Seninki daha ilerdeymis canim benim de 7 haftalik Allahim bir daha yasatmasin.Benim doktorum beklemene gerek yok demişti. Onsekiz haftalikti düşügüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki daha ilerdeymis canim benim de 7 haftalik Allahim bir daha yasatmasin.Benim doktorum beklemene gerek yok demişti. Onsekiz haftalikti düşügüm
Çook sağol canımCanım bahsettiğin sancısiz düşük Rahim ağzı yetmezliğine benziyor. Bu topics i mutlaka oku canım. Hoşçakal...
Canım bende ilk bebeğimi 16. Haftada sancıyla birlikte düşürdüm. Şimdi yine gebeyim doktorum dikiş atıp atmamakta kararsız kaldı. Bende dikişe sıcak bakmıyorum enfeksiyon riski fazla diye. O yüzden kontrollü bi şekilde ilaçlarla falan devam ediyoruz. Rabbim inşallah bunda aynı şeyleri yaşatmaz. Eğer buda düşerse bi sonrakinde kesinlikle dikiş atılacak. Kendini suçlama diye söylüyorum bunları ikinci gebelikte doktorlar beklemeyi tercih ediyor çünkü ilki düştü diye ikincisi de düşücek anlamına gelmiyor. Bebeğin düşmüyceği varsa bile enfeksiyondan kaybetmek istemem çocuğumu. Bi sonraki kontrolüm 16. Haftada bakalım rahimde bi sıkıntı var derse dikiş atılıcak mecburRahim ağzı yetmezliği topiğini bulamadım canım linkini atabilirmisin sana zahmet
Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah bu gebeliğinde miadinda doğum yaparsın. Ben de 18 haftalik gebe iken sancıyla düşük yaptım.muhtemelen enfeksiyon çünkü düşüge yakın zamanlarda sarı renkli kıvamlı akıntım oluyordu. Bu da enfeksiyon belirtisi aslında. Siz de olmuş muydu?Canım bende ilk bebeğimi 16. Haftada sancıyla birlikte düşürdüm. Şimdi yine gebeyim doktorum dikiş atıp atmamakta kararsız kaldı. Bende dikişe sıcak bakmıyorum enfeksiyon riski fazla diye. O yüzden kontrollü bi şekilde ilaçlarla falan devam ediyoruz. Rabbim inşallah bunda aynı şeyleri yaşatmaz. Eğer buda düşerse bi sonrakinde kesinlikle dikiş atılacak. Kendini suçlama diye söylüyorum bunları ikinci gebelikte doktorlar beklemeyi tercih ediyor çünkü ilki düştü diye ikincisi de düşücek anlamına gelmiyor. Bebeğin düşmüyceği varsa bile enfeksiyondan kaybetmek istemem çocuğumu. Bi sonraki kontrolüm 16. Haftada bakalım rahimde bi sıkıntı var derse dikiş atılıcak mecbur
Benim adetten fazla kanamam olmuştu bir hafta öncesinden o yüzden hala daha kahve lekelerim oluyordu. Anlamadım enfeksiyonu. Ama doktorla büyük ihtimalle enfeksiyondan olmuştur dediler.Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah bu gebeliğinde miadinda doğum yaparsın. Ben de 18 haftalik gebe iken sancıyla düşük yaptım.muhtemelen enfeksiyon çünkü düşüge yakın zamanlarda sarı renkli kıvamlı akıntım oluyordu. Bu da enfeksiyon belirtisi aslında. Siz de olmuş muydu?
Canım öncelikle geçmiş olsun ben de kasım ayında düşük yaptım kanamam 2 yada 3 gün sürdü çok öyle aman aman kanamam olmadı parçada zaten bu süreçte düştü hcg çok yüksek oldugu için bende 5000 küsürlerdeydi sadece hcg min düşmesi uzun sürdü endişelenmeyin herkesin farklı oluyor ben de burda okuyorum kimisinin kanaması çok uzun sürüyormuş benim öyle olmadı ama inşallah Allahım tekrar sağlıklı gebelik nasip eder ikimize deSlm arkadaşlar
Bende cuma dr kontrolumde rahmim kalınlasmis ve temizmis fakat kese gozukmedi 5. Haftanın icinde olmama ragmen hcg yavas yukselmis
Kan testim hormon testim tekrar yapildi
Dun Sabah 4 te kanamam basladi agrim cok yoktu
Doktorumu aradim dusuk yaptigim konusunda bilgilendirdi zaten hcg degerimde dusmus
Hcg degerim tekrarlanacak eger dusme devam etmezse mudahale edebiliriz dis gebelik ihtimaline karsi dedi
agrim siddetli olmadigi icin bekle dedi
Zaten dun aksamda parca geldi deri et gibi damarli
Anladim ki tamamen bitti
Kanamam bitince kontrole gidecegim
Ve bgn kanamam azaldi sanki bgn yarin bitecek gibi yasayanlar yardimci olabilir mi normal mi nette hep 10 gun 1 hafta surer kanama diyor
Acaba parcam dustugu icin mi hafifledi
Hic agrim kalmadi ayrica
Ilk hamileligimdi
