Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovülasyon testi alıp yumurta takibi yapmanı öneriyorum cnm bende martta kürtaj oldm ilk kullanımda hemde 2. Ayımda kalmıştım önemli olan yumurtlama zamanlarını yakalamak

Ovülasyon testi alıp yumurta takibi yapmanı öneriyorum cnm bende martta kürtaj oldm ilk kullanımda hemde 2. Ayımda kalmıştım önemli olan yumurtlama zamanlarını yakalamak
Aslında ben yumurtlama zamanımı anlıyorum belimin ortasında bi ağrı ve kasığımda bi ağrı oluyodu adetim de hiç sekmezdi geçen aya kadar geçen sene de hamile kalmadan önce böyle bi gecikme olmuştu ikinci gecikmede hamileydim şimdi bu ay ben yumurtladığımı anlamadım ovu testi de alacaktım ama bi dahaki aya erteledim bu ay da olmazsa eğer diye

Çok geçmiş olsun canım.kanaman bittikten sonra mutlaka kontrole git, En doğru kararı doktorun verir. Miyomdan dolayi mi olmuş düşük? Hiç duymamistim. Allah sabır versin .ben de onsekiz haftalik düşük yaptım geçen sene nisanda

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Benim de 4 ay önce kimyasal gebelik oldu sevincimiz kursağımızda kaldı. 4 aydır da bidaha hamilelik falan olmadı. Gitgide umudum azalıyor stres artıyor nasıl olacak bu iş bilemiyorum. Çok haklısın yaşadığın herşeyde hissettiklerinde hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin.

Allah razı olsun canım bu ay bıraktım artık takip etmeyi çok bunalıyorum strese giriyorum çünkü aklıma geliyo sürekli ama dua edip aklımdan atmaya çalışıyorum bu ayda olmazsa zaten ki çok bi beklentim Yok dr gidicez bakalım bi sıkıntı var mı... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın

Dört ay çok kısa bir süre canım.bence acele etme bu kadar. Ama neden altı ay korundun doktorun mu istedi?

Dört ay çok kısa bir süre canım.bence acele etme bu kadar. Ama neden altı ay korundun doktorun mu istedi?
Yok canım doktor korun demedi ama benim bi rahatsızlığım vardı en ufak bi streste çok şiddetli karın ağrısı yaşıyordum ve iki gün yatıyordum gebeliğimde de bu çok sık oldu haftanın 4 günü ayaktaysam 3 günü karın ağrısıdan yatmak zorunda kalıyordum belki düşüğümde bu sebep olmuştur diye psikolojik destek aldım o da fayda etmedi bende bıraktım korunmayı

Gebelikte de mi stres yaptın? Kaç yıllık evlisin canım? Psikolojik Destek bana da hiç kâr etmemişti zamanında, en son yine kendim aştim Hamdolsun.

Gebelikte de mi stres yaptın? Kaç yıllık evlisin canım? Psikolojik Destek bana da hiç kâr etmemişti zamanında, en son yine kendim aştim Hamdolsun.
Elhamdulillah canım 2 yıla giricez evlilikte. Stresten daha çok ağrıyacak korkusu vardı her an bu korkuyla yaşıyordum o da tetikliyor ama şu aralar daha iyiyim çok şükür bende kendim aşıcam biiznillah:)

Elhamdulillah canım 2 yıla giricez evlilikte. Stresten daha çok ağrıyacak korkusu vardı her an bu korkuyla yaşıyordum o da tetikliyor ama şu aralar daha iyiyim çok şükür bende kendim aşıcam biiznillah:)
Öyle canım , evvel Allah sonra kendin. Allah yardimcin olsun. İyi haberlerini duyarız inşallah

Yarın bat günün mu? Ama neden ovu testin pozitif? Kafam karıştı. Sen başka bir topicse daha yaz canım burdaki arkadaslarda ses yok galiba.
Canım bir başka topikte gebe oldugunu böyle öğrenenler olmuş orayada attım fotoyu bebiş gelmiş diyorlar bakalım hayırlısı gebelik testi alıp yapıcam pzrtesi

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın.. hayırlı sağlıklı bi gebelik olsun üçüncü inşallah. Peki nedeni araştırıldı mı neden düşüyor ?
Araştırildi, bir problem görünmüyor. Üç düşüge kadar normalmis. Sağolasın, Allah razi olsun canım, bilmukabil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…