- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 31
düşük salı günü tamamen gerçekleşti ben cuma günü araştırma hastanesine gittim..Merhaba bir şey danisacaktim sizin dusukten kaç gün sonra testler için çağırdılar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşük salı günü tamamen gerçekleşti ben cuma günü araştırma hastanesine gittim..Merhaba bir şey danisacaktim sizin dusukten kaç gün sonra testler için çağırdılar ?
Benim de kontrolü m yarin insallah testleri de yaptıracağım 2hafta geçti düşükten sonradüşük salı günü tamamen gerçekleşti ben cuma günü araştırma hastanesine gittim..
aslında doktor hormonların falan yerine gelsin yeni düşük yapmışsın dedi bende kan pıhtılaşması ve kromozom yapılabilir hormonlarla alakası yok diye biliyorum dedim istedim çünkü o testler geç çıkıyor ve korunma sürem bitmeden çıksın istiyordumBenim de kontrolü m yarin insallah testleri de yaptıracağım 2hafta geçti düşükten sonra
Dogru sanırım beni de o yüzden adet olduktan sonra gel dedi ama ben de bir dahaki ovulasyona kadar sonuclar çıksın istiyorum. Çok tesekkurler canim :) ne güzel simdi hamilesin Rabbim sağlıkla kucagina almayı da nasip etsinaslında doktor hormonların falan yerine gelsin yeni düşük yapmışsın dedi bende kan pıhtılaşması ve kromozom yapılabilir hormonlarla alakası yok diye biliyorum dedim istedim çünkü o testler geç çıkıyor ve korunma sürem bitmeden çıksın istiyordum
amin hepimize inşallah :)Dogru sanırım beni de o yüzden adet olduktan sonra gel dedi ama ben de bir dahaki ovulasyona kadar sonuclar çıksın istiyorum. Çok tesekkurler canim :) ne güzel simdi hamilesin Rabbim sağlıkla kucagina almayı da nasip etsin
Canim çok geçmiş olsun doktor mu önerdi coraspirini ? Hamile kalmadan önce mi başlamak gerekiyor ilacaBen de bir boş gebelik geçirdim kürtaj oldum 8 haftalıkken, 3ay korunduk ama ancak düşükten 1yıl sonra tekrar hamile kaldım o da kimyasal gebelik oldu ve kendisi düştü. Sebep pıhtılaşma çıktı. Coraspin kullanıyorum bakalım inşallah bu ay hamile kalırım inşallah .Çok zor süreç gerçekten. Rabb’im hepimize nasip etsin hayırlısıyla.
:) yeni gördüm mesajınızı tam da bugün adet oldum çok şükür ağrılı geçiyor ama olsun oldum ya Ağrı’yı da çekerim bir şekilde :)Sen o kanamalar sırasındada adet oldun bence dur bskalım yakında yine adet olursun.
Teşekkür ederim canım. Evet pıhtılaşma çıkınca verdi, hamile kalınca coraspin be kan sulandırıcı iğne beraber kullanacağım inşallah. Bazı doktorlar coraspin i de hamilelik başlayınca veriyor ama benim hep daha başında tutunamayan düştüğü için öncesinde başlattı.Canim çok geçmiş olsun doktor mu önerdi coraspirini ? Hamile kalmadan önce mi başlamak gerekiyor ilaca
Anladım canim benim de ilk gebeligimde bebek çok zor göründü sonra da kalp atışı olmadı ve kanama başladı kürtaj oldum ikincisinde de kalp atışı 9.haftada durdu simdi araştırması yapilacak çoğunlukta hep pihtilasma çıkmış o yüzden sordum. Cevapların için tesekkurlerTeşekkür ederim canım. Evet pıhtılaşma çıkınca verdi, hamile kalınca coraspin be kan sulandırıcı iğne beraber kullanacağım inşallah. Bazı doktorlar coraspin i de hamilelik başlayınca veriyor ama benim hep daha başında tutunamayan düştüğü için öncesinde başlattı.
