• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar neolur birisi bana bişeler yazsın çok canım sıkkın bi doktor sitesine eşimin spermiogram sonucunu yazdım tüp bebk önerdi
spermiogram -
Miktar 1 ml - *
pH 8 - *
Renk krem - *
Sayı 9,600,000 - *
Motilite 1 h nrm hrk %20 yvş %15 - *
Kıvam 30 dk - *
bişey anlamadım Allah rızası için bişi yazın

arkadaşlar neolur birisi bana bişeler yazsın çok canım sıkkın bi doktor sitesine eşimin spermiogram sonucunu yazdım tüp bebk önerdi
spermiogram -
Miktar 1 ml - *
pH 8 - *
Renk krem - *
Sayı 9,600,000 - *
Motilite 1 h nrm hrk %20 yvş %15 - *
Kıvam 30 dk - *
bişey anlamadım Allah rızası için bişi yazın

merhaba cnm..

normal sperm değeri ml de 20 milyon olmalı en az eşinin 9.6 milyon çıkmış..sayı biraz az..
harekette de problemi var..

ne kadar zamandır bebek istiyrsunuz.

Son düzenleme:
ynzzz sinemmsss ve immoo sizleri merak ediyorummm nerelerdesin yaaaaa :((((((hadii güzell heberlerle gelinn lütfenn

aysunay çok teşekkür ederim bana cevap yazdığın için 6 aydır istiyoruz ben tedbir amaçlı jinekologa gittim doktorum eşininde spermiogramını getir dedi ööle gittik yoksa aklımıza gelmezdi.bi doktor sitesine sordum bu şekilde tüp bebek olur yazmış beni orda bulabilirsiniz yazmış.normalde hareket % kaç olmalı.bide eşim sabah 8de örneği çıkardı diyorki o saatte çok zor oldu fazla çıkmadı 1ml çünkü 1 ay keçiboynuzu falan yedirip tekrar yapsak diorum.bide bu durumda doktor ilaçmı veiri?
Allah isteyen herkese nasip etsin

aysunay çok teşekkür ederim bana cevap yazdığın için 6 aydır istiyoruz ben tedbir amaçlı jinekologa gittim doktorum eşininde spermiogramını getir dedi ööle gittik yoksa aklımıza gelmezdi.bi doktor sitesine sordum bu şekilde tüp bebek olur yazmış beni orda bulabilirsiniz yazmış.normalde hareket % kaç olmalı.bide eşim sabah 8de örneği çıkardı diyorki o saatte çok zor oldu fazla çıkmadı 1ml çünkü 1 ay keçiboynuzu falan yedirip tekrar yapsak diorum.bide bu durumda doktor ilaçmı veiri?
Allah isteyen herkese nasip etsin

canm hareketlilik ileri hızlı ve yavaş hareketli toplamı% 50 olmalı..
iyi ki istemiş doktorunuz daha çok beklemeden öğrenmiş oldunuz..

benim eşimde de sayı ve hız azlığı var..bize dktorlar vitamin önerdiler 3 aydır kullanıyoruz.

canım örnekler genelde sabah saatlerinde verilir zaten çünkü o saatlerde sayı ve hız oranının en fazla olduğu saatlerdir..

keçibynuzu kürü ve havuç kürü uygulayabilirsin tabi dönüşümlü..inşallah şifa olur canım..

canım ben sonucu aldım hamileyim. ynz'nin test için daha günü var, beklemede, bir kaç günlüğüne eşiyle seyahate çıktı. sinemin durumunu hiç bilmiyorum.

İmmmoooooo'm acil cvp 7.gün adet olacakmış gibi göğüslerin sistemi özelden yazırmışsın cnm. Mucx Mucx dua edin nolurr hiç umudum yok da gerçi dün saba kadar kasık ağrı çektim burda bindiğim taksi bayağı bi sarstı beni ani fren falan yaptı hem de korktum kaza ölçek diye sanırım tutmazsa onun yüzünden olacak at arabası gibi araba kullanıyorlar

İmmmoooooo'm acil cvp 7.gün adet olacakmış gibi göğüslerin sistemi özelden yazırmışsın cnm. Mucx Mucx dua edin nolurr hiç umudum yok da gerçi dün saba kadar kasık ağrı çektim burda bindiğim taksi bayağı bi sarstı beni ani fren falan yaptı hem de korktum kaza ölçek diye sanırım tutmazsa onun yüzünden olacak at arabası gibi araba kullanıyorlar

canım hiç kendini tedirgin etme. biliyorsun benimde çok ağrım oldu. adet göreceğimden ya da bir terslik olduğundan gayet emin bir şekilde teste gittim ama hamileymişim.

canım ben sonucu aldım hamileyim. ynz'nin test için daha günü var, beklemede, bir kaç günlüğüne eşiyle seyahate çıktı. sinemin durumunu hiç bilmiyorum.

tebrik ederim canım..inşallah sağlıkla kucağına alrsn bebişini...:nazar::nazar:
darısı başımıza inşallah...

ynz canım inşallah seninde müjdeli güzel haberini alırız...:emir_bebek:

canımmm benim allah saglıklaa kucagına almayı nasip etsinnn inşallahh çok sevindim güzel annee:))kendine dikkat etttt haa ayyyyy çok sevindimmm canımmm yaaaaaa maşallaa nihayetinde birimiz başardııı

