Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne otları yapıyosun? Aynı gün regl olmuşuz benim de dün 2. Regl oldu. Ama aşırı kararsızım.%80 düşünmüyorumAllah seni bu Azze kim diyorum hangi ara bu topiğe yazdım meğer bizim ellibeş55mişben dün itibariyle 2.regl oldum. Ve bugünde otlara başladım.
Mayıs ayında inşallah isteyen herkese nasip olsun. Gelem o topiğede
ellibes55 samsunluyum diye çok bağırıyodu kullanıcı adımBen de tanıyamadım kim olduğunu![]()
Benim nasılsa olmuyo diye saldım çayıraBen de senin gibi düşünüyorum. Birkaç ay daha beklemenin bir zararı olmaz evet zor ama her boyutunu düşünmemiz gerek
Benim amh düşük kalitesi de az canım o yüzden,Ne otları yapıyosun? Aynı gün regl olmuşuz benim de dün 2. Regl oldu. Ama aşırı kararsızım.%80 düşünmüyorum![]()
Doğru kuzum hiç bişenin garantisi yok. Ben hiç korunmadıgım halde olmadı. Herkeste böyle olcak diye bişede yok tabi herkesin yapısı farklıYaa çok tatlısın ☺☺ Bizim de olacağı kesin değil ama bilemedim ki kuzum yaa ayy.
Haklısın. Doktorum hiç önermedi zaten asla hamilelik düşünme bebek üzerindeki etkilerini bilmiyoruz çok riskli dedi. Ben de kesin erteledim. Bir bildiği vardırBu süreçte hamile olsak yazık bebek strese girer.biz stresteyiz sonuçta.
Acaba bi gebelik olabilir mi ozaman da böyle leke halinde olabiliyor yaKızlar dün 2. adetim başlayacaktı, kahverengi leke geldi ama arkası gelmedi...bugün de birkaç damla kahverengi leke geldi hala başlamadı, ilk adetim böyle olmamıştı...çok sinir oldum
Gebelik şüphen var mıKızlar dün 2. adetim başlayacaktı, kahverengi leke geldi ama arkası gelmedi...bugün de birkaç damla kahverengi leke geldi hala başlamadı, ilk adetim böyle olmamıştı...çok sinir oldum
Acaba bi gebelik olabilir mi ozaman da böyle leke halinde olabiliyor ya![]()
Hayır kızlar korunduk...Biraz rengi açıldı şimdi, beklemedeyimGebelik şüphen var mı![]()
Anladım canımHayır kızlar korunduk...Biraz rengi açıldı şimdi, beklemedeyim
Kuzum naptın adetin başladı mı ?Kızlar dün 2. adetim başlayacaktı, kahverengi leke geldi ama arkası gelmedi...bugün de birkaç damla kahverengi leke geldi hala başlamadı, ilk adetim böyle olmamıştı...çok sinir oldum
Başladı canım 1 gun gecikmeyleKuzum naptın adetin başladı mı ?
Öyke düşünme canm. Geçer düzelir birkaç aya kadar. Hamilelik olup çocuğunu kucağına alınca bütün sıkıntıların geçer. Daha bir çok seveceksin çocuğunu. Başka annelerin kızdığı şeylere sen kızmayacaksın daha sabırlı daha mutlu olacaksın. Daha bir kıymetini bileceksinBaşladı canım 1 gun gecikmeyleyine hic agrım yok,ama yogun oldu,bugun 6. Gün
Ya ne zaman eski halime döneceğim? Ya da dönmeyecek miyim,artik hep boyle mi olacak......gercekten ben cok takıyorum bu durumu kafama, birseyler degisti ve bir daha hic eskisi gibi olmayacağım gibi geliyor
Iki ay gecti,ne zaman duzelecek cok uzuluyorumÖyke düşünme canm. Geçer düzelir birkaç aya kadar. Hamilelik olup çocuğunu kucağına alınca bütün sıkıntıların geçer. Daha bir çok seveceksin çocuğunu. Başka annelerin kızdığı şeylere sen kızmayacaksın daha sabırlı daha mutlu olacaksın. Daha bir kıymetini bileceksin