• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bu çörek otu bal tarcın ne işe yarıo yumurta kalitesimi arttırıyo ay nasıl yapılıyo bende yapayım bundan
Yumurta kalitesine ve sayisina iyi geliyor cnm bu ay bende fazladan iki yumurta olmus. Rahimi guclendirio erkekte sperm arttirio
tamam canım..3 hafta oldu olacak aslında..
ama işte biz ilçedeyiz hastane bize biraz uzak..
ama yaptırmaya çalışıcam:34: sonuçları paylaşırım..inş gelişme oluyodur...
canım bizde tüp bebek düşünüyoruz tekrar ama zmana kadar değerler biraz daha yükselsin istiyoruz.
sende eşini ikna edebilirsen tekrar başlayın bence..
inşallah kavuşuruz artık kuzucuklarımıza...

proxeedi bizimki aç karnına içiyo..
L arginine aç mı tok mu farkediyo mu?

Tok karnina almasi gerekio cnm hormon ilaci olmadikca genelde ilaclar tok karnina alinir mideyi yormasin dokunmasin diye. Ama bu vitamin oldugu icin ac da olsa etki eder sonucta o vitaminler meyve sebze yada butki yolu ile de ac karnina alinmiyor mu?? Ana siz tok almaya gayret edin. Mucksss

Yumurta kalitesine ve sayisina iyi geliyor cnm bu ay bende fazladan iki yumurta olmus. Rahimi guclendirio erkekte sperm arttirio

Tok karnina almasi gerekio cnm hormon ilaci olmadikca genelde ilaclar tok karnina alinir mideyi yormasin dokunmasin diye. Ama bu vitamin oldugu icin ac da olsa etki eder sonucta o vitaminler meyve sebze yada butki yolu ile de ac karnina alinmiyor mu?? Ana siz tok almaya gayret edin. Mucksss

bakıyorum burası yeniden canlanmış. bir ara açıyordum bakıyordum kimse yoktu. kuzum sen galiba eşin için yeni bir doktora gitmişin epey de ümit verici konuşmuş. takip edemedim tam, kime gittin? benim kocamın prolaktini yükseldi onca emek boşa gitti, spermler yerlerde sürünür oldu. aşılama da tabi iptal oldu. şimdi 2 ayrı üniv hastanesinde doktora gidiyoruz(1 ürolog, 1 endorinolog) başka doktorlarla da görüşmek istiyorum.

bakıyorum burası yeniden canlanmış. bir ara açıyordum bakıyordum kimse yoktu. kuzum sen galiba eşin için yeni bir doktora gitmişin epey de ümit verici konuşmuş. takip edemedim tam, kime gittin? benim kocamın prolaktini yükseldi onca emek boşa gitti, spermler yerlerde sürünür oldu. aşılama da tabi iptal oldu. şimdi 2 ayrı üniv hastanesinde doktora gidiyoruz(1 ürolog, 1 endorinolog) başka doktorlarla da görüşmek istiyorum.

Biz suan hastanedeyiz cnm esim mide kanamasi gecirio yine. Ist. Da bi urologa gittik ank. Gulhane askeriye tip fakultesi kokenli dr. Ove ove bitiremediler. Adini ogrenr ogrenmez yazarm unuttum simdi. Canim moral sifir benim. Bi ugursuzluktur basimizda sorma. Simdi butun emeklerim tekrar 0 oldu. Hastaneye gelmisken yumurtalarima baktiriyi
Dedim yarn yumurtlama gunum normalde. Rahim kalinligi 11 ama folikul sayisi 2 tane cikti. 13 mm ve 14mm buyuklugunde. Ben artik istesemde norml yoldan gebe olamiyormusum bu degerlerle zatn. Ben hastaneden cikinca memorialle bi gorusuyum en iyisi. Tedavi portalimi genisletsinler. Cok kotuyum burda yoga falan da yok gevsesem biraz akapunktur bakiyorum offfff

AZOSPERM BİTKİSEL TEDAVİ YÖNTEMLERİ
Herbalist doktorlar Azosperm için bitkisel çözüm yöntemleri öneriyor. Doktor Ömer Coşkun, Prof. Doktor Ahmet Maranki ve Prof. Doktor İbrahim Saraçoğlu, sperme yokluğu yani Azosperm için şifalı bitkiler ile hazırlanan bitkisel kürler açıklıyor.

Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun azosperme karşı nohut kürü :
Yarım litre su kaynatıldıktan sonra içine 6-7 kaşık nohut atılarak 10 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakılır. elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltısından sonra,diğer yarısı da öğlen yemeğinden önce içilmelidir. Bu küre en az 2 ay devam edilmelidir.Başarı oranı %35-40 olmaktadır.

Ömer Coşkun Azosperm Tedavisi:
Formula 21 FOR MEN 7 dk.’da etkisini gösterir ve 7 gün boyunca maksimum cinsel performans sağlar. 9 tabletten oluşur ve 9 hafta kullanım süresi vardır. Tamamen bitkisel olup hiçbir yan etkisi yoktur. Her yaşta erkek kullanabilir. İlaçlarla etkileşimi yoktur.
Hazırlanan bu kapsül www.dr-omercoskun internet adresinde satılmaktadır.

Azosperm için bir başka bitkisel öneri Çakşır otu kürü
Çakşır Otu bitkisinin içeriğindeki tanen, saponin, reçine ve alkoloidler, çemen tohıımundaki fosforlu organik bileşikler (futin), hidroliz sonucu diosgenin veren bir saponin, zencefildeki protein, yağ, nişasta,bazı B vitaminleri biokimyasal maddeleri erkeklerde cinsel gücü arttırmaya yardımcı olmaktadır. Azosperm tedavisine yardımcı olur. Cinsel gücü arttırmaya yardımcı etkisi, erkeklik hormonu bileşenlerini içeren diosgenin aktif maddesinden ötürü gelmektedir.

Eczacı Mustafa Hoca Azosperme Tedavisi:

Fitoterapist ve eczacı Mustafa Aydıner Hoca çocuğu olmayan kısırlık sorunu yaşayan kadınlar ile sperm azlığı çeken erkekler için beyaz soğan kürünü önerdi.

Kürün uygulanışı: Sperm arttırmak isteyen erkekler her yemekte mutlaka beyaz soğan yesinler diyen Mustafa hoca,çocuğu olmayan hamile kalamayan kadınların ise kaynamakta olan bir tencereye 2-3 adet beyaz soğanı atıp ,soğanlar pişene kadar kaynatmaları gerektiğini daha sonra ise bu suyun buharına genital bölgelerini tutmaları gerektiğini söyledi.Ayrıca pişen bu beyaz soğanlar daha sonra atılmayarak yatmadan önce kasık bölgesine sarılacak.

Lokman Hekim Ömer Osman Korkmaz Azosperm tedavisi
arttırmak,Azosperm,iktidarsızlık,erken boşalma ve sperm sayısını arttıracak mükemmel bir kuvvet macunu önerisinde bulundu.

Malzemeler:* 1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı,

* 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı,

* 1 damla acıbadem yağı,

* 1 bardak su,

Hazırlanışı ve Kullanımı : Tüm malzemeleri karıştırın.Günde 1 bardak için.
Ömer Osman Korkmaz’ın diğer önerileri ise; Günde 2 adet közlenmiş soğan yenilmesi ve tam buğday ekmeği tüketilmesi.

Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözüm
Aktar Hüseyin Ermiş, çocuk sahibi olmak isteyip de, sperm azlığı nedeni ile çocuğu olmayanlar için, çok etkilki ve etkisi kanıtlanmış olan sperm artırıcı, bitkisel macunun tarifini verdi. ;
Malzemeler :

(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş harnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,

Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır. (Hüseyin Ermiş Aktar,Aktar Hüseyin Ermiş,,Bebek Sahibi Olmak İstiyorum,Bebek Sahibi Olmak İçin,Bebek Sahibi Olma,Sperm Azlığı,Sperm Azlığı Tedavisi,Sperm Artırıcı,Sperm Artırıcı Yiyecekler,Sperm Artırıcı Bitkiler,Sperm Artırıcı Şifalı Bitkiler,Sperm Attırıcı Bitkiler,Sperm Artırma,Sperm Çoğaltma,Sperm Çoğaltıcı bitkiler)
BÖĞÜRTLEN SUYU ;
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir. böğürtlen köü suyunun hazırlanı ise;
400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için.

canım fsh ta ölçtürdük..
genetik testlerde dahil aklına gelebilecek tm testleri yaptırdık:53:
sadece sperm DNA hasar testi kaldı onun için ya istanbul yada ankaraya gitmemiz gerekiyr bakalım.
eşimin hormon değerleri de normal

inşalalh proxeed hepimize çare olur canım..
değerlerinizi siz ne zaman ölçtüreceksinizz.
mutlaka paylaşalım gelişmeleri görmek için.