Ne durumdasın canım inşallah bebişin gelir bu ayyyyyy:16:
allah razı olsun canım. çok şükür iyiyim. doktor bütün tahlilleri yaptırdı herşey temiz dedi çok rahatladım :16:adetin 4,cü gel dedi. aralığın 31 e denk geliyor ama ocak ayında olacak hayırlısıyla dualarını bekliyorum. canım

canımm haber bekliyoruzzz sendennn:))
inş. canım güzel haberler veririm sizlere. sizden güzel haberler bekliyorum. rabbim isteyen herkese versin inş. :21::21:

hayırlı olsun canım. inş kucağına almayıda rabbim nasip etsin. inş. kızlarında devamı gelir güzel haberlerin :16::16:

canm hareketlilik ileri hızlı ve yavaş hareketli toplamı% 50 olmalı..
iyi ki istemiş doktorunuz daha çok beklemeden öğrenmiş oldunuz..

benim eşimde de sayı ve hız azlığı var..bize dktorlar vitamin önerdiler 3 aydır kullanıyoruz.

canım örnekler genelde sabah saatlerinde verilir zaten çünkü o saatlerde sayı ve hız oranının en fazla olduğu saatlerdir..

keçibynuzu kürü ve havuç kürü uygulayabilirsin tabi dönüşümlü..inşallah şifa olur canım..

doktorun eşinize verdiği ilaç işe yarıyormuymuş?biz 1 ay daha bekleyelim tekrar bir test yapalım ööle diyoruz bu arada keçiboynuzu pekmezi yiyor bide tarçınlı bal.inşallah işe yarar

öncelikle Allah isteyen herkese minimini bebişler nasip etsin en kısa zamanda diyerek topiğe katılmak istiyorum.bütün sayfaları okudum gerçekten zor bi süreç ve biz daha başındayız rabbim herkese yardımcı olsun. tecrübelerinizi okudum. proxeed,evicap,larginin almaya karar verdim.fethiyedeki aktarın cevat hoca dedğiniz in numarasını almak istiyorum bilen biri msj atarsa çok sevinirim bide ücret olarak ne istio?daha yolun başındayız yardımlarınızı bekliyorum...

öncelikle Allah isteyen herkese minimini bebişler nasip etsin en kısa zamanda diyerek topiğe katılmak istiyorum.bütün sayfaları okudum gerçekten zor bi süreç ve biz daha başındayız rabbim herkese yardımcı olsun. tecrübelerinizi okudum. proxeed,evicap,larginin almaya karar verdim.fethiyedeki aktarın cevat hoca dedğiniz in numarasını almak istiyorum bilen biri msj atarsa çok sevinirim bide ücret olarak ne istio?daha yolun başındayız yardımlarınızı bekliyorum...

mrb cnm öncelikle hoşgeldin dilerim yolculuğun kısa sürer gercekten inanılmaz zorrr .sizin sorun ney tam olarakk ?

doktorun eşinize verdiği ilaç işe yarıyormuymuş?biz 1 ay daha bekleyelim tekrar bir test yapalım ööle diyoruz bu arada keçiboynuzu pekmezi yiyor bide tarçınlı bal.inşallah işe yarar

evet canım tüm dr lar işe yarar kullansanız iyi olur dediler kullanıyoruz bakalım 3 ay bitti...
önümüzdeki ay tekrar test yapılacak...

keçiboynuzu da iyi gelir tabi yedir..

hamileyimmmm hamileyim hamileyim hamileyimmmmmmm 9.gün beta 81,7 11.gün:197 şuan bebeğim benimle allah bağışlarsaaaaaaa hadi akşam halaya kızlar ama fazla zıplamamam gerekio :S

hamileyimmmm hamileyim hamileyim hamileyimmmmmmm 9.gün beta 81,7 11.gün:197 şuan bebeğim benimle allah bağışlarsaaaaaaa hadi akşam halaya kızlar ama fazla zıplamamam gerekio :S

arkadaşımmmm çok ama çokkk mutlu oldummmm adınaa:) immonun ardından seninde bu güzel haberini almakk çok sevindirici bu hafta 4 kişi oldu sanırım hamile haberini veren maşallah:nazar:inşş bizde sizler gibiii bu mutluğaa kısa zamanda eriişirizzz allak sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canımmm hayırlı olsunn tekar:nazar::)

arkadaşımmmm çok ama çokkk mutlu oldummmm adınaa:) immonun ardından seninde bu güzel haberini almakk çok sevindirici bu hafta 4 kişi oldu sanırım hamile haberini veren maşallah:nazar:inşş bizde sizler gibiii bu mutluğaa kısa zamanda eriişirizzz allak sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canımmm hayırlı olsunn tekar:nazar::)
Saol canim Allahim isteyen herkese nasip etsin. Bu benim 3. Denemem rezerv dusuklugum vardi 3 aydir drum kontrol altina aldi artik bunalmistim bekleyemiyorfum ama drum dogru zamanda baslamaliyiz dedi iyiki onu dinlemisim timur gurgan dr. Um 2. Denememi de orda yaptirmistm ama olumsuzdu pes etmedim cunku biliyordum durumum kritik ve o cozemezse kimse cozemezdi. Gecen ay dogal gelisen yumurtami aldi dondurdu bu ay da ilacla gelisenleri aldi ve karisik yapti ortaya :))) cok emek verdi saolsun. Kizlar pes etmeyin sakiiin ve tedaviden once en az 2ay kendinize vitamin takviyesi mutlaka yapinnnn. Benim tuttuysa herkesin tutar.

canım ben çok sevindim sen,n adına rabbim inş. kucağına almayıda nasip eder. :16::16::16: darısı inş. bizlere dua et bize ben ocakta aşılama yapacam inş. gerek te kalmaz dualarınızı bekliyorum hepinizin :17:

Back