Düşük sonrası yumurtlama günü

Testin çoksa dene zararı olmaz ama zaten yumurtlama olunca 24 saat pik gösteriyor, yinede sen bilirsin.
Merhaba tekrar rahatsız ediyorum testi şu an tekrarladim sizce ne demek

Eklentiler

• IMG_20230122_190908.webp
    IMG_20230122_190908.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba tekrar rahatsız ediyorum testi şu an tekrarladim sizce ne demek
Bunların bir önemi yok canım, lh hormonu dalgalanan bir hormon bu yüzden farklı farklı çıkabilir, maksat pik olduğu günü yakalamak, kafanın karışmaması için günde 1 kere aynı saatte yap. Normalde uykudan uyandıktan sonra 2. Yada 3. İdarımızla yapmamız lazım, idrarın ortasındaki idarı kullanmamız lazım ve testten önce en az 2 saat sıvı tüketmememiz lazım .

Bunların bir önemi yok canım, lh hormonu dalgalanan bir hormon bu yüzden farklı farklı çıkabilir, maksat pik olduğu günü yakalamak, kafanın karışmaması için günde 1 kere aynı saatte yap. Normalde uykudan uyandıktan sonra 2. Yada 3. İdarımızla yapmamız lazım, idrarın ortasındaki idarı kullanmamız lazım ve testten önce en az 2 saat sıvı tüketmememiz lazım .
Teşekkür ederim 🌼

Teşekkür ederim 🌼
Merhaba rahatsız ediyorum 🌼 dün değil ondan önceki gün yaptığım testi buldum ama hiç bakmadan çöpe atmıştım çöpten geri aldım 😀 ama dağılmış onu ve bugün yaptığım testi yollasam yorumlar misinz 1. Fotoğraf bugünkü

Eklentiler

• IMG_20230123_115452.webp
    IMG_20230123_115452.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20230122_201156.webp
    IMG_20230122_201156.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 77
Haklısınız tek kafama takılan normalde hiç kasık ağrım olmaz acaba yumurtladigim için mi oluyor
çok zor bir süreç geçirmişsiniz, Allah yardımcınız olsun
Sabredin allahın izniyle her şey yoluna girer, ilk bebeğiniz miydi

Doktor bugün baktı kanlarım iyi çok şükür alttan baktı dedi o parca baya incelmiş dedi içerden kaN çekti patalojiye Gidicek korkulcak bise varmı dedim yok korkma ddi
İnşallah Allah hayırlısını versin 🌼❤️

Merhaba arkadaşlar 2 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimi kafası ödem topladığı için kaybettim. Ve vakumlu kürtaj oldum kanamam 49 gün sürdü hiç kesilmeden arada kahverengi akıntı geldi sonra kana bozdu falan 1 ocakta kanamam durmayınca doktora gittim rahim ve yumurtalık iyi durumda dedi adet olmuş olma ihtimalin yüksek dedi kürtaj gününü ilk adet sayarak Perşembe ve cuma çok az kahverengi leke geldi sonra geçti dün ve bugün sol yumurtaligimda sancı var ve renksiz akıntım var sizce yumurtlama günüm mu başınızdan böyle bir şey geçti mi
Merhaba. Doktorum bana kürtajı adet olarak gör sonraki 15 günde yumurtlaman olur demişti.

Hayır işte kanamam var başka doktora gittim parca var dedi rahimde kürtaj yapan doktora gittim ben eminim yok dio o kanama normal dio ama kürtaji 9 aralıkta oldum ve durdu adet oldum arada bazen parçalar düşürdum şimdide adetten sonra kanamam dewam edio kist var birde
cok gecmıs olsun, benımde bır hafta önce kürtaj oldum, 3 gundur adet kanaması gıbı gelıyor yarın kontrolum var bakalım,
bırde benım tup bebektı, mınık kıstlerde vardı yumurta buyutmeden kaynaklı,
bakalım yarın ne dıycek doktorum.
senın nasl kanaman gectı mı canım ?

Back
X