Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim durumum daha zordu ben 4 aylık düşürdüm bebeğimi aynı korkular bende de vardı ama yine de vazgeçmedim. Şuan gebeyim tekrardan içimde bi yerlerde aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu olsa da kendime hayır bu sefer sağlıkla kucağıma alıcam deyip hamile olmanın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Sende öyle düşün ve yeniden başla vazgeçme evlat hayalinden..
Bu kandil gününde rabbim hepinize ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler ben hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah...
Allah razi olsun canim bakalim kararimi verdim bu ay insallah tedaviye devam edicem allahin izniyle

Çok teşekkür ederim benimde kahverengi lekelenme oldu bugün kanamanın 4. Günü hayırlısı ile bu süreç tamamlanır inşallah

Sizin ne zaman düşük oldu
5 hafta Önce oldu, 30. gün adet oldum. bkalım artık hayırlısı.. ne yapacağım bilmiyorum. yani spontan mı beklemek lazım veya yumurta takibi veya tüp bebek...

S.a arkadaşlar bende aranıza katılayım. Bende bir ay önce kürtaj oldum. Hepimize Allah sabır versin.. Adet oldum bitti çalışmalara devam ediyoruz İnşallah isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur

Merhaba bende 2 düşük yaptım ilki 17 ikinci 21 haftalıktı ilk düşüğümdrn sonra doktorum rahim ağzı yetmezliği var dedi ama ben başka doktorlara gittim onlarda birdahaki hamileliğinde bakıcaz belkide rahim ağzı yetmezliği değildir dediler ve ilk düşüğümden 2 sene sonra klomenle hamile kalabildim her şey öok normal rahim uzunluğun gayet iyi dedi ancak bi sabah uyandığımda su kesem düştü ve birgün önce doktora gtmiştim akıntım çok diye herşey normal demişti ancak su kesesi dülüp suyum gelince ilk düşüğümün aynısını yaşadım 40 gün oldu düşük yapalı ve ben hala unutamıyorum içimdeymiş gibi hissediyorum bazen rüya görmüşümde çocuğum hala karnımdaymış hibi hissedyrm

Keşke rahim ağzı yetmezliği var diyen doktoruma devam etseydim belkide bunları yaşamayacaktım çocuğumu kaybetmeyecektim diyorum. Hep keşke yaşıyorum ama Allahım hayırlı görmedi demekki bir yandan da öyle avutuyorum kendimi ankarada prf.polat dursuna gittim eğer çocuk istiyosanız korunmayın dedi hamile kaldığımda da dikiş atılacakmış rahime ve 9 ay boyunca yatacakmışım

Keşke rahim ağzı yetmezliği var diyen doktoruma devam etseydim belkide bunları yaşamayacaktım çocuğumu kaybetmeyecektim diyorum. Hep keşke yaşıyorum ama Allahım hayırlı görmedi demekki bir yandan da öyle avutuyorum kendimi ankarada prf.polat dursuna gittim eğer çocuk istiyosanız korunmayın dedi hamile kaldığımda da dikiş atılacakmış rahime ve 9 ay boyunca yatacakmışım
Çok geçmiş olsun canim Rabbim sabir versin gerçekten çok zor bir süreç :KK43:

5 hafta Önce oldu, 30. gün adet oldum. bkalım artık hayırlısı.. ne yapacağım bilmiyorum. yani spontan mı beklemek lazım veya yumurta takibi veya tüp bebek...
Sana da geçmiş olsun arkadaşım ben de bu süreç tamamlanıp adet olmak istiyorum Aynı düşünceler bende de var ama ama tüp Bebek bana uzak geliyor bir kere denedim oda devam edemedi
Kaybettiğin gebelik tedavi ile mi olmustu

Öncelikle Çok geçmiş olsun kayıplarınız çok büyük uzucü Allah sabır versin bilmenizi isterim ki bu rahim ağzı yetmezliğinden benim yengem de muzdarip oldu ilk bebeğini 7 ayına girmek üzereyken ani bir şekilde gelen sancı ve Rahim açılması sonrasında kaybetti Doktor ikinci gebeliğinde size önerilen Rahime dikiş atma yöntemi ile çok şükür kızını kucağına aldı ve hamileliği boyunca hep Çok dikkatli davrandı İnşallah sizin de bir daha böyle bir acnız olmaz sağlıkla hayırlısıyla evladınızı kucağınıza alırsınız

Sana da geçmiş olsun arkadaşım ben de bu süreç tamamlanıp adet olmak istiyorum Aynı düşünceler bende de var ama ama tüp Bebek bana uzak geliyor bir kere denedim oda devam edemedi
Kaybettiğin gebelik tedavi ile mi olmustu
tedavisiz, kendiliğinden olmuştu. ama tam da önümüzdeki ay tüp bebeğe gidelim derken süpriz olmuştu. çok sevindik daha ne olduğunu anlamadan kontrolde kalbi durdu. çok endişeliydim ben, her hafta doktora gittim, sonuç bu oldu. muhtemelen kromozom bozukluğu vardı diye yorum yaptı doktor. yaş faktörü olduğu için, hem beklemek kayıp olabilir hemde sağlıklı yumurta sorun olabilir?? bilemiyorum. Ama herşey de bir hayır vardır diyorum, yapacak birşey yok.

