Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda miyom ameliyatı olan var mı benım rahim dışında miyomum var doktorum hamileliğe engel yerde değil diyordu hep transferlerden önce ama kürtaj sırasında rahimin üstünden baskısını çok hissettim dedi rahim kendini toparlayınca 2 ay sonra ameliyat olucam
Canım benimde rahmin dışında 3 tane var benimde baskı yapıyormuş kaç cm bende önümüzdeki ay düşünüyorum ameliyat

Burası ugurlu gelecek herkese ❤️
Daha yeni yazabiliyorum canım bencede var gibi ama insan inanamiyor inşallah yarın daha kırmızı bı çizgi göreceksin inanıyorum geç döllenme de olabilir ayrıca hiç kötü düşünme zaten kürtaj gibi işlemler olunca daha hızlı hamile kalınıyor Muş inşallah bu sefer olacak🥰🤗🤗🤗💙

Yok cnm tekrar yapamadım, sabah yapıcam ınsallah 🙏🏻
Canım ben de aynı testi bata 2 gün varken yaptım net çizgi saniye demeden çıktı aynı gün kan vermiştim sonuç 99 du,bakalım yarın test yaparsan ne çıkacak😇

Oldu oldu , gönlünü ferah tut rabbim en güzelini versin🙏

Ben heyecandan mesajların saatine bakmadım bu sabah tekrar yapacaksın anladım. Hayırlısı olsun inşallah canım miniğin seni uğraştırmadan gelmiştir inşallah

Daha yeni yazabiliyorum canım bencede var gibi ama insan inanamiyor inşallah yarın daha kırmızı bı çizgi göreceksin inanıyorum geç döllenme de olabilir ayrıca hiç kötü düşünme zaten kürtaj gibi işlemler olunca daha hızlı hamile kalınıyor Muş inşallah bu sefer olacak🥰🤗🤗🤗💙

Bu test iyi canım bende hep bundan almıştım hayırlı olsun inşallah mucizene kavuşursun

Ya canım ben hiç silik çizgi göremedim canım.Belki resimde belli etmemiştir.
İnsallahh kızlar, yarın guzel bir gun olsun ın🥰❤️

Canım ben de aynı testi bata 2 gün varken yaptım net çizgi saniye demeden çıktı aynı gün kan vermiştim sonuç 99 du,bakalım yarın test yaparsan ne çıkacak😇
Benım 2 dk sonra cıktı, bır de sılık, adet gunu bır de, acaba kandırıyor mu dıye dusunmuyor deılım... Ya da insallah gec dollenme olmustur

Benım 2 dk sonra cıktı, bır de sılık, adet gunu bır de, acaba kandırıyor mu dıye dusunmuyor deılım... Ya da insallah gec dollenme olmustur
Allah gönlünden geçeni sana nasip etsin inşallah canım.Kadınların çoğu ummadığı anlarda hamile olduğunu öğreniyo😊Bence de sen hissediyorsan vardır.Çok sağlıklı bi gebelik olur inş.En önemlisi bu🙏

İşte öyle bir hâle gele geldik ki erkenden sevinemiyoruz bile🙈bu işler,testler çok karışık biri bat günü silik çizgi görür,kimisi de 4 gün önce bile net çizgi görüyor anlamıyorum ki. İnşallah yarın hakkında en hayırlı olanı öğrenirsin 😍🙏Ben de Perşembe araştırmada genetik bölümü için randevu aldım artık o bitsin gelip birde smear testi vereceğim daha😒

Merhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım 🙏🏻

Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻

KULLANICI ADIBAT
M merve_1 21.12.2020
@Elikan21.12.2020
Ha-ri Ha-ri 23.12.2020
@Seyda066925.12.2020 :emir_bebek:
@Liloss26.12.2020
@Kenjye28.12.2020
Sohrab Sohrab 29.12.2020
M Merven5 02.01.2021 :emir_bebek:
@burcusami03.01.2021
@medusasli03.01.2021
sutlaacc sutlaacc 03.01.2021
@H M09.01.2021
Canım geçmiş olsun bende 15 aralıkta aşılama için gonal f ipnesine başlıycaktım 10 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim şiddetli kasık ağrısı ve kanamayla düştü 2 ay dinlenme verdi sonrasında aşılama olacak inş.şimdi ilk adeti bekliyorum kanamadan sonra değişmediyse 5 ocak 2021

Aslına bakarsan benım doktor da ıstemedı, ıkıncı dusuk olursa falan dedı, yasım olmus 31 bekleyemem, aynısını yasayamam dedım o da artık tamm dedı
Çok iyi yapmışsın bende ilk kürtajdan sonra genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı 2.gebeliğimde claxen 6000 lik iğneyle doğum yaptım şimdi nasip olursa 2.yi istiyoruz

Haziran ayında 14 haftalık bi dusugum oldu hem rahim agzı yetmezligi hemde yumurtalik tembelligi cıktı ve bu resimdede kan pıhtılasmasi sonucum doktorum dusuge sebep olmaz dedi ama kan pıhtilasmasi gebelige engelmidir?

Eki Görüntüle 2733807
Benimde aynı test sonuçlarım 9 yada 10.haftalarda kalbi duruyor bebeklerimin 2.gebeliğm ikizdi claxen 6000 lik ipneye rağmen 10.haftada birinin kalbi durmuştu tek doğum yaptım inş.sağlıkla kucağına alırsın bebişini

X