• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tarifini bilmiyorum o kürün ama baya otlar var karıştırarak yapmışlar. ama sorarım arkadaşa o zaman veririrm tarifi canım...

teşekkürler canım inş. gerek kalmaz ikimiz için. :39: hastaneden randevü aldım aralıkta gidiyorum ama stres tavan yapıyor bende bu aralar inş. sorun yapmaz :14::14:

hersey nasip kısmet canım boşverrrr gittiği yere kadar deneyecezz inş anne olacazzz oldu olduu olmadı bir dahaa herseyin hayırlısını versin Allah inş

her doktor ayrı bişey diyor işte.bizimki bu değere iyi dedi sizinki düşük demiş..

canım artık ocak ayında ist.memorial tüp bebek merkezine gideceğiz...

tüm tahlillerimle doktora gideceğim..

ordada bir test yapılır ve artık dr ne derse uygulayacağız..

ilaç derse içeriz..bakalım..

merhaba bizde kullanıyoruz ahmet marankinin karışımını

yarım kilo saf bala
50 gr ginseng
50 gr çakşır
50 gr zencefil
50 gr zerdaçal
50 gr yer elması

bunların hepsini bir yerde tahta kaşıkla karıştırıp bir kavonoza koyuyorsunuz sabahları ve akşam yatarken birer tatlı kaşığı yenicek .üzerine 1 saat su içilmeyecek bukarışımda birde adam otu olması lazım ama ben yapmadım çünkü yan etkileri çk fazlaymış alerji kaşıntı ve ateş gibi zaten hiç bir aktarda yok bulamadım ... yan etkileri yüzünden satmıyor olabilirler ama siz derseniz ki karışım neyse o olsun isteğe göre ekleyebilirsiniz!! şifa olması dileğiyle...

tşk ederim canım bunu da deneyelim bakalım belki işe yarar ne kadar kullanılması gerek bunun belli bir süresi varmı acaba?

tarifini bilmiyorum o kürün ama baya otlar var karıştırarak yapmışlar. ama sorarım arkadaşa o zaman veririrm tarifi canım...

teşekkürler canım inş. gerek kalmaz ikimiz için. :39: hastaneden randevü aldım aralıkta gidiyorum ama stres tavan yapıyor bende bu aralar inş. sorun yapmaz :14::14:

canım çok sağol.....

her doktor ayrı bişey diyor işte.bizimki bu değere iyi dedi sizinki düşük demiş..

memorial tüp bebek merkezi iyimiymiş canım acaba?
belli bir Dr.a mı gideceksin yoksa merkeze mi?

evet bizde ocakda kaan hocaya gidecez hasar testi istedi onu yaptıracazz birde ne tedavi derse artık ona uyanacaz ama 2013 boş geçirmek yok biraz düzelsin degerleri hemen tüp yaptırcam hiç beklemeyi düşünmüyorumm çünküüü artıkkk gercekden çok istiyorummmm:((

evet bizde ocakda kaan hocaya gidecez hasar testi istedi onu yaptıracazz birde ne tedavi derse artık ona uyanacaz ama 2013 boş geçirmek yok biraz düzelsin degerleri hemen tüp yaptırcam hiç beklemeyi düşünmüyorumm çünküüü artıkkk gercekden çok istiyorummmm:((

Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah canım hepimizeeeee

rica ederim ne demek normalde ölçüler 1 kilo bala 100 gr dı ben önce yarım kilo bala 50 şer gr yaparak denemek istedim çünkü maliyeti de biraz pahalı tuttu sadece 100 gr ginseng 60 tl ydi böylece hem deneme açısından da iyi oldu ...tadı çok acı diyor eşim valla zar zor yiyor napsın marankiye göre bu karışımla çocuk sahibi olmamak imkansızmış yapın ve sonucu kendiniz göreceksiniz dedi her duyduğumuzu yapıyoruz inşalah bizde en kısa zamanda bı karışımla şifa buluruz

tşk ederim canım bunu da deneyelim bakalım belki işe yarar ne kadar kullanılması gerek bunun belli bir süresi varmı acaba?

canım çok sağol.....

memorial tüp bebek merkezi iyimiymiş canım acaba?
belli bir Dr.a mı gideceksin yoksa merkeze mi?
canım memorial çok güzel bir merkez topikten takip edebilirsin..kızlar orada ayrıntılı herşeyi anlatmşlar gidenlerin neredeyse %60 ı hamile...
ben evt orada nur doktor var birde tonguç dr teldede görüştüm ikisiylede..
çok cana yakın insanlar..
onlar ne derse onu yapacağım artık..
kesinlikle çok güveniyorum...
oraya giden bir arkadaşım şu an hamile birisin de aralık ocakta... tedaviye başlıyor..

evet canım kaan hoca bizdende istemişti mail yoluyla..
ama tüp bebek merkezi istemiyor yaptırmayın biz zaten çokk ayrıntılı bakıcaz dediler..
bir sipermiyogramları 6-7 sayfaymış:1:
o yüzden ben vazgeçtim..
ocak ayında okullar yarıyıl tatiline giriyorya..ankaraya gitmeden önce günübirlik istanbul memoriale gidicez kısmetse...eşimin testleri için..

