Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun. Ben 2 düşük yaptım . Gittiğim Prof bana seninki gibi sürü tahlille rahim filmi verdi. Pek güvenemedim o doktora eğitim araştırma hastanesine gittimoradaki doktor ne gerek var bunlara dedi. Sadece hocam olduğu için kan tahlillerini yaptıralım ama sen gebe kalabiliyorsunuz rahim filmi çekmeye gerek yok dedi. Boşa ilaç alma dedi. Hak verdim.

Kan sonucumu aldim 50 den 37 ye düşmüş gebelik yok yani..hafta sonu adet olmayı bekliyorum tam 1 ay oldu düşük olalı. Soru işareti gitti kafamdan ama adet olamamak kotuymus..olayım da rahatlayayim inşallah.sonra önümüze bakalım hayirlisiyla

kimyasal gebelik o zaman hayırlısı buymuş rabbim hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin tez zamanda inşallah

Bn biraz mecbur rahim filmi çektircem çünkü rahmimde ince zar varmış ve rahmimi 2 ye bölmüş malesef. Hamile kalmama engel değil ama hamileliğimi etkileyebilir ve düşüğe neden olabilirmiş.
Testlerin yapılması bnce gerekli neden dersen pıhtılaşma bile çıksa önlem almak iyi olur. Boş yere bebeğimizi kaybetmeyiz o psikolojiyi bir daha yaşamayız. Şahsen ben dr a söyledim bir daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum gerekli tüm testleri yapalım dedim.

KIzlar bende Temmuz’da düşük yapmıştım altı ay korunduk korunmayı bıraklı 5 ay oldu hormon tahlilleri yaptırdık herşey normal çıktı ama 5 aydır tık Yok korkmaya başladım stres yapmayın diyorlar ama mümkün değil bende stres yapmamak için yaptığınız bi şey var mı ?

Kendinize bir uğraş bulsanız, örgü, yapabileceğiniz hobiler yani, bunlarla ilgilenin tatil imkanı varsa tatile de gitseniz kafanız dağılır. Bebek konusunu kapatın mutlaka eşinizle anlaşın, sürekki oldu mu olacak mı düşünmeyin stres geciktirir gebeliği. Kafanızdan attığınız ay bebişiniz gelir inşallah :)

O kadar çok uğraşıyorum ki eşim sağolsun açmıyo konuyu ama benim içimde hala olacak mı sorusu örgü örüyorum sıkılıyorum bırakıyorum kuran okuyorum şükür içimi rahatlatıyor vardır Rabbimin bi bildiği diyorum atmaya çalışıyorum kafamdan ama o soru geliyo biliyo beni:)

Geçen sene tüp bebekle hamile kalmşyö 19mayısda düşük yapmştm hala normal yolla hamile kalamadım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldm 19mayıs test günüm bubtasadüf olması bana bi işaretmi acaba diyip kendimi kaptrmak istemiyorum zaten bu ayda olmzsa temmuzda tüp bebek yaptrcm tekrar hakkımızda hayrlısı olsn

Stres yapmamak zor biraz haklısınız. Ben stres yapmamak için bahaneler buluyorum kendime "yazi rahat geciricem" , " sonbahar da daha rahat olur" gibi düşünüyorum. Komik seyler belki ama bana iyi geldi. Hamile kalmadan önce yapilacak şeyleri yapıyorum hayatımda ilk kez diyet yapıyorum. Spora da başlıcam. Sonuçta cocuk olduktan sonrasi için de hazirliyorum bu surecte kendimi oyle olunca hep yapmam gereken seyler varmis gibi geliyor olmadiysa bir hikmeti vardir bu ayda diye devam ediyorum. Birde bana doktorum cocuk yapicaz diye bir birlesme yapamayin. Gorev edinmeyin bunu dedi. Akışına bırakmak gerekiyormuş.

selam kızlar cok sukur dun regl oldum. kurtajın 33.gunu yanı.. hafıf sancılı ve az kanamalı gectı.normalde de ılk gun oyle olur hatta sancım cooook olur. ama bugun kanama yok gıbı ve kahverengı 3-5 damla..bu saat oldu...normal mı sızce yıne hafıf sancım var. kürtajın 14 gunu kahverengı az az kanama olmustu..sımdı bunu adet olarak sayacak mıyım sızce

Hanımlar çarşamba 1045 çıkan değerim cumartesi 1560 cikmis bu normal mi korkuyorum

Pek normal değil gibi geldi bana ama hayırlısı olsun, dr a gittiniz mi keseyi gördü mü? İnşallah geç döllenmedir bugün tekrar baktırmanız gerekirdi aslında .. artış az olduğu için dış gebelik veya boş gebelik olmasından şüphe edilebilir.

Perşembe günü gideceğim doktora herhangi bir sıkıntım yok ama herkesin farkli oldugunu duydum bir cok kez insaAllah oyle bir durumla karsi karsiya kalmam şuan adetinin 12. Günü ve değer bu şekilde hayırlısınü diliyorum

Ne kusuru canım fikrinizi almak için paylaştim tecrübeli olanlar vardır diye insaAllah hayırlısı olur
Ben dış gebelik geçirdim değer 700 leri falan geçmedi ama çok yavaş arttı sonra ağrım olmuştu zaten, inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın olumlu pozitif düşün

Ben dış gebelik geçirdim değer 700 leri falan geçmedi ama çok yavaş arttı sonra ağrım olmuştu zaten, inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın olumlu pozitif düşün
Amin insaAllah Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin isteyen herkese benim de bir düşüğüm olmuştu her türlüsü zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…