Canım muhtemelen hcg ancak sıfırlandı onun için lekelenme yaşadın. Bende lekelenme olmadı ama kürtajdan 11 gün sonra 104 çıktı yani yaklaşık 15 16 güne ancak sıfırlanmış oluyor tahminimceBenım 18.günde sıyaha yakın kahve lekelenme tarzı Bı adet gıbı bısey oldu, 4 gündür devam edıyor, dustan sonra artıyor, ben adet mı oldum emın deılım, 2. Adette cagırdı doktor o yuzden önemli benim için, bu adet mı deil mi
Serklaj 12.haftada oluyor deıl mı, kac haftalık dusuk yaptınızSimdilik tekrar hamile kalmak icin ugrasiyorum sonrası icin ilac ve serklajla olur dedi doktorum ama tumurtaliklarimda catlama olmuyor malesef
Tabi cnm ki sen kalp atisi da alamamissin haftalar ilerledikce inan insanın daha cok cani yanıyo. Ben tam yeni yeni hissetmeye baslamistim kızımıBen 9 hafta iken bu kadar etkılendıysem onu hayal bile edemiyorum
Düşükten 1 hafta sonra muayene oldum temız dedı, kanamam 1 hafta sürdü, bana ilacla dusuk yaptırdılar kuzum, hatta 10 gun de temızdım, 18.gün leke gelınce sasırdım, acaba kurtaj la farklı mı oluyor durumDoktorundan sor belki muayene eder. İçin rahat etsin.
Lekelenme boyle 4 gun sürer mi ki,? Adet mı dıye suphelendım, hcg Sıfırlanınca kesın adet olunuyor deıl mı, acaba benımkı cabuk mu sıfırlandı kıCanım muhtemelen hcg ancak sıfırlandı onun için lekelenme yaşadın. Bende lekelenme olmadı ama kürtajdan 11 gün sonra 104 çıktı yani yaklaşık 15 16 güne ancak sıfırlanmış oluyor tahminimce
Ağrın yoktur İnşallah. Kürtajdan sonra adet düzensizliği olabilir. Ama bende nasıl olduğunu pek hatırlamıyorum. Gitmesende telefonda doktoruna sor canım.Düşükten 1 hafta sonra muayene oldum temız dedı, kanamam 1 hafta sürdü, bana ilacla dusuk yaptırdılar kuzum, hatta 10 gun de temızdım, 18.gün leke gelınce sasırdım, acaba kurtaj la farklı mı oluyor durum
Yaa cinsiyeti de ogrenmıssınız, Rabbım sana da sabır versın cnm bnmTabi cnm ki sen kalp atisi da alamamissin haftalar ilerledikce inan insanın daha cok cani yanıyo. Ben tam yeni yeni hissetmeye baslamistim kızımı2 buçuk ay oldu hic bi yere çıkasım gelmiyo hala cikinca kiz bebekler görüyorum icim gidiyo tv izlesem her yerde cocuk nete baksam sosyal medya keza daha fena
2 adet dönemi geçirin dedi ilk gebeliğimide pıhtılaşma yaptırdım pıhtılaşmam çıktı kürtajdan sonra prolaktinim düşmemiş 2 ayda ilaç kullandım bu ay denemeye başladık bakalım hayırlısıİnsallahhrabbim aratmadan nasıp etsın yeniden, ne kadar korunma önermişti doktorunuz
Yok yok İlk gun bıraz sancıdım, doktora yazdım tam adet deıldır esasında yazmıs.. 30 gun sonra adet olursam gıdıcem. 15 gun sonra adet olursam gitmicemAğrın yoktur İnşallah. Kürtajdan sonra adet düzensizliği olabilir. Ama bende nasıl olduğunu pek hatırlamıyorum. Gitmesende telefonda doktoruna sor canım.
Benım gıbı olmus sizinde bana 2.adetınde gel dedı doktor, testim de 1 aya cıkıcak ınsallah2 adet dönemi geçirin dedi ilk gebeliğimide pıhtılaşma yaptırdım pıhtılaşmam çıktı kürtajdan sonra prolaktinim düşmemiş 2 ayda ilaç kullandım bu ay denemeye başladık bakalım hayırlısı
Benim kürtajdan 2 hafta sonra sıfırlandıKızlaaar mesajlarınızı yeni okuyabiliyorum, hepinizin acısını yaşadığım için bilebiliyorum, hepinize tekrardan çok geçmiş olsun kalbim sizinle hepimizleŞimdi ben düşük yaptıktan sonra 30 gün geçti, bu adet ne zaman gelir acaba ya? Ya da betaHCG ne zaman sıfırlanır bilginiz var mı?
Adet geldi mi peki hemen?Benim kürtajdan 2 hafta sonra sıfırlandı
Ayy inşallah gülüm ya darısı sana bana hepimize olsun :)Benım gıbı olmus sizinde bana 2.adetınde gel dedı doktor, testim de 1 aya cıkıcak ınsallahinsallah ilk aydan olur sızın
21 gün adetim geldi kürtajdan sonraAdet geldi mi peki hemen?
Amin cnm ins hepimize..Yaa cinsiyeti de ogrenmıssınız, Rabbım sana da sabır versın cnm bnm
Iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim sağ ol cnm. Çok tatlısın cnm benimCnm benım yaa,Allahım senı en güzel cennetinde mukafatlandırsın ınsallahsaglıklı gebelık gecırıp, kucagına da al ınsallah, 7. Haftada soyledı doktor da bana da 2 farklı doktora gıttım belkı ıyı seyler soylerler dıye, belkı makine farklıdır duyulur dedım, hatta dusuk yapacagım gunun sabahı doktorun kapısında bekledım son bi kere daha bakalım diye, benden bıktınız artık bılıyorum dedim, elimi tuttu, ben asla bıkmadım cok yoruldun cok üzüldün sen dedı.. Senın yasadıklarını ben bi kere yasadım,mahvoldum Allahım sana sabır versın
Ayy rahatladım walla21 gün adetim geldi kürtajdan sonra
Ben daha betaHCG’me baktırmadım ama 30 gün oldu hala gelen giden yokBenim kürtajdan 2 hafta sonra sıfırlandı
Amiinn hepimiz inşallahhIyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim sağ ol cnm. Çok tatlısın cnm benimİnşallah sanada bir daha yaşatmasın Rabbim bu acıyı. Bu kez sağ salim kucağına almayı nasip etsin.