Bu arada kızlar kuruyemıs çiğ olacak, gebelikte de doktor oyle demıstı bana, yaglardan tam faydalanmak ıcın çiğ tüketinCnm internette okumuştum 12 gün ara vermeden 2 adet muz yersen hormonları düzene sokarmış ve yumurtalıkları iyi çalıştırırmış. Istersen bir dene bende denemiştim ve o ay hamile kalmıştım ovulasyon testinde pik gördüm. Kuruyemişde ye bol bol ve yumurtlama olursa ananas ye tutunsun diye.
İnşallah canım yaAyyy ne güzel olurdu şöyle hepimiz sırayla hamileyimmm yazsak şuraya, sonra da sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsaaa
Muza çok şaşırdım denemekte fayda var aslında :))Cnm internette okumuştum 12 gün ara vermeden 2 adet muz yersen hormonları düzene sokarmış ve yumurtalıkları iyi çalıştırırmış. Istersen bir dene bende denemiştim ve o ay hamile kalmıştım ovulasyon testinde pik gördüm. Kuruyemişde ye bol bol ve yumurtlama olursa ananas ye tutunsun diye.
Opudan önce her gün yedim. Opudan sonra doktor yanıma geldi 18 yumurta toplandı 15 olgun çıktı bu kadar beklememiştim dediMuza çok şaşırdım denemekte fayda var aslında :))
Bi dahaki adete yapıcam :)Opudan önce her gün yedim. Opudan sonra doktor yanıma geldi 18 yumurta toplandı 15 olgun çıktı bu kadar beklememiştim dediyumurtaları kaliteli yaparmış
Çok şeyleri denedimBi dahaki adete yapıcam :)
Kız 2030 yılındaki hamileler de burayı okuyup bizden akıl alacak vay beGercekten gunlerdir 2010 yılından forumları okuyorum herkes degısık degısık yazmıs, bugun saolsun arkadsların yazdıklarını okuyunca rahatladım, yasadıgım seyın ne oldugundan emın deıldım, bu ay bebek denememiz yok ama sabırsızlanıyorum diğer adetim için
Proxywomen sipariş edicem yumurta kalıtesını artırması ıcın, hemen ona baslıcam,diğer asılamada da onu kullandırtmıstı doktor, hazırlık yapıcam insallah bu ay bebegım ıcın
2 muz biraz fazla değil mi ? Muz çünkü bu kilo yapar fazlası ama bilemedim.Opudan önce her gün yedim. Opudan sonra doktor yanıma geldi 18 yumurta toplandı 15 olgun çıktı bu kadar beklememiştim dediyumurtaları kaliteli yaparmış
Hadi hayırlısı canım :) Benim de elimde inofolic combi şase ve vifolic var dinlenme sürecinde onları bitirip proxywomen almayı düşünüyorum içeriği gerçekten çok iyi. Şimdilik beralife pkos setini omega ve d vitamini bide folik asit kullanıyorum. Şubatta hormon testi yaptırıp sonuçlara göre hareket ederiz. Şu an tek isteğim 13 Aralıkta adet olabilmekGercekten gunlerdir 2010 yılından forumları okuyorum herkes degısık degısık yazmıs, bugun saolsun arkadsların yazdıklarını okuyunca rahatladım, yasadıgım seyın ne oldugundan emın deıldım, bu ay bebek denememiz yok ama sabırsızlanıyorum diğer adetim için
Proxywomen sipariş edicem yumurta kalıtesını artırması ıcın, hemen ona baslıcam,diğer asılamada da onu kullandırtmıstı doktor, hazırlık yapıcam insallah bu ay bebegım ıcın
Bende kilo yapmadı. Ama kilo yapar diyenler gece yemeyip öğle yeseler kilo yapmaz belkide, sonuçta yumurtalıklar için faydası var.2 muz biraz fazla değil mi ? Muz çünkü bu kilo yapar fazlası ama bilemedim.
Kuzu ben bir yandan kilo vermeye çalışıyorum da sağlıklı beslenerek, malum karantina kilolarıBende kilo yapmadı. Ama kilo yapar diyenler gece yemeyip öğle yeseler kilo yapmaz belkide, sonuçta yumurtalıklar için faydası var.
Yok canım ne yanlış anlamasıKuzu ben bir yandan kilo vermeye çalışıyorum da sağlıklı beslenerek, malum karantina kilolarıOndan sordum yanlış mı yazdın acaba diye, yanlış anlama lütfen.
Ay valla ben de evlendim bi 10 kilo aldım, onu vermeye çalışıyorum ama ben de tatlıyı çok seviyorum vallaYok canım ne yanlış anlaması2 yıldır aynı kilodayım. Bende kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyor. Tatlıyı severim vazgeçemiyorum. Nerden kilo vereyimki tatlı yiyerek
Ayyy ewetKız 2030 yılındaki hamileler de burayı okuyup bizden akıl alacak vay beŞimdiden selam olsun, çok da kasmayın 2030 her şey olacağına varıyor
Oohh takvıyeler süperHadi hayırlısı canım :) Benim de elimde inofolic combi şase ve vifolic var dinlenme sürecinde onları bitirip proxywomen almayı düşünüyorum içeriği gerçekten çok iyi. Şimdilik beralife pkos setini omega ve d vitamini bide folik asit kullanıyorum. Şubatta hormon testi yaptırıp sonuçlara göre hareket ederiz. Şu an tek isteğim 13 Aralıkta adet olabilmek
yaaaa teyzesiiiiiAyyy ewetmuhtemelen onlar bunları okurken bızım cocuklar 10 yasında olacak
ayyy ben de içtim onu, kanamayı durdurmak için vermişlerdi ama olmadı. Sende ne için kullanmışlardı7 senede 20 kilo aldım2014 yılında duphaston ilacı içtim 2 ay 10 kilo aldım. Hamile kaldığımda mide bulantımdan lavabonun önünden bile geçemiyorum. Son gebeliğimde sadece meyve yedim hiç yemek yiyemedim yinede kilo vermedim 1buçuk ay duphaston ilacı içtiğim için. Duphaston ilacı bende kilo yapıyor.
Ya benım de ınsulın direncim var, seker ılacı alıyorum, zayıfladım 13 kılo 1 yıl ıcınde, hamıle kalınca 2 kılo gerı aldım doktor da 3 4 kılo daha ver dedı dıger asılamaya kadar, meyveden vazgeçemiyorum ben de7 senede 20 kilo aldım2014 yılında duphaston ilacı içtim 2 ay 10 kilo aldım. Hamile kaldığımda mide bulantımdan lavabonun önünden bile geçemiyorum. Son gebeliğimde sadece meyve yedim hiç yemek yiyemedim yinede kilo vermedim 1buçuk ay duphaston ilacı içtiğim için. Duphaston ilacı bende kilo yapıyor.
Hamile kalırsan düşük olmaz diye 3 ay kullan diye verdiler kilo aldığım için eşim bırak artık kullanma şu ilacı dediayyy ben de içtim onu, kanamayı durdurmak için vermişlerdi ama olmadı. Sende ne için kullanmışlardı