- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Yaa atsana bakalım ne çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa atsana bakalım ne çıktı
Erken gebelik yaptım ama biraz fazla silik adet gunune göreYaa atsana bakalım ne çıktı
Neden olmasın Rabbim ol demisseİnsallahh cnm ınsallahhmucıze olcak benım ıcın bu bebek, varsa tanı
Normal test yapsan bide daha iyi olur hadi inşallah vardırErken gebelik yaptım ama biraz fazla silik adet gunune göre
2 bucuk yıl Bı kere bile kendılıgımden hamıle kalamadımNeden olmasın Rabbim ol demisse
Adet olmazsam sabaha insallahNormal test yapsan bide daha iyi olur hadi inşallah vardır
Bende kalamadim ama kalmayacağız anlamına gelmiyor2 bucuk yıl Bı kere bile kendılıgımden hamıle kalamadım
Öğrenilmişlik çaresizlik oldu bendeBende kalamadim ama kalmayacağız anlamına gelmiyor
Canim tebrik ederim. Silik ama gözüküyor. Benimde adet günü böyleydi kan verdim 13 kusur çıkmıştı galiba. Güzel haberlerini bekliyoruz ❤Erken gebelık ama adet gunu bugun, daha koyu olması gerekmez mi
Ben hiç adet olamadan hamile kalmıştım. Adet 10 gun gecikince hamile kalıp dollenme olduktan 17 Gün sonra erken testte silik çıkmıştı. Son adet tarihimden 2 ay sonra Inşallah sonuçlar güzel gelecek ben inanıyorumErken gebelık ama deil mi senın yaptıgında??
Erken gebelık testin mı böyleydi canmCanim tebrik ederim. Silik ama gözüküyor. Benimde adet günü böyleydi kan verdim 13 kusur çıkmıştı galiba. Güzel haberlerini bekliyoruz ❤
İnsallahh canım, insallah burdakı herkes hamıle kalacakBen hiç adet olamadan hamile kalmıştım. Adet 10 gun gecikince hamile kalıp dollenme olduktan 17 Gün sonra erken testte silik çıkmıştı. Son adet tarihimden 2 ay sonra Inşallah sonuçlar güzel gelecek ben inanıyorum
Yok normal testti canimErken gebelık testin mı böyleydi canm
Oldum cnm, 2.adetımı beklıyorum, yanı bugun 2.adet gunum, tam kesın deıl gebelık ama olursa oyle olcakKuzum düşükten sonra adet oldun mu yoksa adet olmadan mi kaldın bu bebise❤
Yok cnm tekrar yapamadım, sabah yapıcam ınsallahSohrab ne yaptın canım tekrar test yapabildin mi durumlar nasıl
Oldu oldu , gönlünü ferah tut rabbim en güzelini versinOldum cnm, 2.adetımı beklıyorum, yanı bugun 2.adet gunum, tam kesın deıl gebelık ama olursa oyle olcak