canım biz 17 temmuzda ölçüm yaptırmıştık 3 ay bitsin öle yaptıracazz bizde o zaman sayı 4 mil
hız 0 norfoloji 1 çıkmıştı bakalım 2 ay bittii bu ay da umudum yok düzeldiğini sanmıyorum.bugün ovülasyon günüm test yaptım boş geçmeyecem genede tabii presedle deneyecem bakalım artıkk biz üzerimize düşeni yapalım gerisi kısmet

doğru sölüyosun tatlım ozamana bakıcam işte eğer gerek olursa çağırırım napıyım artık nasip bakalım.. keşke cnm hiçbirimize gerek kalmasa bu ay bereket olsa herkes hamiş kalsa
allahım içinde bizde :26::26::26:[/QUO

kısmet canımmm artık inşalla

canım biz 17 temmuzda ölçüm yaptırmıştık 3 ay bitsin öle yaptıracazz bizde o zaman sayı 4 mil
hız 0 norfoloji 1 çıkmıştı bakalım 2 ay bittii bu ay da umudum yok düzeldiğini sanmıyorum.bugün ovülasyon günüm test yaptım boş geçmeyecem genede tabii presedle deneyecem bakalım artıkk biz üzerimize düşeni yapalım gerisi kısmet

canım hız için havuç kürünü öneririm sana..
ben sırf onun için meyve sıkacağı almıştım 1 hafta içebildi
kpağı tam oturtmadığım için bozdum:52:

parçası gelene kadar da keçiboynuzuna geçtim..
havuç kürü hız için çok iyi diyorlar..
her akşam yatmadan önce 1 su bardağı:34:

canım hız için havuç kürünü öneririm sana..
ben sırf onun için meyve sıkacağı almıştım 1 hafta içebildi
kpağı tam oturtmadığım için bozdum:52:

parçası gelene kadar da keçiboynuzuna geçtim..
havuç kürü hız için çok iyi diyorlar..
her akşam yatmadan önce 1 su bardağı:34:

Corekotu bal tarcini tup babak asamasinda yapma cnm bugun ogrendim embrionun tutunmasini engelliomus metabolizmayi guclendirdigi icin yabanci bi madde algiladiginda hemen atmaya calisir vucut. Metabolizma gucluyse yani

Biz suan hastanedeyiz cnm esim mide kanamasi gecirio yine. Ist. Da bi urologa gittik ank. Gulhane askeriye tip fakultesi kokenli dr. Ove ove bitiremediler. Adini ogrenr ogrenmez yazarm unuttum simdi. Canim moral sifir benim. Bi ugursuzluktur basimizda sorma. Simdi butun emeklerim tekrar 0 oldu. Hastaneye gelmisken yumurtalarima baktiriyi
Dedim yarn yumurtlama gunum normalde. Rahim kalinligi 11 ama folikul sayisi 2 tane cikti. 13 mm ve 14mm buyuklugunde. Ben artik istesemde norml yoldan gebe olamiyormusum bu degerlerle zatn. Ben hastaneden cikinca memorialle bi gorusuyum en iyisi. Tedavi portalimi genisletsinler. Cok kotuyum burda yoga falan da yok gevsesem biraz akapunktur bakiyorum offfff

daha şimdi okudum çok üzüldüm canım, geçmiş olsun demek için de aradım ama meşguldün her halde. demek midedeki yara henüz kapanmamışmış. en ufak bir şeyde yeniden açılmış. benim de eşime dünya kadar şey içirdiğimden ödüm patlıyor midesine bir şey olacak diye. o yüzden her şeyi kapsül alıp kırıp kırıp içiriyorum. bence o dıştaki jelatin gibi kapsül maddeler ve tabletler de bozuyor mideyi. daha önce de söylemiştim, hastaneden sonra tabi eşin de kabul ederse midesi için kantoron yağında bekletilmiş cennet narı deneyin bence. sabahları bir kaşık aç karnına içiliyor. mide yaralarını büyük bir hızla kapatıyor. başlarımızdaki de uğursuzluk değil, size ve bize bildiğin nazar değdi, ben çok eminim.
son derece haklısın bir an önce de memorailla görüş. havuz mu yaparlar, başka şeyler mi önerirler, bir an önce başla. moralini de yüksek tut hepsini atlatacağız.

