşünüyorum ☺ sen ne zaman dusuk yaptin
çok teşekkürler canım ben de istiyorum bebiş inşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavruşlarımıza ben temmuzda yaptım bahsettiğim oydu bir de geçen ay yaptım o çok büyük değildi 2 haftalık falandı. ilkinde parça düşmüştü inşallah canım düşünün sebebini araştırttin mi ? benim ilk olduğu için normalmis adetim bitince kontrole gitmeyi dusunuyorum içimde ince parça kalmıştı kürtaj dan korktum ilaç verdiler kullandım inşallah içim temizlenmistir Rabbim inşallah sağlıklı bebis ler nasip eder![]()
benim adet olacağım gün gelmişti canımyarın adet gunum sımdı sarı akıntım geldı yarın adet olcaksam bu sıvının gelmesı normalmı
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne gore versin inşallah. Sen de takma kafana her şey olacağına varır.İnşallah hersey gönlünce olur canım çok çoook geçmiş olsun