- 12 Nisan 2019
- 24.067
- 38.197
Yaaa saglık olsun diyip önümüzdeki maçlara bakıcazÇok merak ediyorum beş gündür çektiğim ağrının akıntının sebebi neydi..
Adete bir gün kaldı. Predictor erken gebelik testi yaptım sonuç negatif canlarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa saglık olsun diyip önümüzdeki maçlara bakıcazÇok merak ediyorum beş gündür çektiğim ağrının akıntının sebebi neydi..
Adete bir gün kaldı. Predictor erken gebelik testi yaptım sonuç negatif canlarım.
Cok az kalmıs sana daBenim daha bitemedi canım 14.20 de biticek iyi tatiller
Umutlar diğer aya üzülme canımÇok merak ediyorum beş gündür çektiğim ağrının akıntının sebebi neydi..
Ahh canımm neyse bu gelsin diğerleri gelmesinEvet bu sabah yerde sürünme,iki büklüm yürüme ile güne başladığıma göre kürtaj sonrası ilk adetim oldu demektirkendisini göreceğime bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
Canım ben sadece 12li trombofili paneli yaptırdım genetik test yaptırmadık. Onun için sadece benden 2 tüp kan aldılarSenin eşinden de kan istemişler miydi canım tıbbi genetikte. Benim eşinden de istediler o yuzden pazartesiye kaldi.Birde bu trombofolipaneli vs için sadece kan mı alıyorlar? Aynı gün halledebilir miyiz acaba ona gore izin alçak eşim iş yerinden
Test çıkmadan yapmayalım mı diyor doktorun. Aslında hamilelik belli olana kadar test sonuçlanır boşa bir ay daha ertelemese iyi olurdu1 Haftaya cıksaydı asılama olup olmayacağım kesınlesecrktı
Benim normalde hem sancım olmaz hem de çok az kanama olurdu. Bu sefer sancılı ve normal seviyede kanama oluyor. Kürtaj sonrası 40. gün adet oldum çok mutluyum. Bu hafta adet olmasam söktürücü başlayacaktı doktorEvet bu sabah yerde sürünme,iki büklüm yürüme ile güne başladığıma göre kürtaj sonrası ilk adetim oldu demektirkendisini göreceğime bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
Trombofoliyi verdim canım 2 haftaya çıkcakmis.. Esimden istedikleri dedigin gibi genetik o zaman.Canım ben sadece 12li trombofili paneli yaptırdım genetik test yaptırmadık. Onun için sadece benden 2 tüp kan aldılar
Aynen, benım esım vermedı mesela sadece ben kan verdım.. Benımkı nıye bu kadar gec cıkıyor yaSohrab
Trombofoliyi verdim canım 2 haftaya çıkcakmis.. Esimden istedikleri dedigin gibi genetik o zaman.
Öyle dedi, ama trombofili paneli ıstedı, esinle alakalı bısey ıstemedı acaba hepsını yaptırdıgımı mı dusundukiTest çıkmadan yapmayalım mı diyor doktorun. Aslında hamilelik belli olana kadar test sonuçlanır boşa bir ay daha ertelemese iyi olurdu
Benim yarın akşama bitiyorGünaydın kızlar benım dersler bitti, tatil moduma geçiyorum
Kuzum benimkide geç çıkacaktı ben ek bi para verdim erken çıkması için.Aynen, benım esım vermedı mesela sadece ben kan verdım.. Benımkı nıye bu kadar gec cıkıyor ya
Trombofoli paneli sonuçlanınca izin verir büyük ihtimal canım. Çünkü bazı pıhtılaşma hastalarında oran çoksa daha gebelik olmadan başlamıyorlarmış ilaçları.. Bide bugün genetik doktoru bana dedi ki 10 haftadan küçük düşünlerde kan pıhtılaşmasi faktörü olmuyor. Olsada binde bir falan dedi canım. Bilemedim ne ne değil-dir.Öyle dedi, ama trombofili paneli ıstedı, esinle alakalı bısey ıstemedı acaba hepsını yaptırdıgımı mı dusunduki
Yanı gebelik daha başlamadan veriyorlarmış ilaçları canım.Öyle dedi, ama trombofili paneli ıstedı, esinle alakalı bısey ıstemedı acaba hepsını yaptırdıgımı mı dusunduki
Amaaann biz senın yerıne de tatıl yaparız o zamanBenim yarın akşama bitiyor
Hıc bahsetmedıler oyle bi durumdan yoksa kesın tamm derdım ben deKuzum benimkide geç çıkacaktı ben ek bi para verdim erken çıkması için.
Nasıl olmuyor, coknkısıde cıktıgını duydum, daha dogrusu okudum burada.. Bı yanlıslık olmasın, Bosuna mı test yaptırdıkTrombofoli paneli sonuçlanınca izin verir büyük ihtimal canım. Çünkü bazı pıhtılaşma hastalarında oran çoksa daha gebelik olmadan başlamıyorlarmış ilaçları.. Bide bugün genetik doktoru bana dedi ki 10 haftadan küçük düşünlerde kan pıhtılaşmasi faktörü olmuyor. Olsada binde bir falan dedi canım. Bilemedim ne ne değil-dir.
Bende bilmiyorum ki canım öyle dedi ama kimin dediğine inanıcaz bilmiyorum. Başka bi çok doktorda var diyor ki ona gore tedavi başlatmış ve sağlıklı hamilelik geçirmiş hepsi.. Biz en iyisini yaptık yaptırdık canım bence malum doktorların hepsi farklı konuşuyor. Onlara kalsa kimi bana perde var demişti, kimi polikistik over kimi başka bişey. Kimsenin dediği birbirini tutmuyo. Araştırılması en iyisi bence biz doğru yoldayız kuzumHıc bahsetmedıler oyle bi durumdan yoksa kesın tamm derdım ben de
Nasıl olmuyor, coknkısıde cıktıgını duydum, daha dogrusu okudum burada.. Bı yanlıslık olmasın, Bosuna mı test yaptırdık
Kesinlikle, aynı seylerı bidaha yasatmaz Rabbım ınsallah saglıklı gebelıgımız olsunBende bilmiyorum ki canım öyle dedi ama kimin dediğine inanıcaz bilmiyorum. Başka bi çok doktorda var diyor ki ona gore tedavi başlatmış ve sağlıklı hamilelik geçirmiş hepsi.. Biz en iyisini yaptık yaptırdık canım bence malum doktorların hepsi farklı konuşuyor. Onlara kalsa kimi bana perde var demişti, kimi polikistik over kimi başka bişey. Kimsenin dediği birbirini tutmuyo. Araştırılması en iyisi bence biz doğru yoldayız kuzum
Benim ağrı çok kanama az ve 4 gün sürer ama dört gün de toplasan 2,5 gün anca gelen yani bakalım kürtaj sonrası nasıl olacakBenım bi arkadsım da oyleydı, hem kanaması cok hem de sancısı, hastanelik olurdu her ay, bır suru doktora gitmiş rahımin guzel calısıyor demıs doktorşar
Valla benim ağrı yine aynı değişmedi31 gün sonra oldu benim de şükürBenim normalde hem sancım olmaz hem de çok az kanama olurdu. Bu sefer sancılı ve normal seviyede kanama oluyor. Kürtaj sonrası 40. gün adet oldum çok mutluyum. Bu hafta adet olmasam söktürücü başlayacaktı doktor