topikte bir arkadaşım paylaşmış umut olsun bizlerede kızlar..:38:

Umudunuz hiç bitmesin...%0 Morfoloji,geçen 7 yıl ve alınan güzel haber
sevgili arkadaşlar,
Uzun yıllardır ben gibi olan sizleri takip etsem de yazacak bişey bulamıyordum.Hepimizin sorunu,hikayesi üç aşağı,beş yukarı aynıydı zaten...
doktorlar,denemeler,başarısızlıklar,bunalımlar ve daha bir sürü şey...
Çok şükür ki bugün size umut olabilecek bir hikayem var artık ve bu yüzden sizlere yazıyorum.
Çocuk sahibi olamayacağımız bize söylendiği günün ardından hep bi arayış içindeydik,gerekirse yurt dışına bile gider bu sorunu hallederiz diyorduk ama öğrendik ki sorunumuz o kadar da basit değil.Eşimin spermlerinin %100'ü pinhead yapıya sahipti.Bu yapıdaki spermin dölleme yeteneği olmadığı ve durumun da düzelmeyeceğini öğrendik.Ama buna rağmen beş defa tüp bebek denemesi yaptık.
Kaan Hoca, yıllarca bizimle uğraştı ve geçtğimiz yıl sperm DNA hasarı testi yaptırdı,durum pek parlak değildi ama yine de dna taşıyan az sayıda sperm olduğunu öğrendik.Bu bize umut olmuştu.
Bazı denemelerimizde yumurtalar döllenmedi ve transfer bile yaşayamamak,negatif bile olsa sonucu görememek o kadar acıydı ki.
Sonunda Ankara'dan İstanbul'a gitmeye karar verdik.Memorial Hastanesinde Semra Kahraman ve ekibiyle çok şükür ki yedi yıllık hasretimiz son buldu.Sonra telefonlar,ağlamalar,garip bi mutluluk...Aslında anlatılacak bir çok şey var ancak sizi uzun detaylarla sıkmak istemiyorum.
Siz de inanın ki bize bu mutluğu yaşatan iki etken var;biri kaderimiz diğeri ise güvenebileceğimiz usta eller...
Hepinize sevgiler...

Son düzenleme:
rica ederim ne demek normalde ölçüler 1 kilo bala 100 gr dı ben önce yarım kilo bala 50 şer gr yaparak denemek istedim çünkü maliyeti de biraz pahalı tuttu sadece 100 gr ginseng 60 tl ydi böylece hem deneme açısından da iyi oldu ...tadı çok acı diyor eşim valla zar zor yiyor napsın marankiye göre bu karışımla çocuk sahibi olmamak imkansızmış yapın ve sonucu kendiniz göreceksiniz dedi her duyduğumuzu yapıyoruz inşalah bizde en kısa zamanda bı karışımla şifa buluruz

inşallah canım inşallah faydasını görürsün de bizlere güzel haberlerini verirsin ben keçiboynuzu kürü zeytinyağında bekletilmiş incir gıda takviyeleri falan yapıyorum acaba onu da birlikte yapsam ağır gelir mi ki?

canım memorial çok güzel bir merkez topikten takip edebilirsin..kızlar orada ayrıntılı herşeyi anlatmşlar gidenlerin neredeyse %60 ı hamile...
ben evt orada nur doktor var birde tonguç dr teldede görüştüm ikisiylede..
çok cana yakın insanlar..
onlar ne derse onu yapacağım artık..
kesinlikle çok güveniyorum...
oraya giden bir arkadaşım şu an hamile birisin de aralık ocakta... tedaviye başlıyor..

evet canım kaan hoca bizdende istemişti mail yoluyla..
ama tüp bebek merkezi istemiyor yaptırmayın biz zaten çokk ayrıntılı bakıcaz dediler..
bir sipermiyogramları 6-7 sayfaymış:1:
o yüzden ben vazgeçtim..
ocak ayında okullar yarıyıl tatiline giriyorya..ankaraya gitmeden önce günübirlik istanbul memoriale gidicez kısmetse...eşimin testleri için..

Ay inşallah canım inşallah bir araştırayım bende yaza kadar bekleyip tüpe geçmek istiyorum Allah izin verirse hakkımızda hayırlsıı
Sende bi an önce kavuşursun inşallah bebişine:16:

inşallah canım inşallah faydasını görürsün de bizlere güzel haberlerini verirsin ben keçiboynuzu kürü zeytinyağında bekletilmiş incir gıda takviyeleri falan yapıyorum acaba onu da birlikte yapsam ağır gelir mi ki?

