Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin eşinden de kan istemişler miydi canım tıbbi genetikte. Benim eşinden de istediler o yuzden pazartesiye kaldi.Birde bu trombofolipaneli vs için sadece kan mı alıyorlar? Aynı gün halledebilir miyiz acaba ona gore izin alçak eşim iş yerinden 🤔
Canım ben sadece 12li trombofili paneli yaptırdım genetik test yaptırmadık. Onun için sadece benden 2 tüp kan aldılar

Evet bu sabah yerde sürünme,iki büklüm yürüme ile güne başladığıma göre kürtaj sonrası ilk adetim oldu demektir😂kendisini göreceğime bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi😒
Benim normalde hem sancım olmaz hem de çok az kanama olurdu. Bu sefer sancılı ve normal seviyede kanama oluyor. Kürtaj sonrası 40. gün adet oldum çok mutluyum. Bu hafta adet olmasam söktürücü başlayacaktı doktor

Test çıkmadan yapmayalım mı diyor doktorun. Aslında hamilelik belli olana kadar test sonuçlanır boşa bir ay daha ertelemese iyi olurdu
Öyle dedi, ama trombofili paneli ıstedı, esinle alakalı bısey ıstemedı acaba hepsını yaptırdıgımı mı dusunduki

Öyle dedi, ama trombofili paneli ıstedı, esinle alakalı bısey ıstemedı acaba hepsını yaptırdıgımı mı dusunduki
Trombofoli paneli sonuçlanınca izin verir büyük ihtimal canım. Çünkü bazı pıhtılaşma hastalarında oran çoksa daha gebelik olmadan başlamıyorlarmış ilaçları.. Bide bugün genetik doktoru bana dedi ki 10 haftadan küçük düşünlerde kan pıhtılaşmasi faktörü olmuyor. Olsada binde bir falan dedi canım. Bilemedim ne ne değil-dir.

Kuzum benimkide geç çıkacaktı ben ek bi para verdim erken çıkması için.
Hıc bahsetmedıler oyle bi durumdan yoksa kesın tamm derdım ben de 🤦‍♀️
Trombofoli paneli sonuçlanınca izin verir büyük ihtimal canım. Çünkü bazı pıhtılaşma hastalarında oran çoksa daha gebelik olmadan başlamıyorlarmış ilaçları.. Bide bugün genetik doktoru bana dedi ki 10 haftadan küçük düşünlerde kan pıhtılaşmasi faktörü olmuyor. Olsada binde bir falan dedi canım. Bilemedim ne ne değil-dir.
Nasıl olmuyor, coknkısıde cıktıgını duydum, daha dogrusu okudum burada.. Bı yanlıslık olmasın, Bosuna mı test yaptırdık

Hıc bahsetmedıler oyle bi durumdan yoksa kesın tamm derdım ben de 🤦‍♀️

Nasıl olmuyor, coknkısıde cıktıgını duydum, daha dogrusu okudum burada.. Bı yanlıslık olmasın, Bosuna mı test yaptırdık
Bende bilmiyorum ki canım öyle dedi ama kimin dediğine inanıcaz bilmiyorum. Başka bi çok doktorda var diyor ki ona gore tedavi başlatmış ve sağlıklı hamilelik geçirmiş hepsi.. Biz en iyisini yaptık yaptırdık canım bence 😊😊 malum doktorların hepsi farklı konuşuyor. Onlara kalsa kimi bana perde var demişti, kimi polikistik over kimi başka bişey. Kimsenin dediği birbirini tutmuyo. Araştırılması en iyisi bence biz doğru yoldayız kuzum 😊

Bende bilmiyorum ki canım öyle dedi ama kimin dediğine inanıcaz bilmiyorum. Başka bi çok doktorda var diyor ki ona gore tedavi başlatmış ve sağlıklı hamilelik geçirmiş hepsi.. Biz en iyisini yaptık yaptırdık canım bence 😊😊 malum doktorların hepsi farklı konuşuyor. Onlara kalsa kimi bana perde var demişti, kimi polikistik over kimi başka bişey. Kimsenin dediği birbirini tutmuyo. Araştırılması en iyisi bence biz doğru yoldayız kuzum 😊
Kesinlikle, aynı seylerı bidaha yasatmaz Rabbım ınsallah 🙏🏻❤️ saglıklı gebelıgımız olsun

Benım bi arkadsım da oyleydı, hem kanaması cok hem de sancısı, hastanelik olurdu her ay, bır suru doktora gitmiş rahımin guzel calısıyor demıs doktorşar
Benim ağrı çok kanama az ve 4 gün sürer ama dört gün de toplasan 2,5 gün anca gelen yani 😒bakalım kürtaj sonrası nasıl olacak 😂

Benim normalde hem sancım olmaz hem de çok az kanama olurdu. Bu sefer sancılı ve normal seviyede kanama oluyor. Kürtaj sonrası 40. gün adet oldum çok mutluyum. Bu hafta adet olmasam söktürücü başlayacaktı doktor
Valla benim ağrı yine aynı değişmedi😂31 gün sonra oldu benim de şükür

X