Yumurta kalitesine ve sayisina iyi geliyor cnm bu ay bende fazladan iki yumurta olmus. Rahimi guclendirio erkekte sperm arttiriocanım bu çörek otu bal tarcın ne işe yarıo yumurta kalitesimi arttırıyo ay nasıl yapılıyo bende yapayım bundan
tamam canım..3 hafta oldu olacak aslında..
ama işte biz ilçedeyiz hastane bize biraz uzak..
ama yaptırmaya çalışıcamsonuçları paylaşırım..inş gelişme oluyodur...
canım bizde tüp bebek düşünüyoruz tekrar ama zmana kadar değerler biraz daha yükselsin istiyoruz.
sende eşini ikna edebilirsen tekrar başlayın bence..
inşallah kavuşuruz artık kuzucuklarımıza...
proxeedi bizimki aç karnına içiyo..
L arginine aç mı tok mu farkediyo mu?
Yumurta kalitesine ve sayisina iyi geliyor cnm bu ay bende fazladan iki yumurta olmus. Rahimi guclendirio erkekte sperm arttirio
Tok karnina almasi gerekio cnm hormon ilaci olmadikca genelde ilaclar tok karnina alinir mideyi yormasin dokunmasin diye. Ama bu vitamin oldugu icin ac da olsa etki eder sonucta o vitaminler meyve sebze yada butki yolu ile de ac karnina alinmiyor mu?? Ana siz tok almaya gayret edin. Mucksss
bakıyorum burası yeniden canlanmış. bir ara açıyordum bakıyordum kimse yoktu. kuzum sen galiba eşin için yeni bir doktora gitmişin epey de ümit verici konuşmuş. takip edemedim tam, kime gittin? benim kocamın prolaktini yükseldi onca emek boşa gitti, spermler yerlerde sürünür oldu. aşılama da tabi iptal oldu. şimdi 2 ayrı üniv hastanesinde doktora gidiyoruz(1 ürolog, 1 endorinolog) başka doktorlarla da görüşmek istiyorum.
canım fsh ta ölçtürdük..
genetik testlerde dahil aklına gelebilecek tm testleri yaptırdık
sadece sperm DNA hasar testi kaldı onun için ya istanbul yada ankaraya gitmemiz gerekiyr bakalım.
eşimin hormon değerleri de normal
inşalalh proxeed hepimize çare olur canım..
değerlerinizi siz ne zaman ölçtüreceksinizz.
mutlaka paylaşalım gelişmeleri görmek için.
doğru sölüyosun tatlım ozamana bakıcam işte eğer gerek olursa çağırırım napıyım artık nasip bakalım.. keşke cnm hiçbirimize gerek kalmasa bu ay bereket olsa herkes hamiş kalsa
allahım içinde bizde :26::26::26:[/QUO
kısmet canımmm artık inşalla
canım biz 17 temmuzda ölçüm yaptırmıştık 3 ay bitsin öle yaptıracazz bizde o zaman sayı 4 mil
hız 0 norfoloji 1 çıkmıştı bakalım 2 ay bittii bu ay da umudum yok düzeldiğini sanmıyorum.bugün ovülasyon günüm test yaptım boş geçmeyecem genede tabii presedle deneyecem bakalım artıkk biz üzerimize düşeni yapalım gerisi kısmet
canım hız için havuç kürünü öneririm sana..
ben sırf onun için meyve sıkacağı almıştım 1 hafta içebildi
kpağı tam oturtmadığım için bozdum
parçası gelene kadar da keçiboynuzuna geçtim..
havuç kürü hız için çok iyi diyorlar..
her akşam yatmadan önce 1 su bardağı
Biz suan hastanedeyiz cnm esim mide kanamasi gecirio yine. Ist. Da bi urologa gittik ank. Gulhane askeriye tip fakultesi kokenli dr. Ove ove bitiremediler. Adini ogrenr ogrenmez yazarm unuttum simdi. Canim moral sifir benim. Bi ugursuzluktur basimizda sorma. Simdi butun emeklerim tekrar 0 oldu. Hastaneye gelmisken yumurtalarima baktiriyi
Dedim yarn yumurtlama gunum normalde. Rahim kalinligi 11 ama folikul sayisi 2 tane cikti. 13 mm ve 14mm buyuklugunde. Ben artik istesemde norml yoldan gebe olamiyormusum bu degerlerle zatn. Ben hastaneden cikinca memorialle bi gorusuyum en iyisi. Tedavi portalimi genisletsinler. Cok kotuyum burda yoga falan da yok gevsesem biraz akapunktur bakiyorum offfff
canım çok geçmiş olsun
nasılsınız nasıl oldu eşin.
Allah acil şifa versin cnım
canım ne haber ya özlettin kendini
kızlar dün erzuruma gittik yine sperm testi için.. sonuçlarımız
SPERM SONUCUMUZ ;
HACİM : 4
SPERM SAYIMIZ(10üzeri6?mil): 5 mil
HAREKETLİLİK: 60
+4ileri hızlı: 5
+3hızlı: 35
+2yerinde hareketli: 20
LÖKOSİT: 4-5
TPMSS: 8
MORFOLOJİ: 1
morf düzelmicek heralde kızlar :18::18: saraçoğluyla görüşcem morf için.. ama hızımız çok güzel yükselmiş çok sevindikk.. hayırlısı hakkımızda artık....
canım çok iyii bak demek ki işe yarıyo inşalla doğal yoldanda hamiş kalırsın::)morfolojide düzelir hem 1 leede hamile kalan çokk var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?