düşük sonrası yaşadıklarınız

gamzequ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
49
0
36
Ankara
arkadaşlar ben 3 gün önce düşük yaptım ama kasıklarımda ve vajinamda ağrı var doktor kürtaja gerek görmedi tamamen düşer dedi 2 gündür küçük parçalar düştü sizce temilenmişmidir ?çarşamba kontrolüm var ama korkuyorum antibiyotik ve cytotec diye bi ilaç verdi o da atılmasını kolaylaştırır dedi inşallah sorun kalmaz yaşadıklarımızı paylaşalım bir de nelere dikkat etmeliyiz ben sıcak tutmaya çalışıyorum başka ne yapmalıyım?

geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım baya bi zaman geçti üzerinden banada ilaçlar verdiler bu şekilde temizlendi bi sorun yaşamadım içini ferah tut bi sorun olmaz tekrar geçmiş olsun

canim benim ilk bebegimde oyle oldu merak etme hic birsey olmaz kanaman bitince doktora git canim ultrasondan baksinlar parca kalmismi diye ben hemen arkasina hamile kaldim dogdu simdi gene hamileyim ama gene ayni kanamam basladi dunden beri dahaparca falan gelmedi ama doktorada gitmedim koyu kirmizi demekki duscek diyorum bekliyorum bakalim uzme kendini canim rabbim hayirlisini sagliklisini versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…