• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben 4 gun sonra yumurtalama donemine giriyorum. Su sutly buharli komplexi bilen var mi iliskiden yarin saat once vs. diolar hani. Bide su kup seker olayi ne kadar dogru iliskiden once yarim kup sekeri vajinaya koyuluyormus acaba yapiskanligi sayesinde spermi yumurtaya yapistirma islemi mi yapiyorkii :p ben bal kovani koyayim oyle bisey varsa :)) bisey bilen var mi bunlarla ilgili

Ben 4 gun sonra yumurtalama donemine giriyorum. Su sutly buharli komplexi bilen var mi iliskiden yarin saat once vs. diolar hani. Bide su kup seker olayi ne kadar dogru iliskiden once yarim kup sekeri vajinaya koyuluyormus acaba yapiskanligi sayesinde spermi yumurtaya yapistirma islemi mi yapiyorkii :p ben bal kovani koyayim oyle bisey varsa :)) bisey bilen var mi bunlarla ilgili

hahahah hiç gülecem yoktu canım benimmm..ben hiç duymadın böle şeylerde varmış demekk:))) bende yumurtlama dönemine girdim sanırım bugün ovülasyon testi yaptım 2 cizgi belli ama çok değil sanırım o döneme girdim koyulaştıgı gün presed jel kullanacammmm ben bu ay

eşimin mailinden yazıyorum kusura bakmayın nohut kürü sperm sayısını artırıyormu uygulayan varmı nohut kürü ile havuç kürünü beraber uygulayabilirmiyim acaba

hahahah hiç gülecem yoktu canım benimmm..ben hiç duymadın böle şeylerde varmış demekk:))) bende yumurtlama dönemine girdim sanırım bugün ovülasyon testi yaptım 2 cizgi belli ama çok değil sanırım o döneme girdim koyulaştıgı gün presed jel kullanacammmm ben bu ay

Hadi ins fayda gorursun bende kullanirim. Aybiktimartik yine biseyler kirasim gelio evde. Yorulmayi gectim canima tak etti allahim nasib et artik yalvariyorum. Bebegimle uyumak istiorum

Kiiiiiizzzzzz ne guzel folikul sayin gayet iyi sen bastan 1-0 ondesin masallahh:nazar: sen tup ivin yine de acele etme ben bile bu ayki tedavimi ertelemeyi dusunuyorum. Bak ne diicem cnm proxeedi kullanior musunuz?? Kullaniosan yaninda 1000 mg l-arginine al fiyati 55 tl cvarinda 90 kapsul var yaninda 400 mg evicap gunde 2 defa kullan ama proxeedi biraktiysan gnc l- arginine max men's al sabah aksam 3 kapsul kullandir proxeddle ayni biliyorsun degil mi ben ikisini de kullandirdim ayni derecede etki yapti. Suan indirim var iki kutu 135 tl ve 3 ay gider Hadi hep beraber sntikdenuzde katilsin bunu yapalim olmazsa tupe gecelim ama ben bu defa cok umutlu vd bilincliyim

ayyyy cnm gerçektenmiii :52::52::52: çok sevindimm valla :16::16:
cnm acele etmemeye çalışyorum karsa gidince erzuruma gidicez eşim test vericek tekrar..
şuanda proxeed, oneaday, omega3 ve 4lü bal kullanıyoruz başka bişey kullanmayı red ediyo artık bide arada
eczacıbaşının multivitaminini veriyorum aralardada ısırgan tohumu ve deve dikenini içiyoruz beraber...
cnm şimdiden söyleniyo ben artık bunları içmek istemiyorum sıkıldım artık diye bana ağız yapıyo bende
tek elimdekileri içsinde diyorum ses çıkartmıyorum biticek az kaldı inş bizim için falan filan ağzına bi parmakda ben bal sürüyorum :9::9::9:
sizin içinde inş ii olur herşey cnm....

