- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.041
Aynen 6hafta da ıhtımal vermedim dedi doktor cok zayıftı kese dedi ama zehirlenme olmaz dedi burasi da kar yağışı nedeniyle okullar bile tatil yarın nasıl gideceğiz bilmiyorumDüşmez canım düşse bile tekrar dr temizlemek için içeriyi kürtaj yapar benim 6. Haftadaydı 9. Haftaya kadar bekledim kalp atımi belki geç oluşur ihtimalinden dolayı oluşmadı bebekte gelişmedi 6.haftada kaldı kürtaj olmak istemedigimi söyledim kendiliginden düşsun dedim dr düşmez dedi kese oluşmus düşse dahi tekrar kürtaj olman gerekir dedi bana bide zehirleme ihtimalide var tabi bebegin kalbi daha erken dönemde durduysa eger..
Evet doktorum az bi narkozla bayiltti ve kurtajla temizledi rahmimi. Kan az az geliyor guzel temizlenirse cok kanama olmazmış. Gecmis olsun bizi bizden baskasi anlayamazMrb bende sizin gibii 2 ay önce suni sancı ile 3 aylık doğum yaptım karnımda kalbi durduğu içinve sonrasında kürtaj oldum sizde oldunuz mu içerde az bii parça falan kalıyo diye.
Tşk ederim sizede geçmişolsun aynen öyleEvet doktorum az bi narkozla bayiltti ve kurtajla temizledi rahmimi. Kan az az geliyor guzel temizlenirse cok kanama olmazmış. Gecmis olsun bizi bizden baskasi anlayamaz
Malesefki hiç birimiz bilmiyoruz neyle karşılaşıcagımızi.
Canim ikinci adetin kac gun gecikmisti
Canim[/QUOTE]Canım ikinci adetin kaç gün geçilmişti
E="maheen, post: 44452684, member: 630738"]Bisey dil canim eksik yazmsim,ilki derken kürtajdan sonraki ilk adette sorun yoktu ikinci adetm gecikmişti yanlış anlatim olmş.
Gecikmişti3 gün
Canim
sonrasında Düzene girdi mi[/QUOTE]CE="maheen, post: 44452531, member: 6684, member: 630738"]Bisey dil canim eksik yazmsim,ilki derken kürtajdan sonraki ilk adette sorun yoktu ikinci adetm gecikmişti yanlış anlatim olmş.[/QUOTE
Gecikmişti
3 gün gecikmişti
Cnm bnde ayni kayiplari yasadim konusmudtuk hatta. Pihtilasma testlerin vs gibi tum trstleri yaptirmis niydin cnm. Embriyoya kromozom analozi fln. Gebe kalabiliyosun sonucta ama icim rahat etsin diyosan yaptirkızlar merhaba ben 2 kayıptan(1 boş gebelik, 1kalp durması) sonra bu kez de kimyasal gebelik yaşadım. şimdiye dek eşim kromozom analizi dışında bir test yaptırmamıştı. sizce sperm testi yaptırmalıyız? gebe kalabiliyorken spermdeki bir sorun bu kayıplara neden olur mu bilen var mı?
ben hepsini yaptırdım. eşimle kromozom analizi benim pıhtılaşma tiroit enfeksiyon hastalıkları ile ilgili şeyler seker romatizma hepsi yapıldı. yalnızca pıht. çıktı o da mthfrlerde heterozigot mutasyon ama benim anlayamadığım konu şu eğer sperm sağlıksızsa gebelik oluşmaz mı yoksa döllenme olur ve sorunlu gebelik oluşup bir şekilde düşükle mi sonuçlanır?Cnm bnde ayni kayiplari yasadim konusmudtuk hatta. Pihtilasma testlerin vs gibi tum trstleri yaptirmis niydin cnm. Embriyoya kromozom analozi fln. Gebe kalabiliyosun sonucta ama icim rahat etsin diyosan yaptir
Canim kalitesi de tabi saglikli gebwlik acisindan onemlidir ya. Esine keciboynuzu pekmezi fln al yedir faydali oldugunu duymustum. Ama soyle bise de var kromozom testlerinde sorun yoksa zaten onemli olan o degil mi. Sperm kalitesi sayisi fln gebe kalma surecini etkilio olabilir. Ayy cok kafam karisti ya derin meseleler :)ben hepsini yaptırdım. eşimle kromozom analizi benim pıhtılaşma tiroit enfeksiyon hastalıkları ile ilgili şeyler seker romatizma hepsi yapıldı. yalnızca pıht. çıktı o da mthfrlerde heterozigot mutasyon ama benim anlayamadığım konu şu eğer sperm sağlıksızsa gebelik oluşmaz mı yoksa döllenme olur ve sorunlu gebelik oluşup bir şekilde düşükle mi sonuçlanır?