ynz06 gecmis olsun
ayrıca yukarıdakı verdıgın kürler ıcın teşekkurler..guzel bır paylasım olmus

canım çok geçmiş olsun
nasılsınız nasıl oldu eşin.
Allah acil şifa versin cnım

burası yine boş kalmış :19::19:
kızlarrrrr neler yapıyosunuz bakalımmmm ???
bi arştırma sonucu sirkenin bi yararı daha olduğunu öğrendimmm

Sperm artıran öneriler
-Elma sirkesinin faydaları oldukça fazladır.Faydalarından biride hergün 1 bardak suyun içerisine 2 kaşık elma sirkesi ilave edip içtiğiniz zaman ölü spermleri yok ederek yerine sağlıklı sperm sahibi olmayı sağlıyor.
-Balığın içerisindeki omega 3 vitaminin insan sağlığına epey faydası olduğu biliniyor.Peki balık türü olan somonun sperm sayısını artırıcı özelliği olduğunu biliyor muydunuz?
-Kırmızı etin tüketilmesi pek önerilmesede kırmızı et ve yumurta tüketimi sperm sayısını artırıyor.
-Siyah üzümün çekirdeğide bu konuda faydalıdır hem antioksidan özelliği ile sağlıklı olmayı sağlıyor hemde sperm sayısını artırıyor.
-Balık dışındada omega 3 olan besinler bulunur.Bunlardan bol bol tüketmeye gayret gösteriniz.

canım ne haber ya özlettin kendini

bende özledim cnm sohbet etmeyeli uzun zaman oldu.. valla bildiğin gibi şimdilik herşey
haftaya cuma falan gidebilirsek tekrar erzuruma gitmeyi düşünüyoruz test için bakalım bide oarada
bende tüp bebek merkeziyle görüşcem ne dicekler bakalım.. sende ne var ne yok nasıl gidiyo herşey..

selam kızlar nasılsınız özledim sizleri yazılanları telefondan takip ediyorum ama yorum ekleyemiyorum:5::5: bizim aşılama işimiz ocak ayına kaldı randevü alındı herşey ayarlandı. inş. hayırlısı olur. herkezden dua bekliyorum. benim dualarım sizlerle canlar....:16::16::16:

kızlar dün erzuruma gittik yine sperm testi için.. sonuçlarımız
SPERM SONUCUMUZ ;

HACİM : 4
SPERM SAYIMIZ(10üzeri6?mil): 5 mil
HAREKETLİLİK: 60
+4ileri hızlı: 5
+3hızlı: 35
+2yerinde hareketli: 20
LÖKOSİT: 4-5
TPMSS: 8
MORFOLOJİ: 1

morf düzelmicek heralde kızlar :18::18: saraçoğluyla görüşcem morf için.. ama hızımız çok güzel yükselmiş çok sevindikk.. hayırlısı hakkımızda artık....

Son düzenleme:
kızlar dün erzuruma gittik yine sperm testi için.. sonuçlarımız
SPERM SONUCUMUZ ;

HACİM : 4
SPERM SAYIMIZ(10üzeri6?mil): 5 mil
HAREKETLİLİK: 60
+4ileri hızlı: 5
+3hızlı: 35
+2yerinde hareketli: 20
LÖKOSİT: 4-5
TPMSS: 8
MORFOLOJİ: 1

morf düzelmicek heralde kızlar :18::18: saraçoğluyla görüşcem morf için.. ama hızımız çok güzel yükselmiş çok sevindikk.. hayırlısı hakkımızda artık....

canım çok iyii bak demek ki işe yarıyo inşalla doğal yoldanda hamiş kalırsın::)morfolojide düzelir hem 1 leede hamile kalan çokk var..

canım çok iyii bak demek ki işe yarıyo inşalla doğal yoldanda hamiş kalırsın::)morfolojide düzelir hem 1 leede hamile kalan çokk var..

inş tabii cnm gönül öle ister ama nasip bilemiyorum ki... var tabikide şöle 3 falan olsa çok çok ii olur sankii :46::46::46:
yaaa ne kadar nankörüm bundan 6-7 ay önce 1tane bile sperm olsun diye dua ediyordum şimdi şöle olsaydı böle olsaydı diyorumm :50::50::50:
allahım sen beni islah etttt :47::47::47::47:

Son düzenleme:
Back
X