Son düzenleme:
canım öncelikle hoşgeldin.hayırlı olsun canım kendini nasıl iyi hissedeceksen orda yaptırr tatlım sen. kız sinem çoğu insan tüpe karar verdiğinde hamile kalıyo sende bu ay kalmayasın sakın :))))ay süper olurrr valla

h.b tatlımmm.. burayı açarken diyorum inş allahım bize bi umut daha yolla içimizden biri :49::49: :26::26::26:
cnm benim karar veremiyorum işte ankarada şartlar çok iyi aileler bura hiçbi sıkıntı yok anlayacağın..eşimde sen bilirsin diyo nere iyiyse içine
sincekse ora olsun deyip çok güzel fikir veriyo bana :)) cnm bu durumdan kimsenin haberi yok ailelerde o yüzden ankarayı istemiyoruz
erzurumda sessiz sedasız istiyorum bakalım aklım okadar karışıkki .. hayallerim yıkılsın istemiyorum keşke demek istemiyorum hayırlısı allahım diyorum
ahhhh ahhhhh cnm rabbim yüzümüze baksın hepimizin inş:26::26::26:

h.b tatlımmm.. burayı açarken diyorum inş allahım bize bi umut daha yolla içimizden biri :49::49: :26::26::26:
cnm benim karar veremiyorum işte ankarada şartlar çok iyi aileler bura hiçbi sıkıntı yok anlayacağın..eşimde sen bilirsin diyo nere iyiyse içine
sincekse ora olsun deyip çok güzel fikir veriyo bana :)) cnm bu durumdan kimsenin haberi yok ailelerde o yüzden ankarayı istemiyoruz
erzurumda sessiz sedasız istiyorum bakalım aklım okadar karışıkki .. hayallerim yıkılsın istemiyorum keşke demek istemiyorum hayırlısı allahım diyorum

inşalla gerek kalmaz kuzumm.. ama ailenden biri yanında olsa iyi olur sonucta aneztesi alınıyo ya o yüzdenn diyorum.ben hep doğal olsun istiyorum inşalla gerek kalmaz tüp yaptırmaya yaa

canım seni gördüğüme sevindim:38:

seninle konuştuktan sonra hemen araştırıp L-arginine siparişi verdim..

bişey soracağım eşim proxeed de kalluanıyor L-arginini de aynı anda içse sorun olur mu acaba..

mesaj kutun dolu canım o yüzden buradan yazıyorum..

Son düzenleme:
canım seni gördüğüme sevindim:38:

seninle konuştuktan sonra hemen araştırıp L-arginine siparişi verdim..

bişey soracağım eşim proxeed de kalluanıyor L-arginini de aynı anda içse sorun olur mu acaba..

mesaj kutun dolu canım o yüzden buradan yazıyorum..

Hic bisey olmaz. Ben de siparis verdim gelmis dun. Pzrtesi inip alcam. Dr da oyle soylemisti zatn 1000 mg ama gunde 2 mi 1 mi hatirlayamiyorum recete yazmisti onu da kaybettim. O bahsettigim arkadas da prox ve arg. Kullanmis esine ve evicap 400 mg gunde iki kez. Bu da morgolojiyi duzeltiyormus. Sen test yaptircak misin suan ki durum neymis onu da bil ki gelismeleri kendin gor ne kadar zamanda ne kadar iyilesme var diye

Ben de memorial dd karar verdim ordan herkes cok memnun. Yuvalama teknigi yaptircam tutunmayi kolaylastirio. Madm karar verdin corekotu bal tarcina basla Hayirli olsun cnm. Antikdenuz cnmm sana da Allah tez zamnda kucagina Almayi nasip etsin canimmm aklimdasin.

