Geçmiş olsun. Ben 2 düşük yaptım . Gittiğim Prof bana seninki gibi sürü tahlille rahim filmi verdi. Pek güvenemedim o doktora eğitim araştırma hastanesine gittimoradaki doktor ne gerek var bunlara dedi. Sadece hocam olduğu için kan tahlillerini yaptıralım ama sen gebe kalabiliyorsunuz rahim filmi çekmeye gerek yok dedi. Boşa ilaç alma dedi. Hak verdim.Kızlar merhaba,
Bnde 8 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim 2 ay oldu. Şimdi tekrar bebiş istiyoruz. Dr rahim filmi çekilmemi söyledi adeti bekliyorum bakalım. Bebeğin Genetikte birşey çıkmadı. Pıhtılaşma ve eşimle benm genetik testlerinin sonucunu bekliyorum.
kimyasal gebelik o zaman hayırlısı buymuş rabbim hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin tez zamanda inşallahKan sonucumu aldim 50 den 37 ye düşmüş gebelik yok yani..hafta sonu adet olmayı bekliyorum tam 1 ay oldu düşük olalı. Soru işareti gitti kafamdan ama adet olamamak kotuymus..olayım da rahatlayayim inşallah.sonra önümüze bakalım hayirlisiyla
Amin inşallah.Yani kimyasal değil de kürtaj sonrası sifirlanmamis demek ki..öyle düşünüyorum..ama o agri ve batmalar hiç olmazdı..adet düzene girer inşallah..vücudun dengesi şaştı vallakimyasal gebelik o zaman hayırlısı buymuş rabbim hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin tez zamanda inşallah
allah tez zamanda düzene girmeyi nasip etsin canımAmin inşallah.Yani kimyasal değil de kürtaj sonrası sifirlanmamis demek ki..öyle düşünüyorum..ama o agri ve batmalar hiç olmazdı..adet düzene girer inşallah..vücudun dengesi şaştı valla
Geçmiş olsun. Ben 2 düşük yaptım . Gittiğim Prof bana seninki gibi sürü tahlille rahim filmi verdi. Pek güvenemedim o doktora eğitim araştırma hastanesine gittimoradaki doktor ne gerek var bunlara dedi. Sadece hocam olduğu için kan tahlillerini yaptıralım ama sen gebe kalabiliyorsunuz rahim filmi çekmeye gerek yok dedi. Boşa ilaç alma dedi. Hak verdim.
KIzlar bende Temmuz’da düşük yapmıştım altı ay korunduk korunmayı bıraklı 5 ay oldu hormon tahlilleri yaptırdık herşey normal çıktı ama 5 aydır tık Yok korkmaya başladım stres yapmayın diyorlar ama mümkün değil bende stres yapmamak için yaptığınız bi şey var mı ?
O kadar çok uğraşıyorum ki eşim sağolsun açmıyo konuyu ama benim içimde hala olacak mı sorusu örgü örüyorum sıkılıyorum bırakıyorum kuran okuyorum şükür içimi rahatlatıyor vardır Rabbimin bi bildiği diyorum atmaya çalışıyorum kafamdan ama o soru geliyo biliyo beni:)Kendinize bir uğraş bulsanız, örgü, yapabileceğiniz hobiler yani, bunlarla ilgilenin tatil imkanı varsa tatile de gitseniz kafanız dağılır. Bebek konusunu kapatın mutlaka eşinizle anlaşın, sürekki oldu mu olacak mı düşünmeyin stres geciktirir gebeliği. Kafanızdan attığınız ay bebişiniz gelir inşallah :)
Hanımlar çarşamba 1045 çıkan değerim cumartesi 1560 cikmis bu normal mi korkuyorum
Perşembe günü gideceğim doktora herhangi bir sıkıntım yok ama herkesin farkli oldugunu duydum bir cok kez insaAllah oyle bir durumla karsi karsiya kalmam şuan adetinin 12. Günü ve değer bu şekilde hayırlısınü diliyorumPek normal değil gibi geldi bana ama hayırlısı olsun, dr a gittiniz mi keseyi gördü mü? İnşallah geç döllenmedir bugün tekrar baktırmanız gerekirdi aslında .. artış az olduğu için dış gebelik veya boş gebelik olmasından şüphe edilebilir.
Kese için doktor erken olduğunu söylemişti şuan 5+3 son adet tarihime görePerşembe günü gideceğim doktora herhangi bir sıkıntım yok ama herkesin farkli oldugunu duydum bir cok kez insaAllah oyle bir durumla karsi karsiya kalmam şuan adetinin 12. Günü ve değer bu şekilde hayırlısınü diliyorum
Kese için doktor erken olduğunu söylemişti şuan 5+3 son adet tarihime göre
Ne kusuru canım fikrinizi almak için paylaştim tecrübeli olanlar vardır diye insaAllah hayırlısı olurSeni üzmek istemedim canım kusura bakma inşallah sağlıklıdır geç ilerliyordur ve dediğin gibi her gebelik farklı, perşembe görürsün inşallah keseyi için rahat eder
Ben dış gebelik geçirdim değer 700 leri falan geçmedi ama çok yavaş arttı sonra ağrım olmuştu zaten, inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın olumlu pozitif düşünNe kusuru canım fikrinizi almak için paylaştim tecrübeli olanlar vardır diye insaAllah hayırlısı olur
Amin insaAllah Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin isteyen herkese benim de bir düşüğüm olmuştu her türlüsü zor ..Ben dış gebelik geçirdim değer 700 leri falan geçmedi ama çok yavaş arttı sonra ağrım olmuştu zaten, inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın olumlu pozitif düşün