Canım tamamen aynı şeyleri yaşamışız bu sorunun cevabını ben de çok araştırdım. Benim de sadece mthfr c677t heterozigot gerisi tamamen normal.kızlar merhaba ben 2 kayıptan(1 boş gebelik, 1kalp durması) sonra bu kez de kimyasal gebelik yaşadım. şimdiye dek eşim kromozom analizi dışında bir test yaptırmamıştı. sizce sperm testi yaptırmalıyız? gebe kalabiliyorken spermdeki bir sorun bu kayıplara neden olur mu bilen var mı?
Canimm gittim tibbi geneik bolumune hic eski evraklarima bakmadi bile sozlu olqrak 3dusuk yaptim dedikm ki dogruda zaten ama sende desen kimse bakmayacak ben dusuklerimi oselde yaptm sormadi bile nerde yaptrdn die bilisayarw bile bakmadi hemen kromozom analizi ve pihti analisi istediCanim onu nasi dicez bu islerin kaydi kuydu ydediinsallah kimsede bise cikmaz..
Canim yeni gordum cok gecmia Olsun nasilsin ben de kontrole gittim bi hafta sonra kanama icime akmis pihti olmus ilacla dusmesini saglamaya calsiiyoriz olmazsa haftaya yine kurtaj olacagmCok gecmis olsun benimde aynı sizin ki gibi kalbi durduğu için alınacak yarın gideceğim doktora işte bakalım artik
benimkinde embriyo incelemeye yollandı ama izmirde yokmuş istanbuldaki bir özel laba gitti. test yapılacak kadar hücre çoğaltılamamış tani sebebini öğrenemedik. Peki eşin herhangi bir tedavi aldı mı ameliyattan sonra ya da ne kadar sürede tekrar deneyebilirsiniz dedi doktorCanım tamamen aynı şeyleri yaşamışız bu sorunun cevabını ben de çok araştırdım. Benim de sadece mthfr c677t heterozigot gerisi tamamen normal.
Eşimde varikosel vardı ve varikosel Sperm kalitesini bozup düşüğe neden olabiliyor diye ameliyat oldu Son düşüğümden sonra. Ama pco da düşüğe neden olabiliyormuş bende de pco var.
Anlayacağınız net bir cevap yok. Embriyoya genetik inceleme yapılmadığı için bilmiyoruz düşük nedenini.
Bende ilk kurtajda ilk adetimi nirmal olmustum ikinci on uc gun gecmiatu doktor beta bakti ilac vericekti ki o gunlerde adetAcaba Adet öncesi belirtilerim mi olusmus
benimkinde embriyo incelemeye yollandı ama izmirde yokmuş istanbuldaki bir özel laba gitti. test yapılacak kadar hücre çoğaltılamamış tani sebebini öğrenemedik. Peki eşin herhangi bir tedavi aldı mı ameliyattan sonra ya da ne kadar sürede tekrar deneyebilirsiniz dedi doktor
umarım sen bir sonuç öğrenebilirsin çünkü yollanan embriyoların %50sinde inceleme yapılamıyormuş. biz sperm testini yaptırmayı kendimiz istiyoruz yoksa doktorun bizden istediği yok. bakalım ne olacak yaşadığım kayıplar beni yordu inşallah biter bu zor günler hepimiz için..Bende ilk kurtajda ilk adetimi nirmal olmustum ikinci on uc gun gecmiatu doktor beta bakti ilac vericekti ki o gunlerde adet
Benimde ayni swyler yasandi ve yeni arastirmaya basladik istanbulda burc lab yapoyomus bende yeni ogrendim suanlik esime ve bana kromozom.analizi ve pihtilasma istedi bebegide genetige yolladik 1 ay sonra cikacak sonuclar ayrica doktorum ilk adetten aonra baska tahlillerde istedi benden ama esime sperm testi istemedi henuz
Cok gecmis olsun salı günü kürtaj oldum cok kanamam olmadı bir hafta sonra kontrole cagırdı ya yarın gideyim yada salı nasıl pıhtılaşma olmuş korktum bak simdiCanim yeni gordum cok gecmia Olsun nasilsin ben de kontrole gittim bi hafta sonra kanama icime akmis pihti olmus ilacla dusmesini saglamaya calsiiyoriz olmazsa haftaya yine kurtaj olacagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?