Rabbim gönlüne göre versinYok yok İlk gun bıraz sancıdım, doktora yazdım tam adet deıldır esasında yazmıs.. 30 gun sonra adet olursam gıdıcem. 15 gun sonra adet olursam gitmicemaşılama olucam yenıden olmadı 1 ay kendım denerım, biz daha denemelere de baslayamadık, 3 aydır kardes gıbı olduk eşimle
40 güne kadar normal diyolar cnm, belki de senın hıc gelmezBen daha betaHCG’me baktırmadım ama 30 gün oldu hala gelen giden yokStres yaptım valla.
Canım normal adett gibi değildi ilk lekelenme sonra az az kanama ped bile dolmadı düşün yaniAyy rahatladım wallabenım de 18.gün leke gibi geldi, demekki sıfırlandı.. Hep 35 40 gunde gelır dıye yazmıs herkes, bır suru forum okudum oyle.. Normal adet gıbı mıydı? Cok soru sordum kusuruma bakmayın nolur
Gelir inşallah hiç takılma stres yapma :)Ben daha betaHCG’me baktırmadım ama 30 gün oldu hala gelen giden yokStres yaptım valla.
Aynı benımkı gıbı, dustan sonra artıyor bıraz, tam kırmızı da deılCanım normal adett gibi değildi ilk lekelenme sonra az az kanama ped bile dolmadı düşün yani
Ayyy hayırlısı olsun inşAllah ya40 güne kadar normal diyolar cnm, belki de senın hıc gelmez
İnşAllah hayırlısı olur canımGelir inşallah hiç takılma stres yapma :)
İnşallah cnmBende düşük yaptım yeniden denemeye başladık inşallah bende en yakın zamanda size güzel haberler veririm :)
Bilmiyorum canım sadece yorum yapıyorum kendimce. Eğer sonraki adet yakın zamanda olursa bu lekelenmedir ama 1 ay sonra olursa bunu adet kabul edersin :)Lekelenme boyle 4 gun sürer mi ki,? Adet mı dıye suphelendım, hcg Sıfırlanınca kesın adet olunuyor deıl mı, acaba benımkı cabuk mu sıfırlandı kı
Aynen canım ilk ay çok normal öyle olmasıAynı benımkı gıbı, dustan sonra artıyor bıraz, tam kırmızı da deıl
Ne iyi ettin cnm bu topiği açıp. Burda üzüntülerimizi paylaştık. İnşallah seviçlerimizide paylaşmak nasip etsin. Mücdeli haberler verelim bir birimizeAmiinn cnmm
Her şey Allah’tanOvulasyon testine başladım bakalım hayırlısından sağlıklısından hamilelik nasip etsin gene Rabbim hepimize ama bu sefer kucağımızada almayı nasip etsin inşallah gerçekten kayıp çok zormuş aynı acıları tekrar kimseye yaşatmasın hepimiz sevinç göz yaşları dökelim en yakın zamanda sizleri çok sevdim herşey gönlünüzce olsun canlar :)
Ayyy ne güzel olurdu şöyle hepimiz sırayla hamileyimmm yazsak şuraya, sonra da sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsaaaNe iyi ettin cnm bu topiği açıp. Burda üzüntülerimizi paylaştık. İnşallah seviçlerimizide paylaşmak nasip etsin. Mücdeli haberler verelim bir birimize
Amiin inşallah dualarda buluşalım :)Her şey Allah’tanO güzel gönlünü ferah tut, zamanı geldiğinde bebişin de seni bulacaktır inşAllah
Aynen öyle dusundum ben deBilmiyorum canım sadece yorum yapıyorum kendimce. Eğer sonraki adet yakın zamanda olursa bu lekelenmedir ama 1 ay sonra olursa bunu adet kabul edersin :)
İnsallah adettir buAynen canım ilk ay çok normal öyle olması
İnsallahh canımsın ilk gebemiz olunca gebe listesi de yaparız ınsallahNe iyi ettin cnm bu topiği açıp. Burda üzüntülerimizi paylaştık. İnşallah seviçlerimizide paylaşmak nasip etsin. Mücdeli haberler verelim bir birimize
Gercekten gunlerdir 2010 yılından forumları okuyorum herkes degısık degısık yazmıs, bugun saolsun arkadsların yazdıklarını okuyunca rahatladım, yasadıgım seyın ne oldugundan emın deıldım, bu ay bebek denememiz yok ama sabırsızlanıyorum diğer adetim içinSohrab valla bu topik çok iyi oldu canım. Daha önce düşük yaşamış arkadaşların deneyimleri bizim için çok kıymetli. Ne zaman adet olacağım ilk adet nasıl oluyor gibi sorulara yanıt bulmak çok güzel. Allah yorum yapan arkadaşlardan razı olsun. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın bizlere inşallah güzel haberler yazalım en kısa zamanda :)
Cnm internette okumuştum 12 gün ara vermeden 2 adet muz yersen hormonları düzene sokarmış ve yumurtalıkları iyi çalıştırırmış. Istersen bir dene bende denemiştim ve o ay hamile kalmıştım ovulasyon testinde pik gördüm. Kuruyemişde ye bol bol ve yumurtlama olursa ananas ye tutunsun diye.Simdilik tekrar hamile kalmak icin ugrasiyorum sonrası icin ilac ve serklajla olur dedi doktorum ama tumurtaliklarimda catlama olmuyor malesef