- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
Testin çoksa dene zararı olmaz ama zaten yumurtlama olunca 24 saat pik gösteriyor, yinede sen bilirsin.Aksam denememim bir faydasi olur mu
Akşam yaptığım koyulaşmissa ya da siliklesmisse ne yapmalıyımTestin çoksa dene zararı olmaz ama zaten yumurtlama olunca 24 saat pik gösteriyor, yinede sen bilirsin.
Merhaba tekrar rahatsız ediyorum testi şu an tekrarladim sizce ne demekTestin çoksa dene zararı olmaz ama zaten yumurtlama olunca 24 saat pik gösteriyor, yinede sen bilirsin.
Bunların bir önemi yok canım, lh hormonu dalgalanan bir hormon bu yüzden farklı farklı çıkabilir, maksat pik olduğu günü yakalamak, kafanın karışmaması için günde 1 kere aynı saatte yap. Normalde uykudan uyandıktan sonra 2. Yada 3. İdarımızla yapmamız lazım, idrarın ortasındaki idarı kullanmamız lazım ve testten önce en az 2 saat sıvı tüketmememiz lazım .Merhaba tekrar rahatsız ediyorum testi şu an tekrarladim sizce ne demek
Teşekkür ederimBunların bir önemi yok canım, lh hormonu dalgalanan bir hormon bu yüzden farklı farklı çıkabilir, maksat pik olduğu günü yakalamak, kafanın karışmaması için günde 1 kere aynı saatte yap. Normalde uykudan uyandıktan sonra 2. Yada 3. İdarımızla yapmamız lazım, idrarın ortasındaki idarı kullanmamız lazım ve testten önce en az 2 saat sıvı tüketmememiz lazım .
Merhaba rahatsız ediyorumTeşekkür ederim
çok zor bir süreç geçirmişsiniz, Allah yardımcınız olsunHaklısınız tek kafama takılan normalde hiç kasık ağrım olmaz acaba yumurtladigim için mi oluyor
Teşekkür ederim evet ilktiçok zor bir süreç geçirmişsiniz, Allah yardımcınız olsun
Sabredin allahın izniyle her şey yoluna girer, ilk bebeğiniz miydi
Canım doktor ne dedi merak ettimAmin Allah razı olsun
Doktor bugün baktı kanlarım iyi çok şükür alttan baktı dedi o parca baya incelmiş dedi içerden kaN çekti patalojiye Gidicek korkulcak bise varmı dedim yok korkma ddiCanım doktor ne dedi merak ettim
İnşallah Allah hayırlısını versinDoktor bugün baktı kanlarım iyi çok şükür alttan baktı dedi o parca baya incelmiş dedi içerden kaN çekti patalojiye Gidicek korkulcak bise varmı dedim yok korkma ddi
Amin canm herkeseİnşallah Allah hayırlısını versin
Merhaba. Doktorum bana kürtajı adet olarak gör sonraki 15 günde yumurtlaman olur demişti.Merhaba arkadaşlar 2 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimi kafası ödem topladığı için kaybettim. Ve vakumlu kürtaj oldum kanamam 49 gün sürdü hiç kesilmeden arada kahverengi akıntı geldi sonra kana bozdu falan 1 ocakta kanamam durmayınca doktora gittim rahim ve yumurtalık iyi durumda dedi adet olmuş olma ihtimalin yüksek dedi kürtaj gününü ilk adet sayarak Perşembe ve cuma çok az kahverengi leke geldi sonra geçti dün ve bugün sol yumurtaligimda sancı var ve renksiz akıntım var sizce yumurtlama günüm mu başınızdan böyle bir şey geçti mi
Bana da öyle dedi ama benim kanamam ve kahverengi akıntım 49 gün surduMerhaba. Doktorum bana kürtajı adet olarak gör sonraki 15 günde yumurtlaman olur demişti.
Benimde 15 gün falan sürdü. Bittikten bir hafta sonrada yumurtlamam olduBana da öyle dedi ama benim kanamam ve kahverengi akıntım 49 gün surdu
Hamile kaldınız mı acabaBenimde 15 gün falan sürdü. Bittikten bir hafta sonrada yumurtlamam oldu
Yok daha ilk reglim geçtiHamile kaldınız mı acaba
Ovulasyon testi falan yapıylr musunuzYok daha ilk reglim geçti
Hayır belirtilerimi biliyorum. Bir de bir iki gün değerlendirmiyorum. Regl bittikten tam 1 hafta sonra, 1 hafta boyunca ara vermeden yaptığım ay hamile kaldımOvulasyon testi falan yapıylr musunuz
cok gecmıs olsun, benımde bır hafta önce kürtaj oldum, 3 gundur adet kanaması gıbı gelıyor yarın kontrolum var bakalım,Hayır işte kanamam var başka doktora gittim parca var dedi rahimde kürtaj yapan doktora gittim ben eminim yok dio o kanama normal dio ama kürtaji 9 aralıkta oldum ve durdu adet oldum arada bazen parçalar düşürdum şimdide adetten sonra kanamam dewam edio kist var birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?