merhaba
İlk gebeliğim korunmayı bıraktık ve 1 ay sonra yani kasımda oldu 13 haftalıkken kalbi durdu
Aradan 9 ay geçti yine kasım ayı ben hamile kaldım boş gebelik oldu bu süreç içinde 2 ay yumurta takibi yaptırmıştım femara adlı ilaç ile ile ona rağmen olamamıştı
Ocak’ta kürtaj oldum adetler hep düzenli yumurta attığım zamanı da hem akıntı hemde ağrıdan hissediyorum ilişkimiz zaten düzenlidir istesek te istemesek te önemli günlere denk geliyor çocuk olsun diye hiç ilişki yaşamadım bu güne kadar
Gelgelelim kasımdan önce olmuyor hormon tahlillerim de normal doktorlar da öyle söylüyor yumurtlama testlerim de 17/18 çıkıyor
Kayıplarım içinde immün testler dahi yapıldı ama hiç sebep yok pıhtılaşma var trombofili testine göre (mtfr homozigot) iğne kullandım folic asit zaten kesmiyorum hiç sonuç yine başarısız ayrıntılı pıhtılaşma testleri ise (homosistein seviyesi koagültasyon pt ptz ınr vs ) normal sorunsuz son olarak eşime sperm dna hasar testi yapıldı sonuç bekliyoruz
Yeni bir gebelik için tekrar kasım ayının gelmesini beklemek istemiyorum açıkçası ne tavsiye edersiniz?