Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım muhtemelen hcg ancak sıfırlandı onun için lekelenme yaşadın. Bende lekelenme olmadı ama kürtajdan 11 gün sonra 104 çıktı yani yaklaşık 15 16 güne ancak sıfırlanmış oluyor tahminimce

Ben 9 hafta iken bu kadar etkılendıysem onu hayal bile edemiyorum
Tabi cnm ki sen kalp atisi da alamamissin haftalar ilerledikce inan insanın daha cok cani yanıyo. Ben tam yeni yeni hissetmeye baslamistim kızımı 2 buçuk ay oldu hic bi yere çıkasım gelmiyo hala cikinca kiz bebekler görüyorum icim gidiyo tv izlesem her yerde cocuk nete baksam sosyal medya keza daha fena

Doktorundan sor belki muayene eder. İçin rahat etsin.
Düşükten 1 hafta sonra muayene oldum temız dedı, kanamam 1 hafta sürdü, bana ilacla dusuk yaptırdılar kuzum, hatta 10 gun de temızdım, 18.gün leke gelınce sasırdım, acaba kurtaj la farklı mı oluyor durum

Canım muhtemelen hcg ancak sıfırlandı onun için lekelenme yaşadın. Bende lekelenme olmadı ama kürtajdan 11 gün sonra 104 çıktı yani yaklaşık 15 16 güne ancak sıfırlanmış oluyor tahminimce
Lekelenme boyle 4 gun sürer mi ki,? Adet mı dıye suphelendım, hcg Sıfırlanınca kesın adet olunuyor deıl mı, acaba benımkı cabuk mu sıfırlandı kı

Ağrın yoktur İnşallah. Kürtajdan sonra adet düzensizliği olabilir. Ama bende nasıl olduğunu pek hatırlamıyorum. Gitmesende telefonda doktoruna sor canım.

Yaa cinsiyeti de ogrenmıssınız, Rabbım sana da sabır versın cnm bnm

Kızlaaar mesajlarınızı yeni okuyabiliyorum, hepinizin acısını yaşadığım için bilebiliyorum, hepinize tekrardan çok geçmiş olsun kalbim sizinle hepimizle Şimdi ben düşük yaptıktan sonra 30 gün geçti, bu adet ne zaman gelir acaba ya? Ya da betaHCG ne zaman sıfırlanır bilginiz var mı?

İnsallahh rabbim aratmadan nasıp etsın yeniden, ne kadar korunma önermişti doktorunuz
2 adet dönemi geçirin dedi ilk gebeliğimide pıhtılaşma yaptırdım pıhtılaşmam çıktı kürtajdan sonra prolaktinim düşmemiş 2 ayda ilaç kullandım bu ay denemeye başladık bakalım hayırlısı

Ağrın yoktur İnşallah. Kürtajdan sonra adet düzensizliği olabilir. Ama bende nasıl olduğunu pek hatırlamıyorum. Gitmesende telefonda doktoruna sor canım.
Yok yok İlk gun bıraz sancıdım, doktora yazdım tam adet deıldır esasında yazmıs.. 30 gun sonra adet olursam gıdıcem. 15 gun sonra adet olursam gitmicem aşılama olucam yenıden olmadı 1 ay kendım denerım, biz daha denemelere de baslayamadık, 3 aydır kardes gıbı olduk eşimle

Benım gıbı olmus sizinde bana 2.adetınde gel dedı doktor, testim de 1 aya cıkıcak ınsallah insallah ilk aydan olur sızın

Benim kürtajdan 2 hafta sonra sıfırlandı

Iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim sağ ol cnm. Çok tatlısın cnm benim İnşallah sanada bir daha yaşatmasın Rabbim bu acıyı. Bu kez sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

21 gün adetim geldi kürtajdan sonra
Ayy rahatladım walla benım de 18.gün leke gibi geldi, demekki sıfırlandı.. Hep 35 40 gunde gelır dıye yazmıs herkes, bır suru forum okudum oyle.. Normal adet gıbı mıydı? Cok soru sordum kusuruma bakmayın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…