- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
kızlar kafam karman çorman oldu yaa şimdi biz ocak 8 de kaan hocaya gidecez dna hasar testi yapılacak.yalnız hoca demişki o zamana kadar destek ürünleri kesin 2 tane antibiyotik yazdı onu kullanın dioo yaa süre cok uzun taa 8 ocakda benim aklım alamadı şimdi kessem içim rahat etmeyecek ki amaa benim offfff yaaaaa deli olacammm ruhum sıkılıyooo varyaa bu işlerden artıkkk gitsin gelsin inş bi sorun yokdurda hasarda bende hemen tüp yaptıracammm yeter
canım benimde eşim ocak sonunda sperm dna hasar testi ve karyotip yaptıracak ama biz proxeed vede l rginine yi ozamanda kullanacağız yani ben kesmeyeceğim..
işe yaradıysa vede kesince tekrar değerleri düşerse diye korkuyorum açıkçası..ben devam ettiriyorum..
slm hanımlar. ne var ne yok. özledim sizleri...
kızlar ben ocak ayında aşılama yapıyorum bilginize dualarınızı bekliyorum. benim de dualarım sizinle canlar
canım sizin sorun ne ve ozamana kadar hangi ilaçları verdi size .açıkcası bende çok korkuyoruz zar zor degerleri bu hale getirmiş şimdi tekrardan sil baştan zor gelioo bana yaa bizim fsh düşük canım ve morfoloji belası var birde oda 1 malesef
canım bizde sperm sayı hızz azlığ var morfoloji e en son %4 idi...
kaan hocaya ben yazdım sonuçları ama DNS hasar testi olmadan ilaç öneremem dedi...
bize şimdiye kadar gittiğimiz 3-4 ürolog proxeede önermişti o yüzden başladık biz proxeede...L arginineyide kk forumlarından duydum aldım..işte öyle
ocakta sperm dna hasar testini ve karyotipi.yaptıracağız..inşallah bir problem çıkmaz tatlım..
Canım bende çok korkuyorum şu karyotipten verdi eşim bakalım 26aralık gibi arayın demiş dr. karyotip sperm dna hasar testiyle aynı değil dimi
Bir de Kaan hoca mail yoluyla da ilaç öneriyor mu kiiiii?
canım sizin sorun ne ve ozamana kadar hangi ilaçları verdi size .açıkcası bende çok korkuyoruz zar zor degerleri bu hale getirmiş şimdi tekrardan sil baştan zor gelioo bana yaa bizim fsh düşük canım ve morfoloji belası var birde oda 1 malesef
canım aynı değiller...
Karyotip karyotip 1 hücredeki kromozomlar özdeş eş kromozomlar durumunda eşlendikten daha sonra aşikar 1 düzene bakarak sıralanırsa o bireyin karyotipi ortaya ulaşır.Çok bireyin kromozom sayısı,görünüşü ayrıca büyüklüğü onun karyotipini ifade edecektir.Nesilden nesile aktarılarak korunur.Ten faydalanılarak değişik türlerin kromozom haritaları çıkarılabilmektedir.
Sperm DNA Hasarı (Fragmantasyon) Testi
Spermin genetik yapısının bütünlüğünün korunması normal fertilizasyon ve sağlıklı bir embriyoya hayat verme açısından önemlidir. Bazı durumlarda spermin anöploidi gibi bir sayısal genetik dengesizliği olmamakta, bunun yerine DNA yapısı bozulmaktadır. Böyle bir sperm yapısı, semen analizinde anormal bir sonuç vermez. Konvansiyonel semen analizi normal olan infertil erkeklerde sperm DNA kalitesi(yapısı)nin araştırılması da önerilmektedir. Bu amaçla DNAnın fragmantasyon analizi ile bütünlüğünün koruyup korumadığı test edilir.
yani canım karyotip ve sperm dna hasarı testi birbirinden farklı..
inşallah sonuçlarınız iyi çıkar canım bnm duacınım..
birde evet kaan hoca internet üzerinden tüm sonuçları yazınca ilaç tavsiyesinde bulunuyor..
canım bizde sperm sayı hızz azlığ var morfoloji e en son %4 idi...
kaan hocaya ben yazdım sonuçları ama DNS hasar testi olmadan ilaç öneremem dedi...
bize şimdiye kadar gittiğimiz 3-4 ürolog proxeede önermişti o yüzden başladık biz proxeede...L arginineyide kk forumlarından duydum aldım..işte öyle
ocakta sperm dna hasar testini ve karyotipi.yaptıracağız..inşallah bir problem çıkmaz tatlım..
canım sizin fsh nedir bizim fsh düşük sanırım dna hasarı fsh la alakalı fsh yükseldikçe hasar azalırmış ocakk gelmezz şimdi bana yaa :
hadi hayırlı olsun canım senn hiç gelmiyorsun artıkk bizde özlüyoruzz senii yawww ara sıra yazz:)
teşekkürler canım. evde internet olmadığı için kayın valideye gidiyorum ozaman nete girebiliyorum. bu arada kızlar ahmet maranki sperm artıran bir kürü var arkadaş kendi evde yaptı macun kıvamında 1 buçuk ay kullandı iyi geldi 4 milyondu sperm sayısı şuan hamilemacunu bana verdi bende aşılama gününe kadar eşime yedirecem inş.
Nasıl bir kür bu canım tarif eder misin?
canım fsh normal demişti dr...bi testte 1.8 diğerinde 3 çıkmış...
sizin kaç??
teşekkürler canım. evde internet olmadığı için kayın valideye gidiyorum ozaman nete girebiliyorum. bu arada kızlar ahmet maranki sperm artıran bir kürü var arkadaş kendi evde yaptı macun kıvamında 1 buçuk ay kullandı iyi geldi 4 milyondu sperm sayısı şuan hamilemacunu bana verdi bende aşılama gününe kadar eşime yedirecem inş.
Nasıl bir kür bu canım tarif eder misin?
hadi bakalım belki gerek kalmaz inşş aşılamaya bizde bir macun kullanıyoruz şuan ama bilemiyorum içeriğini menzilden geldi bize canım
bence düşükk bizim 2.5 tedavi görüoo en az 4 ,5 olması lazım sanırım deger aralığı yazıyormu canım
canım değer aralğı 0.7-11 azıyor....bizimki 3 dr iyi dedi ama bilmiyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?