süperrr bundan sonra bır adet daha beklesen yeter herhalde.:)sevindim:) yeni gördüm mesajınızı tam da bugün adet oldum çok şükür ağrılı geçiyor ama olsun oldum ya Ağrı’yı da çekerim bir şekilde :)
Rica ederim canım , sana da çok geçmiş olsun Evet çoğunlukla o çıkıyor doktorum kötünün iyisi bunun çıktığına şükredelim dedi artık öyle düşünüyorum. Kromozom testi falan da istedi temiz çıktı çok şükür. İnşallah en kısa zamanda medeni bulunur canım , nedenin bulunması rahatlatıyor insanı.Anladım canim benim de ilk gebeligimde bebek çok zor göründü sonra da kalp atışı olmadı ve kanama başladı kürtaj oldum ikincisinde de kalp atışı 9.haftada durdu simdi araştırması yapilacak çoğunlukta hep pihtilasma çıkmış o yüzden sordum. Cevapların için tesekkurler
Evet canim bakalım benim de bugün kontrol adetten sonra yapalım dedi ama ben daha adet olmadım o yüzden bugün ısrarcı olup testleri yaptırmaya çalışacağım .Rica ederim canım , sana da çok geçmiş olsun Evet çoğunlukla o çıkıyor doktorum kötünün iyisi bunun çıktığına şükredelim dedi artık öyle düşünüyorum. Kromozom testi falan da istedi temiz çıktı çok şükür. İnşallah en kısa zamanda medeni bulunur canım , nedenin bulunması rahatlatıyor insanı.
Bende öyle düşünüyorum abla:) hayırlısı olsun yaa bende senin gibi akışına bırakcam Allah nasip ederse olur napalımsüperrr bundan sonra bır adet daha beklesen yeter herhalde.:)sevindim
Hayırlısı olsun cnm allah bu süreci kolaylıkla atlatman için yardım etsin.Üzüntüsü acısı geçmiyor.Ama zamanla alışıyorsun galibaTüp Bebek tedavisi ile gebe kaldım ama düzensiz HCG değerleri ve kahverengi lekelenmenin kırmızıya dönmesi ile hamileliğim rüyam sona eriyor dün HCG 144e düştü inşallah kürtaja iğneye gerek kalmadan duser
teşekkür ederim sizede geçmiş olsun arkadaşımHayırlısı olsun cnm allah bu süreci kolaylıkla atlatman için yardım etsin.Üzüntüsü acısı geçmiyor.Ama zamanla alışıyorsun galiba
.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin
Canim aradan bir yıl geçmiş yanlış anlamadiysam. Neden korkuyorsun , her gebelik ayri ayridir. Düşebilir korkusuyla gebeliğe hazırlanmak doğru değil. Asla ümitsiz olma, Allahın izniyle ...Slm kizlar ben yeni katildim geçen sene mart ayında düşük yaptim bebeğim 16 gün kaldi karnimda 2aylik düşük yaptim tedaviyle kalmistim dusukten 7ay sonra yine tedavi olmak istedim sut hirmonun yuksekti birdahaki ay gel dedi gidemedim ama bidaha hic gitmedim hamile kalsam kalır mı düşermi korkusu var bilemiyorum yani 6sene oldu evleneli ilk dusuktu
Canım benim durumum daha zordu ben 4 aylık düşürdüm bebeğimi aynı korkular bende de vardı ama yine de vazgeçmedim. Şuan gebeyim tekrardan içimde bi yerlerde aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu olsa da kendime hayır bu sefer sağlıkla kucağıma alıcam deyip hamile olmanın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Sende öyle düşün ve yeniden başla vazgeçme evlat hayalinden..Slm kizlar ben yeni katildim geçen sene mart ayında düşük yaptim bebeğim 16 gün kaldi karnimda 2aylik düşük yaptim tedaviyle kalmistim dusukten 7ay sonra yine tedavi olmak istedim sut hirmonun yuksekti birdahaki ay gel dedi gidemedim ama bidaha hic gitmedim hamile kalsam kalır mı düşermi korkusu var bilemiyorum yani 6sene oldu evleneli ilk dusuktu