Canım öncelikle geçmiş olsun ben de kasım ayında düşük yaptım kanamam 2 yada 3 gün sürdü çok öyle aman aman kanamam olmadı parçada zaten bu süreçte düştü hcg çok yüksek oldugu için bende 5000 küsürlerdeydi sadece hcg min düşmesi uzun sürdü endişelenmeyin herkesin farklı oluyor ben de burda okuyorum kimisinin kanaması çok uzun sürüyormuş benim öyle olmadı ama inşallah Allahım tekrar sağlıklı gebelik nasip eder ikimize de
Rica ederim canım tekrar çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın aynı şeyleri artık önümüze bakıcazOh sagol tatlim
Benim deger 230 a dusmus zaten cok yukselmemisti
Kanamam benimde yarin bitecek gibi obur gun belki az
Bende uzun suren kanamalari gorunce dedim bende mi terslik var
Amin hepimize insallah
Canim cok gecmis olsun bende yeni dusk yaptim ama benim cok agrim oldu icimdede parca vardi 3 ggun icinde dusurdum dusurdgm an kanamam azaladi leke seklinde gelio ara ara agrim da gecti o agriyi yasamadigin icin sevindim.Slm arkadaşlar
Bende cuma dr kontrolumde rahmim kalınlasmis ve temizmis fakat kese gozukmedi 5. Haftanın icinde olmama ragmen hcg yavas yukselmis
Doktorumu aradim dusuk yaptigim konusunda bilgilendirdi zaten hcg degerimde dusmus
Hcg degerim tekrarlanacak eger dusme devam etmezse mudahale edebiliriz dis gebelik ihtimaline karsi dedi
Anladim ki tamamen bitti
Ve bgn kanamam azaldi sanki bgn yarin bitecek gibi yasayanlar yardimci olabilir mi normal mi nette hep 10 gun 1 hafta surer kanama diyor
Hic agrim kalmadi ayrica
Ilk hamileligimdi
Pazartesi günü hcg baktıracaktin arkadaşım, sonuç olumludur inşallah :))Rica ederim canım tekrar çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın aynı şeyleri artık önümüze bakıcaz
sanada çok geçmiş olsun kuzucum aynen güzel günlerimizi de yaşayağız inşallahRica ederim canım tekrar çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın aynı şeyleri artık önümüze bakıcaz
Canim cok gecmis olsun bende yeni dusk yaptim ama benim cok agrim oldu icimdede parca vardi 3 ggun icinde dusurdum dusurdgm an kanamam azaladi leke seklinde gelio ara ara agrim da gecti o agriyi yasamadigin icin sevindim.
Canım benim de 4-5 gün sürdü kanamam benim cenin içerde parçalandığı için hastanede yattım ama çok şükür kürtaj olmadım doktor da her şey normal çıkabilirsin dedi yani kanama az oldu diye korkma ama yine de jinekoloğa gidip baktır parça kalmış mı hcg sıfırlanmış mı diyeSlm arkadaşlar
Anladim ki tamamen bitti
Hic agrim kalmadi ayrica
Ilk hamileligimdi
Saol canim insallah birdaha ayni seyleri yasamayiz bu hafta kontrole gidicem neden olduğu sorcam korun diycekmi ilac vercekmi birsuru sey var aklimda.sanada çok geçmiş olsun kuzucum aynen güzel günlerimizi de yaşayağız inşallah
ah tatlım ya ağrılı daha kötüdür çok geçmiş olsun
ama şükür ki hepimiz atlatmışız
demek benimde düştü diye kanamam direk azaldı
sağolasın
Allah hepimize sabırlar versin
herşeyin hayırlısı
Canım benim de 4-5 gün sürdü kanamam benim cenin içerde parçalandığı için hastanede yattım ama çok şükür kürtaj olmadım doktor da her şey normal çıkabilirsin dedi yani kanama az oldu diye korkma ama yine de jinekoloğa gidip baktır parça kalmış mı hcg sıfırlanmış mı diye
Saol canim insallah birdaha ayni seyleri yasamayiz bu hafta kontrole gidicem neden olduğu sorcam korun diycekmi ilac vercekmi birsuru sey var aklimda.
Benımde 11+5ti düşük yaptıgımda. Sonradan kürtaj oldum kalan parçaları temizlemişler. Benım cok agrılı ve sancılı oldu dusugum boyle bı durumda rahım agzı yetmezlıgı olmazmıs oyle olunca sancısız oluyomus dıye duymustum dogrumudur bılemıyorum. Banada 3ay korun yazmıs dr ama bende korunmayı dusunmuyorum ılk adetten sonra yumurtlama gunu hesaplamalarına baslıcam. Bunu 1.5 sene bekledık allah boyle uygun gordu aldı boynumuz kıldan ince. Benımde ılk dusugumdu tesadüfi olarak ılkler dusukle sonuclanabılıyomus 2 3 ten sonra arastırıyomus kromozomal mı falan dıye. Insallah tekrar yasamayız. Sen hıc korundun mu pekı ve ne zaman hamıle kaldın tekrarBenim doktorum beklemene gerek yok demişti. Onsekiz haftalikti düşügüm