Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada kızlar kuruyemıs çiğ olacak, gebelikte de doktor oyle demıstı bana, yaglardan tam faydalanmak ıcın çiğ tüketin

Muza çok şaşırdım denemekte fayda var aslında :))

Bi dahaki adete yapıcam :)
Çok şeyleri denedimhatta yumurta çatlaması için kuru incirle havucu kaynatarak suyunu içtim. İçtiğim ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu. Sol tüpümü aldılar zaten doktor hafif tıkalı demişti sol tüpümü. Tek tüple daha kolay oldu hamile kalmam.

Kız 2030 yılındaki hamileler de burayı okuyup bizden akıl alacak vay be Şimdiden selam olsun, çok da kasmayın 2030 her şey olacağına varıyor

Opudan önce her gün yedim. Opudan sonra doktor yanıma geldi 18 yumurta toplandı 15 olgun çıktı bu kadar beklememiştim dedi yumurtaları kaliteli yaparmış
2 muz biraz fazla değil mi ? Muz çünkü bu kilo yapar fazlası ama bilemedim.

Hadi hayırlısı canım :) Benim de elimde inofolic combi şase ve vifolic var dinlenme sürecinde onları bitirip proxywomen almayı düşünüyorum içeriği gerçekten çok iyi. Şimdilik beralife pkos setini omega ve d vitamini bide folik asit kullanıyorum. Şubatta hormon testi yaptırıp sonuçlara göre hareket ederiz. Şu an tek isteğim 13 Aralıkta adet olabilmek

Bende kilo yapmadı. Ama kilo yapar diyenler gece yemeyip öğle yeseler kilo yapmaz belkide, sonuçta yumurtalıklar için faydası var.
Kuzu ben bir yandan kilo vermeye çalışıyorum da sağlıklı beslenerek, malum karantina kiloları Ondan sordum yanlış mı yazdın acaba diye, yanlış anlama lütfen.

Kuzu ben bir yandan kilo vermeye çalışıyorum da sağlıklı beslenerek, malum karantina kiloları Ondan sordum yanlış mı yazdın acaba diye, yanlış anlama lütfen.
Yok canım ne yanlış anlaması 2 yıldır aynı kilodayım. Bende kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyor. Tatlıyı severimvazgeçemiyorum. Nerden kilo vereyimki tatlı yiyerek

Yok canım ne yanlış anlaması 2 yıldır aynı kilodayım. Bende kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyor. Tatlıyı severimvazgeçemiyorum. Nerden kilo vereyimki tatlı yiyerek
Ay valla ben de evlendim bi 10 kilo aldım, onu vermeye çalışıyorum ama ben de tatlıyı çok seviyorum valla Ama şimdi o kadar alıştım ki tatlı yemeyip alternatif üretmeye, bakalım vericem gibi kiloları Ama önemli olan bebişlerimiz tabii ki

Oohh takvıyeler süper yarasın ınsallah

7 senede 20 kilo aldım 2014 yılında duphaston ilacı içtim 2 ay 10 kilo aldım. Hamile kaldığımda mide bulantımdan lavabonun önünden bile geçemiyorum. Son gebeliğimde sadece meyve yedim hiç yemek yiyemedim yinede kilo vermedim 1buçuk ay duphaston ilacı içtiğim için. Duphaston ilacı bende kilo yapıyor.

ayyy ben de içtim onu, kanamayı durdurmak için vermişlerdi ama olmadı. Sende ne için kullanmışlardı

Ya benım de ınsulın direncim var, seker ılacı alıyorum, zayıfladım 13 kılo 1 yıl ıcınde, hamıle kalınca 2 kılo gerı aldım doktor da 3 4 kılo daha ver dedı dıger asılamaya kadar, meyveden vazgeçemiyorum ben de bıraz abartıyorum

ayyy ben de içtim onu, kanamayı durdurmak için vermişlerdi ama olmadı. Sende ne için kullanmışlardı
Hamile kalırsan düşük olmaz diye 3 ay kullan diye verdiler kilo aldığım için eşim bırak artık kullanma şu ilacı dedi ama hamilede kalmamıştım o sene. Hamileliktede veriyorlar kaç doktora gittiysem hepsi duphaston kullan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…