• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah seni bu Azze kim diyorum hangi ara bu topiğe yazdım meğer bizim ellibeş55miş🤣🤣ben dün itibariyle 2.regl oldum. Ve bugünde otlara başladım.
Mayıs ayında inşallah isteyen herkese nasip olsun. Gelem o topiğede
Ne otları yapıyosun? Aynı gün regl olmuşuz benim de dün 2. Regl oldu. Ama aşırı kararsızım.%80 düşünmüyorum 😂😂

Ne otları yapıyosun? Aynı gün regl olmuşuz benim de dün 2. Regl oldu. Ama aşırı kararsızım.%80 düşünmüyorum 😂😂
Benim amh düşük kalitesi de az canım o yüzden,
Arı sütü bal poleni karışımı, hayıt otu, testere dişli aslan pençesi çayı canım kullanıyorum eşimde çakşır suyu kullanıyor tatlım
Benim yaşım neredeyse 33 oldu. Yumurta rezervimde az. Bende önce hamile olanlar nasıl korunuyorsa, şu an nasıl dikkat ediyorsam yine o şekilde dikkat edeceğim şayet olursa tabi

Yaa çok tatlısın ☺☺ Bizim de olacağı kesin değil ama bilemedim ki kuzum yaa ayy.
Doğru kuzum hiç bişenin garantisi yok. Ben hiç korunmadıgım halde olmadı. Herkeste böyle olcak diye bişede yok tabi herkesin yapısı farklı :KK51:

Kızlar şimdi ben doktorumu aradım. Korunma sürecim bitti ne yapayım dedim. Şu an hamile kalmak için çok riskli benek üstündeki etkilerini bilmiyoruz en az 2-3 ay daha bekle dedi. Temmuz ağustos gibi düşün dedi. Artık kesin kararımı verdim temmuza kadar bekleyeceğim

Bu süreçte hamile olsak yazık bebek strese girer.biz stresteyiz sonuçta.

Bu süreçte hamile olsak yazık bebek strese girer.biz stresteyiz sonuçta.
Haklısın. Doktorum hiç önermedi zaten asla hamilelik düşünme bebek üzerindeki etkilerini bilmiyoruz çok riskli dedi. Ben de kesin erteledim. Bir bildiği vardır

Kızlar dün 2. adetim başlayacaktı, kahverengi leke geldi ama arkası gelmedi...bugün de birkaç damla kahverengi leke geldi hala başlamadı, ilk adetim böyle olmamıştı...çok sinir oldum

Kızlar dün 2. adetim başlayacaktı, kahverengi leke geldi ama arkası gelmedi...bugün de birkaç damla kahverengi leke geldi hala başlamadı, ilk adetim böyle olmamıştı...çok sinir oldum
Acaba bi gebelik olabilir mi ozaman da böyle leke halinde olabiliyor ya🙏

Gebelik şüphen var mı :KK36:

Kuzum naptın adetin başladı mı ?
Başladı canım 1 gun gecikmeyle😞 yine hic agrım yok,ama yogun oldu,bugun 6. Gün 😞 Ya ne zaman eski halime döneceğim? Ya da dönmeyecek miyim,artik hep boyle mi olacak......gercekten ben cok takıyorum bu durumu kafama, birseyler degisti ve bir daha hic eskisi gibi olmayacağım gibi geliyor

Başladı canım 1 gun gecikmeyle😞 yine hic agrım yok,ama yogun oldu,bugun 6. Gün 😞 Ya ne zaman eski halime döneceğim? Ya da dönmeyecek miyim,artik hep boyle mi olacak......gercekten ben cok takıyorum bu durumu kafama, birseyler degisti ve bir daha hic eskisi gibi olmayacağım gibi geliyor
Öyke düşünme canm. Geçer düzelir birkaç aya kadar. Hamilelik olup çocuğunu kucağına alınca bütün sıkıntıların geçer. Daha bir çok seveceksin çocuğunu. Başka annelerin kızdığı şeylere sen kızmayacaksın daha sabırlı daha mutlu olacaksın. Daha bir kıymetini bileceksin

Öyke düşünme canm. Geçer düzelir birkaç aya kadar. Hamilelik olup çocuğunu kucağına alınca bütün sıkıntıların geçer. Daha bir çok seveceksin çocuğunu. Başka annelerin kızdığı şeylere sen kızmayacaksın daha sabırlı daha mutlu olacaksın. Daha bir kıymetini bileceksin
Iki ay gecti,ne zaman duzelecek cok uzuluyorum😞 hala canım cok yanıyor, ah bir gelse ben onu ne kadar cok sevecegim 😞 arkadaslarimin guzel yavrularini sevmekten bıktım icim yanıyor

Back
X