canım bende bugün bir doktor krizi yaşadım senin gibi bende kendi doktoruma eşimin sonuçlarını gösterdim başladı zaten ameliyat bir işe yaramıyor insanlar boşuna yaptırıyorlar....resmen moral bozucular ya..niye canım tamam bizde işe yaramamış olabilir ama herkes 3.ayında hamile kalıyor yada daha önce ..biz bunları bile bile nasıl olurda ameliyat olmayız.hiç aldırmadım bile ..sende aldırma hem ne alakası var 65 yaşındaki kadınlar hamile kalıyor yumurta rezervi çokmu fazla sankide aman saçmalıyorlar işte bize doktor onu kullanmayın bunu kullanmayın dedi ama ben kafama esen herşeyi yaptım.dna hasar testi dedik gerek yok dedi onun içinde gittik sıra aldıkhiç kimseye güvenim yok seninde olmasın
kızlarr merhaba okudum okudum sabırsızlandım valla yazmak içinn ..anca açabildim netii yorucu bir günden sonraaa...
ya kızlarr kesinliklee morel bozmak yokk lütfen doktorlara aldırmayın gercekden canlı örneği işte karşınızdaaa yani biz kaç doktora gittikk kimi tamamen umutsuz dedi direk tüp dedii kimi yaşınız genç bekleyin belkii olur neler nelerrr bir doktor sadece umutlu konuşmuştu bizlee hatta o ilaç içmesede düzelir demiştii hattaa bizim söledimiz ilaçlara iyiymiş felan die para tuzagı diyipp gülmüştüü o sadece sıcakdan uzak dur demişti eşime..onun dışındaki doktorlarrr umutsuz vakaymışız gibi davrandılarr bende zaten agustosa kadar bekleyecekdim tüpe gececektim.yılmadık bir sene ugrastık sonra çok şükürrrr oldu eger ele alınır barizz bir hastalık yoksaa bence doğal yoldan olurr.ama morel çok önemli kızlar bencee herseyden önce umutt morelll duaaa inşallaa allahın izniyle hayırlı zamanda olurr.allah doktorların eksikliğini göstermesinn onlarada muhtaç etmesinnn vallaa kendi başlarınada gelsee acaba aynı tavırı devam ettirirlermii
kaybetttimmmmmm...........
kaybetttimmmmmm...........
saolun kızlarr evet dünyanın en kötüü acısı bu yaa şimdi daha anlıyorumm annemin kıymetinii benimkini kürtaj yapmadılarr ilaçla düşürdüler ve inanılmaz sancı çektimm en kötüsüde kaybettini gözlerinle görmenn allahımm herkese yardım etsin çok zor günler geçiriyorumm
antikdeniz siz ameliyat olmuşmuydunuz canım ya sanki olmamıştınız gibi hatırlıyorumda
saolun kızlarr evet dünyanın en kötüü acısı bu yaa şimdi daha anlıyorumm annemin kıymetinii benimkini kürtaj yapmadılarr ilaçla düşürdüler ve inanılmaz sancı çektimm en kötüsüde kaybettini gözlerinle görmenn allahımm herkese yardım etsin çok zor günler geçiriyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?