Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Birinci gebelikte kan pıhtılaşması olmayıp, 2.gebelikte kan pıhtılaşması yaşayan varmı...sonradan gelişebilirmi kan pıhtılaşması..

Canım...
Kan pıhtılaşması iki tür oluyor..
Ya genetik oluyor ya da sonradan kazanılan oluyor..
Olabilir yani..
Ben ilk bebeğimi kürtajla kaybettim... Kalbi atmadığı için...
O ara panikten tüm testleri yaptırmıştım..
Hematoloji bölümü bir çok test yapıyor ve sonradan kazanılan pıhtılaşmaya da bakıyor..
Genetik testlerin hepsini de tıbbi genetik bölümü yapıyor..

Canım...
Kan pıhtılaşması iki tür oluyor..
Ya genetik oluyor ya da sonradan kazanılan oluyor..
Olabilir yani..
Ben ilk bebeğimi kürtajla kaybettim... Kalbi atmadığı için...
O ara panikten tüm testleri yaptırmıştım..
Hematoloji bölümü bir çok test yapıyor ve sonradan kazanılan pıhtılaşmaya da bakıyor..
Genetik testlerin hepsini de tıbbi genetik bölümü yapıyor..

Geçmiş olsun canım...
Kürtaj sebebini bilmen güzel bir şey...benimde 2 gebeliğin aynı seninki gibi oldu..benin dr da hematolojiye bazı testler gönderdi içinde kan pıhtılaşma testi var sanırım..teşekkürler cevap için canım...

kızlar doktordan geldim. demin idrar tahlili yapmıştı idrar yolu enfeksiyon kapmışım iki kutu hap bi kutu fitil bide krem.verdi ama muyane etmedi direk idrar testi istedi ben korunmadığımısöğledim ilaci kullanmaya başladında korun dedi ben emin olamadım muyane etmediği için ulturasonda bakması gerekmiyomudu

Merhaba arkadaşlar önce hepimize gecmis olsun inşallah bida yaşamayız. bende 5 haftalik dusuk yaptım kürtaj olmadım gerçekten çok zor. dusukten sonra 16. Gun adet oldum bu normal mi

Bendende gelmişti iki gün sonra adet oldum düşük mu yapmıştım daha ince tam olarak anlayamadım sorununuzu

Dusukten 4 gün sürmüştü kanamam şimdi normal adet görüyorum canim
Dusukten 4 gün sürmüştü kanamam şimdi normal adet görüyorum canim
benim de 5 haftalık bebeğim düşmüştü 40 gün ard arda kanamam olmuştu aradan 1 ay geçtikten sonra adet olmuştum ben hastanede falan yattım ama baya yoğun kanama olmuştu hatta düşük yaptığımı kanamanın 15. günü öğrenmiştim adet oldum sanmıştım ben

benim de 5 haftalık bebeğim düşmüştü 40 gün ard arda kanamam olmuştu aradan 1 ay geçtikten sonra adet olmuştum ben hastanede falan yattım ama baya yoğun kanama olmuştu hatta düşük yaptığımı kanamanın 15. günü öğrenmiştim adet oldum sanmıştım ben
Cook

Geçmiş olsun canım ben hamile olduğumu öğrendim Erteşi gün ağrım oldu aksama kanama oldu hemen acile gittim dusuk tehlikesi var dedi sabaha düştü bebisimçok zor bi durum tekrar hamile kalmayi düşünüyorum ☺ sen ne zaman dusuk yaptin

Geçmiş olsun canım ben hamile olduğumu öğrendim Erteşi gün ağrım oldu aksama kanama oldu hemen acile gittim dusuk tehlikesi var dedi sabaha düştü bebisimçok zor bi durum tekrar hamile kalmayi düşünüyorum ☺ sen ne zaman dusuk yaptin
çok teşekkürler canım ben de istiyorum bebiş inşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavruşlarımıza ben temmuzda yaptım bahsettiğim oydu bir de geçen ay yaptım o çok büyük değildi 2 haftalık falandı. ilkinde parça düşmüştü ama geçen ay sadece kanama oldu

çok teşekkürler canım ben de istiyorum bebiş inşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavruşlarımıza ben temmuzda yaptım bahsettiğim oydu bir de geçen ay yaptım o çok büyük değildi 2 haftalık falandı. ilkinde parça düşmüştü inşallah canım düşünün sebebini araştırttin mi ? benim ilk olduğu için normalmis adetim bitince kontrole gitmeyi dusunuyorum içimde ince parça kalmıştı kürtaj dan korktum ilaç verdiler kullandım inşallah içim temizlenmistir Rabbim inşallah sağlıklı bebis ler nasip eder:anneadayı::KK46:

Back