Ay inşallah canım inşallah bir araştırayım bende yaza kadar bekleyip tüpe geçmek istiyorum Allah izin verirse hakkımızda hayırlsıı

sen hagi şehirdeydin canım...
biz zonguldaktayızz...
1.denememizi ankarada yaptırdık negatif..
2.için istanbul düşünüyoruz..
bizde temmuz gibi düşünüyoruz belkide aynı aylarda hamiş oluruz:16::16:

asbelove tşkler canım inşallah allahın izniyleee umudumuzu kaybetmeyelim yüce rabbim enkısa zamanda göndersinbebişlermizi bu arada bu karışımın yanında arı sütü ve arı poleni ayrıca keçiboynuzu kürü mesir macunu bunun yanında fındık ceviz badem incir yiyoruz...bazen bende acaba diyorum fazla geliyormudur hatta eşim diyorki ya ben bu kadar şeyi yiyorum şeker hastası olmayayım diye hayıflanıyor bende ona içini ferah tut diyorum inşallah bu karışımlar hepimize şifa olur

sen hagi şehirdeydin canım...
biz zonguldaktayızz...
1.denememizi ankarada yaptırdık negatif..
2.için istanbul düşünüyoruz..
bizde temmuz gibi düşünüyoruz belkide aynı aylarda hamiş oluruz:16::16:

ben istanbuldayım canım ama bugün öğrendiğime göre 5milyonun altında değilse dperm direk tüp bebek raporu vermiyorlarmış 2 veya 3kere(tam bilemiyorum) aşılama denemen gerekiyormuş bakalım şu karyotip çıktıktan sonra eşimi dinlemeyip onunla birlikte bende gideceğim Dr.a inşallah net cevaplar alıp ona göre hareket etmemiz gerekecek sanırım inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin olursa tabi aynı dönemde kalabiliriz inşallah hamiş:16::16::16::16:

asbelove tşkler canım inşallah allahın izniyleee umudumuzu kaybetmeyelim yüce rabbim enkısa zamanda göndersinbebişlermizi bu arada bu karışımın yanında arı sütü ve arı poleni ayrıca keçiboynuzu kürü mesir macunu bunun yanında fındık ceviz badem incir yiyoruz...bazen bende acaba diyorum fazla geliyormudur hatta eşim diyorki ya ben bu kadar şeyi yiyorum şeker hastası olmayayım diye hayıflanıyor bende ona içini ferah tut diyorum inşallah bu karışımlar hepimize şifa olur

iyiymiş canım o zaman bende yapabilirim Allahım yardım edecektir bende yapıp yedirmeye başlayayım o zaman benimle bunlarla eşim dalga geçiyor onu da eklersem ne der bilemiyorum ama ben bütün cazibemi kullanarak yediririm gibi geliyor:9::9:
hadi gazamız mübarek ola diyelim:1:
Allahım hayırlısıyla nasip edecek inşallahhhhhhh

ben istanbuldayım canım ama bugün öğrendiğime göre 5milyonun altında değilse dperm direk tüp bebek raporu vermiyorlarmış 2 veya 3kere(tam bilemiyorum) aşılama denemen gerekiyormuş bakalım şu karyotip çıktıktan sonra eşimi dinlemeyip onunla birlikte bende gideceğim Dr.a inşallah net cevaplar alıp ona göre hareket etmemiz gerekecek sanırım inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin olursa tabi aynı dönemde kalabiliriz inşallah hamiş:16::16::16::16:

iyiymiş canım o zaman bende yapabilirim Allahım yardım edecektir bende yapıp yedirmeye başlayayım o zaman benimle bunlarla eşim dalga geçiyor onu da eklersem ne der bilemiyorum ama ben bütün cazibemi kullanarak yediririm gibi geliyor:9::9:
hadi gazamız mübarek ola diyelim:1:
Allahım hayırlısıyla nasip edecek inşallahhhhhhh

inşallah canımmm hadi kolaygelsin diyelim ozamannn:)))))

Son düzenleme:
slm kızlar... ben bugün doktora gittim p.tesi sulu ultrasyon yaptıracak doktor. ocak ayında aşılama yaptıracağız inş. dualarınızı bekliyorum... :3: :3:

slm kızlar... ben bugün doktora gittim p.tesi sulu ultrasyon yaptıracak doktor. ocak ayında aşılama yaptıracağız inş. dualarınızı bekliyorum... :3: :3:

İnşallah canım inşallah güzel haberler verirsin bu arada aşılamayı dışarda mı yaptırıyorsun devlette mi ücretler ve işlem hakkında bilgi verir misin acaba bizleree:16:

İnşallah canım inşallah güzel haberler verirsin bu arada aşılamayı dışarda mı yaptırıyorsun devlette mi ücretler ve işlem hakkında bilgi verir misin acaba bizleree:16:

inş. canım güzel haberler veririm. yarı özelde yaptırıyorum başkent hastanesinde, işlem hakkında pek bilgim yok ama aşama aşama öğreniyorum. toplam 600 tl gidiyormuş. p.tesi tekrar gittiğimde sorarım neler yapılıyor...

Son düzenleme:
inş. canım güzel haberler veririm. yarı özelde yaptırıyorum başkent hastanesinde, işlem hakkında pek bilgim yok ama aşama aşama öğreniyorum. toplam 600 tl gidiyormuş. p.tesi tekrar gittiğimde sorarım neler yapılıyor...

Ne durumdasın canım inşallah bebişin gelir bu ayyyyyy:16:

Back