Çok sağolun. Benim ilk düşüğüm nedeniyle ikinci hamileliğimde her kontrolümde doktoruma ilk düşüğümü hatırlatıp rahim ağzı nasıl diye sordukça her seferinde gayet iyi dedi ve düşük sonrası ankarada doktora gittiğimde doktorlar görmeyebilirler ancak bir tane düşüğün var bu resmen rahim ağzı yetmezliği dikiş atmaları lazımdı ama görmeyince kendilerini riske atmamışlardır dedi. Yani çocuğum ihmalden gitti en çok zoruma giden bu 5.ayım bitmiş 6.aya girmiştim hep keşke yaşıyorum malesef

Çok sağolun. Benim ilk düşüğüm nedeniyle ikinci hamileliğimde her kontrolümde doktoruma ilk düşüğümü hatırlatıp rahim ağzı nasıl diye sordukça her seferinde gayet iyi dedi ve düşük sonrası ankarada doktora gittiğimde doktorlar görmeyebilirler ancak bir tane düşüğün var bu resmen rahim ağzı yetmezliği dikiş atmaları lazımdı ama görmeyince kendilerini riske atmamışlardır dedi. Yani çocuğum ihmalden gitti en çok zoruma giden bu 5.ayım bitmiş 6.aya girmiştim hep keşke yaşıyorum malesef
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben de 18 haftalik ve 8 haftalik olmak üzere iki kez düşük yaptım.çok zor gerçekten, Allah sabır versin. Akıntım oluyordu demişsin, nasıl akıntın oluyordu? Benim rahim ağzı yetmezliği olup olmadığı henüz belli değil. Büyük ihtimalle değil demişti doktor.

Bir de sancın oluyor muydu düşük sırasında?
Rahim ağzı yetmezliği topigini takip etmelisin bence, orda bu tip düşük ve erken doğum öyküleri çok fazla. Sonunda yavrusunu kucağına alan çok kişi var. Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin inşallah

Merhaba kader arkadaşlarım. Ben tüp bebek tedavisi ile ikizlerime hamileydim. Pazar günü normal doğum la kaybettim. Bebeklerimi. Yaşıyorlardı ama küçük oldukları icin gittiler meleklerim. Miyomum vardı 5 cm 14 cm çıkmış birde hiç olmıyan 8 cm onlar yüzünden oldu . Bilen varmı nezaman miyomlarimi aldira bilirim. Ve tekrar nezaman denerim.

Merhaba kader arkadaşlarım. Ben tüp bebek tedavisi ile ikizlerime hamileydim. Pazar günü normal doğum la kaybettim. Bebeklerimi. Yaşıyorlardı ama küçük oldukları icin gittiler meleklerim. Miyomum vardı 5 cm 14 cm çıkmış birde hiç olmıyan 8 cm onlar yüzünden oldu . Bilen varmı nezaman miyomlarimi aldira bilirim. Ve tekrar nezaman denerim.
canım acın ve kaybın çok büyük çok geçmiş olsun sabır versin
ama benim anlamadığım miyon varken sana tüp bebek nasıl yaptılar
benim miyon vardı dr bu alınmadan transfer yapmam dedi alındı 3-4 adet bekledim transfer oldu
pozitif gördüm ama biyokimyasal gebelik ve düşük ile sonuçlandı
senin ilk adetini takip eden adetin 8-12. günü alınıyor miyonlar dr ile konuşman gerek senin miyonlar büyükmüş büyük ihtimalle açık ameliyat ile alınır arkadaşım

Merhaba arkadaşlar bende sizdenim geçen sene Temmuz 20de 2 aylık bebeğim ani sancısız bi kanamayla düştü ve sonrasında 6 ay korundum 4aydır da denemelere başladık ama çok stres oluyorum 4 aydır sonuç alamadığım için geçen ay 12 gün gecikme yaşadım evet oldu derken kan testine gidip geldim ve adet oldum bu ay da boşladım sıkıldım her ay ya bebiş varsa diye her şeye dikkat etmekten sizler kaçıncı aylarınızda tekrar hamile kaldınız ben boşa mı vesvese yapıyorum bilmiyorum :KK43:

X