Hic bisey olmaz. Ben de siparis verdim gelmis dun. Pzrtesi inip alcam. Dr da oyle soylemisti zatn 1000 mg ama gunde 2 mi 1 mi hatirlayamiyorum recete yazmisti onu da kaybettim. O bahsettigim arkadas da prox ve arg. Kullanmis esine ve evicap 400 mg gunde iki kez. Bu da morgolojiyi duzeltiyormus. Sen test yaptircak misin suan ki durum neymis onu da bil ki gelismeleri kendin gor ne kadar zamanda ne kadar iyilesme var diye

canım biz gürgandan geldikten sonra yani 10 gün önce burdaki üni hastanesine gidip test yaptırdık..

hemde ozaman prox.a başlayalı bi kaç gün olmuştu

sayı:ml de 15 milyon toplamda:45 milyon çıktı
ileri hız:%13
yavaş ileri:%7 çıktı..

bakalım belki bide evicap alırım:):)

hepsini aynı anda içirmem lazım zaten bişey olmuyorsa..
çünkü biz unutuyoruz:1:

canım biz gürgandan geldikten sonra yani 10 gün önce burdaki üni hastanesine gidip test yaptırdık..

Bende unutuyordum simdi sabah kalkar kalkmaz kahvalti hazirlamadan once onlari masaya koyuyorum artik ne kullandiyorsam hepsi yanyana duruyor kahvaltiya oturunca da ac karnina olanlari kendim agzina kadar goturuyorum yemkten sonra olanlari da kendim veriyorum aksam olsnlari da ayni sekilde sofrayi kurmadan masaya hepsini koyuyorum. Sayiniz cok iyiymis yaa masallah sen bunlari 3ay kullan ama kullanmaya basladiktan 3hafta sonra tekrar test yaptir ayni yerde dr bize bole demisti. Spermler oyle 3 ayda falan katlamiyormus ilk argisini 3 hafta sonra gosteriyormus. Bu dr cok iyi ve guvenilir biz sirf onun icin ist. A muayeneye gittik devlet hast. Calisan saygin biri o kadar hastasi var ozel muayenehane acmiyor benim gorevim insanlara yardim diyor. Yanii ozel olsa cok da ciddiye almazdim ozel olmadigi icin sozlerini ciddiye aldim. Haaa bu arada uyuz oldum mu oldum bogazliyasim geldi cunku ben beklemk istemiyordum tup yaptircaktim yaptirmayin bu ilaclarla duzelecek ama cok param var zamanim yok derseniz hemen yaptirin defi esim de tupten vazgecti o an bak duzelirmis dedi. Hoss istesem tekrar ikna ederim de ugrasmam lazim

Ben de memorial dd karar verdim ordan herkes cok memnun. Yuvalama teknigi yaptircam tutunmayi kolaylastirio. Madm karar verdin corekotu bal tarcina basla Hayirli olsun cnm. Antikdenuz cnmm sana da Allah tez zamnda kucagina Almayi nasip etsin canimmm aklimdasin.

canım bu çörek otu bal tarcın ne işe yarıo yumurta kalitesimi arttırıyo ay nasıl yapılıyo bende yapayım bundan

aysunay sizde varikosel felan yok demi sizin sayı ve hızınız güzel yakın zamanda olur bence

Bende unutuyordum simdi sabah kalkar kalkmaz kahvalti hazirlamadan once onlari masaya koyuyorum artik ne kullandiyorsam hepsi yanyana duruyor kahvaltiya oturunca da ac karnina olanlari kendim agzina kadar goturuyorum yemkten sonra olanlari da kendim veriyorum aksam olsnlari da ayni sekilde sofrayi kurmadan masaya hepsini koyuyorum. Sayiniz cok iyiymis yaa masallah sen bunlari 3ay kullan ama kullanmaya basladiktan 3hafta sonra tekrar test yaptir ayni yerde dr bize bole demisti. Spermler oyle 3 ayda falan katlamiyormus ilk argisini 3 hafta sonra gosteriyormus. Bu dr cok iyi ve guvenilir biz sirf onun icin ist. A muayeneye gittik devlet hast. Calisan saygin biri o kadar hastasi var ozel muayenehane acmiyor benim gorevim insanlara yardim diyor. Yanii ozel olsa cok da ciddiye almazdim ozel olmadigi icin sozlerini ciddiye aldim. Haaa bu arada uyuz oldum mu oldum bogazliyasim geldi cunku ben beklemk istemiyordum tup yaptircaktim yaptirmayin bu ilaclarla duzelecek ama cok param var zamanim yok derseniz hemen yaptirin defi esim de tupten vazgecti o an bak duzelirmis dedi. Hoss istesem tekrar ikna ederim de ugrasmam lazim

