Haklısınız tek kafama takılan normalde hiç kasık ağrım olmaz acaba yumurtladigim için mi oluyorBence 49 günlük kanamadan sonra kanamasız bir dönem geçsin ardından adet olduktan sonra hesaplayın daha net olur
Haklısınız tek kafama takılan normalde hiç kasık ağrım olmaz acaba yumurtladigim için mi oluyor
Yumurtlamadan da olur, kürtaj olduğunuz içinde olabilir, iltihap - enfeksiyon v.s durumlarda da kasık ağrısı olabilir.Haklısınız tek kafama takılan normalde hiç kasık ağrım olmaz acaba yumurtladigim için mi oluyor
İltihap enfeksiyon vb için kan verdim şükür sorun yoktu ovulasyon testi aldım 20 sinde t çizgisi çok silikti bugün bir daha yaptım anlıyorsanız yorumlar mısınızYumurtlamadan da olur, kürtaj olduğunuz içinde olabilir, iltihap - enfeksiyon v.s durumlarda da kasık ağrısı olabilir.
En güzeli ovülasyon testi alın bugün ve yapın ozaman anlarsınız.
Şu an yumurtlama yok, 20 sinde çizgi çok silik olduğu için test yapmadınız sanırım ama ovülasyon mantığı öyle çalışmıyor, çok silikken bir anda pik yapıyordu benim yumurtladığım günlerde, keşke dün de yapsaydınız,.İltihap enfeksiyon vb için kan verdim şükür sorun yoktu ovulasyon testi aldım 20 sinde t çizgisi çok silikti bugün bir daha yaptım anlıyorsanız yorumlar mısınız
Şu an yumurtlama yok, 20 sinde çizgi çok silik olduğu için test yapmadınız sanırım ama ovülasyon mantığı öyle çalışmıyor, çok silikken bir anda pik yapıyordu benim yumurtladığım günlerde, keşke dün de yapsaydınız,.
Yarın tekrar deneyi..
Dünü öylesine değerlerdik de çok silikten böyle kızarmasi neden oldu peki yumurtlama değilseŞu an yumurtlama yok, 20 sinde çizgi çok silik olduğu için test yapmadınız sanırım ama ovülasyon mantığı öyle çalışmıyor, çok silikken bir anda pik yapıyordu benim yumurtladığım günlerde, keşke dün de yapsaydınız,.
Yarın tekrar deneyin.
Peki neden O kadar uzun sürmüş kanamanizMerhaba arkadaşlar 2 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimi kafası ödem topladığı için kaybettim. Ve vakumlu kürtaj oldum kanamam 49 gün sürdü hiç kesilmeden arada kahverengi akıntı geldi sonra kana bozdu falan 1 ocakta kanamam durmayınca doktora gittim rahim ve yumurtalık iyi durumda dedi adet olmuş olma ihtimalin yüksek dedi kürtaj gününü ilk adet sayarak Perşembe ve cuma çok az kahverengi leke geldi sonra geçti dün ve bugün sol yumurtaligimda sancı var ve renksiz akıntım var sizce yumurtlama günüm mu başınızdan böyle bir şey geçti mi
Bünyeden bünyeye göre değişiyormuşPeki neden O kadar uzun sürmüş kanamaniz
Banada öyle diyorlarBünyeden bünyeye göre değişiyormuş
Siz şimdi hamilelelik düşünüyor musunuzBanada öyle diyorlar
Hayır işte kanamam var başka doktora gittim parca var dedi rahimde kürtaj yapan doktora gittim ben eminim yok dio o kanama normal dio ama kürtaji 9 aralıkta oldum ve durdu adet oldum arada bazen parçalar düşürdum şimdide adetten sonra kanamam dewam edio kist var birdeSiz şimdi hamilelelik düşünüyor musunuz
Çok geçmiş olsun canım ben kürtaj yaptıktan 15 gün sonra doktora gittim içeride zar gibi bir şey var dedi HCG istedi HCG 71 çıktı haftaya kadar düşmezse gel kurtaj yapalım dedi eve geldim teyzem bana arpa havuç üzümden bir kür hazırladı 5 gün içtim sonra HCG düşmeye devam etti içtiğim süre boyunca kahverengi akıntı hafif kanama devam etti sonra zar gibi dediği parça pat diye düştü küre devam ettim teyzem rahim ve yumurtalıkları tertemiz yapar çok iyi gelir dedi dediği gibi de oldu ama herkeste işe yarar mı bilmiyorumHayır işte kanamam var başka doktora gittim parca var dedi rahimde kürtaj yapan doktora gittim ben eminim yok dio o kanama normal dio ama kürtaji 9 aralıkta oldum ve durdu adet oldum arada bazen parçalar düşürdum şimdide adetten sonra kanamam dewam edio kist var birde
Bu duruma çok anlam yükleme, Çok silikten ertesi günü bir anda pik yapar yada bazı kişilerde yavaş yavaş yükselip pik yapar, hala yumurtlama yok canım, yarın tekrar dene.Dünü öylesine değerlerdik de çok silikten böyle kızarmasi neden oldu peki yumurtlama değilse
Çok geçmiş olsun canım ben kürtaj yaptıktan 15 gün sonra doktora gittim içeride zar gibi bir şey var dedi HCG istedi HCG 71 çıktı haftaya kadar düşmezse gel kurtaj yapalım dedi eve geldim teyzem bana arpa havuç üzümden bir kür hazırladı 5 gün içtim sonra HCG düşmeye devam etti içtiğim süre boyunca kahverengi akıntı hafif kanama devam etti sonra zar gibi dediği parça pat diye düştü küre devam ettim teyzem rahim ve yumurtalıkları tertemiz yapar çok iyi gelir dedi dediği gibi de oldu ama herkeste işe yarar mı bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım ben kürtaj yaptıktan 15 gün sonra doktora gittim içeride zar gibi bir şey var dedi HCG istedi HCG 71 çıktı haftaya kadar düşmezse gel kurtaj yapalım dedi eve geldim teyzem bana arpa havuç üzümden bir kür hazırladı 5 gün içtim sonra HCG düşmeye devam etti içtiğim süre boyunca kahverengi akıntı hafif kanama devam etti sonra zar gibi dediği parça pat diye düştü küre devam ettim teyzem rahim ve yumurtalıkları tertemiz yapar çok iyi gelir dedi dediği gibi de oldu ama herkeste işe yarar mı bilmiyoru
Aksam denememim bir faydasi olur muBu duruma çok anlam yükleme, Çok silikten ertesi günü bir anda pik yapar yada bazı kişilerde yavaş yavaş yükselip pik yapar, hala yumurtlama yok canım, yarın tekrar dene.
Çok zor bir durum Allah Bir an önce şifa versinTeskkur ederim bilmiyorum bu defa dewlet hastanesine gittim kan verdim hormonlara bakıcak duruma gore temizlicek
Amin Allah razı olsunÇok zor bir durum Allah Bir an önce şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?