Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estrofem gıbı Bı ılac o zaman

hahaha benim ki de çok kilo aldı o yüzden arada dönüp kendine de bakıyor

Meyvenin faydası çok ye kuzum bişey olmaz 10 kilo vermen çok iyi. Ben pcoluyum insulin direncimde var. Az yesemde çok yesemde kilo veremiyorum 2 ay glifor kullandım başım dönüp midem bulanıp iştahım kesilsede kilo veremedim. Kaç kilosun cnm

Cnm muzu cok yiyorum zaten kuruyemis olarakta ceviz tuketiyorum hayrlisi bakalm

Ben de dıaformın kullanıyorum mayıs ayında 2 yıl olcak, kendı kafama gore bıraktığım donemler oldu direnc gerı yukseldı, hergun yuruyus yaparsam daha etkılı ılac, 72 ile hamıle kaldım, hamılelık dusuk derken kısa sure ıcınde 75 76 arası oldum sımıd ılacı ıcıyorum 10 gundur, 73 cıktım sabah, sıfır yuruyus, cok dda dıkkat edemiyorum beslenmeye

Ben de 73 kiloyum. 54 kiloydum ah ah keşke eski kiloma geri dönebilsem.

Regen_ kuzum tam detaylarını sen anlatır mısın
T The best hamilelik serumu ust uste düşük yapmış anne adaylarına uygulanan bir tedavi sekliymis bende buradaki forumlardan okudum... bazi kadinlarin vucudu embriyoyu vucuda dısardan giren bir düşman olarak görüyor ve bunu vucuttan atmaya çalısırmıs Sohrab Dusuk sayinizin cok oldugundan bahsedince bence bu durum eger baska sebepler yoksa ve cok sayida dusuk yasadiysaniz doktorunuz tarafindan isteyebileceginiz bir tedavi olacaktir... damardan verilen ağır yağlı bir serum bu.. vucudunuzun gebelige alismasini saglıyor... doktorunuza bir danısin derim umarım faydası olur serumun tam adı intralipid serum...

Kızlar günaydııın Ben de bugün regl oldum Hayırlısı olsun inşAllah
Rabbim hayırlısını etsin cnm. Rahmin 1 ay dinlenmiş olur. Doktorum dondurulmuşları deneyelim bu ay dedi ben istemedim bence rahmin1.2 ay dinlenmesi daha iyi. İnşallah belki hepimiz aynı ay hamile kalırız

Düşüklerim çok olmasına rağmen doktorum bu serumden bahs etmedi.

Yaaa dün de geldi gelmedi muhabettının üstüne, hayırlısı olsun ınsallah cnm, rahım iyice toparlanmıs olur onumuzdekı aya
İnşAllah kuzum, ben de spor yapıyordum zaten aslında 1 ay beklemek bana da iyi gelebilir
Rabbim hayırlısını etsin cnm. Rahmin 1 ay dinlenmiş olur. Doktorum dondurulmuşları deneyelim bu ay dedi ben istemedim bence rahmin1.2 ay dinlenmesi daha iyi. İnşallah belki hepimiz aynı ay hamile kalırız
Ayyy olur mu olur inşAllah Hayırlısı olsun hepimiz için

Düşüklerim çok olmasına rağmen doktorum bu serumden bahs etmedi.
Zaten bu kadar düşüge tüp bebek tedavisi de dusunulebilir ve transfer önceside bu serumu olursun bebis sıkica tutunur sana.... doktoruna arastirdigini soyle senin icin uygun bir tedavi olacaktir düsuk sayin cok nasil bunun uzerinds durmuyorlar anlamadim peki bu kadar dusuk olmasini neye bagliyorlar

İnşAllah kuzum, ben de spor yapıyordum zaten aslında 1 ay beklemek bana da iyi gelebilir

Ayyy olur mu olur inşAllah Hayırlısı olsun hepimiz için
Bu ay 4 kilo verebilsem harika olcaksenın bahsettıgın programa daha bakamadım ben, cok tembelim cokk

Kızlar adetim bitti 4ündee 6sında ovulasyon testine başladım ilk gün ki baya koyuydu ama pik değildi bugün ki tamamen silik çıktı ilk gebeliğimide ovulasyon testi yardımıyla tespit etmiştim bu ay 2 gün soğan kürü yaptım bıraktım adet bitimi simdide testere dişli aslan pençesi içiyorum hergün yumurtlamamımı etkiledi sizce?

Eklentiler

• 1607249089180..jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…