tamam canım..3 hafta oldu olacak aslında..
ama işte biz ilçedeyiz hastane bize biraz uzak..
ama yaptırmaya çalışıcam:34: sonuçları paylaşırım..inş gelişme oluyodur...
canım bizde tüp bebek düşünüyoruz tekrar ama zmana kadar değerler biraz daha yükselsin istiyoruz.
sende eşini ikna edebilirsen tekrar başlayın bence..
inşallah kavuşuruz artık kuzucuklarımıza...

proxeedi bizimki aç karnına içiyo..
L arginine aç mı tok mu farkediyo mu?

aysunay sizde varikosel felan yok demi sizin sayı ve hızınız güzel yakın zamanda olur bence

yok canım 3-4 ürolog gezdik şimdiye kadar hepsi de varikosel yok dedi..
canım değerler sürekli değişik çıkıyo hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz aslına bakarsan..
aynı yerde gene ölçüm yaptırıcaz bakalım.
inşallah yükselme olursa inanıcam:1:

daha öncede yazmıştım bi kaç kez..
geçen ay tüp bebek yaptırırken neredeyse eşime tese yapacaklardı:53:
canlı sperm yok diye..
10 gün sonra başka i yerde test yaptırıyoruz 15 milyon çıkıyo ml de..

valla öyle yada böyle inşallah bebişlerimiz gelir artık:emir_bebek:

evet yaaa gelsin artıkkk yeter bekledimizzz:((ya cok garip öle çıkması genelde varikoselde inişler çıkışlar olabiliyo siz en iyisi bi yerde yaptırın testleri bence hormon tahlilide yaptırın bize tüm testler yapılmıştı görünürde bişe olmayınca varikoselde yoktu hormonlara bakıldı fsh düşük çıktı şimdi onu yükseltmeye calışıyoruz ilaç tedavisi verdi doktorumuz bakalım beklemedeyiz hala

evet yaaa gelsin artıkkk yeter bekledimizzz:((ya cok garip öle çıkması genelde varikoselde inişler çıkışlar olabiliyo siz en iyisi bi yerde yaptırın testleri bence hormon tahlilide yaptırın bize tüm testler yapılmıştı görünürde bişe olmayınca varikoselde yoktu hormonlara bakıldı fsh düşük çıktı şimdi onu yükseltmeye calışıyoruz ilaç tedavisi verdi doktorumuz bakalım beklemedeyiz hala

canım fsh ta ölçtürdük..
genetik testlerde dahil aklına gelebilecek tm testleri yaptırdık:53:
sadece sperm DNA hasar testi kaldı onun için ya istanbul yada ankaraya gitmemiz gerekiyr bakalım.
eşimin hormon değerleri de normal

inşalalh proxeed hepimize çare olur canım..
değerlerinizi siz ne zaman ölçtüreceksinizz.
mutlaka paylaşalım gelişmeleri görmek için.

cnm incir kürü yapıyorum olmadı onlarıda denerim diğer adetim ekimde çünkü bi evime gideyimde.. burda olmuyo çünkü ....
inş hepimizin hayırlı olur...

inşalla gerek kalmaz kuzumm.. ama ailenden biri yanında olsa iyi olur sonucta aneztesi alınıyo ya o yüzdenn diyorum.ben hep doğal olsun istiyorum inşalla gerek kalmaz tüp yaptırmaya yaa

doğru sölüyosun tatlım ozamana bakıcam işte eğer gerek olursa çağırırım napıyım artık nasip bakalım.. keşke cnm hiçbirimize gerek kalmasa bu ay bereket olsa herkes hamiş kalsa
allahım içinde bizde :26::26::26:

Back
X