Doğuma yakın kaybetmek çok ağır cnm. Benim ki 10 haftadan ilerlemedi gebeliklerim ama yinede kendimi çok üzdüm. Her hamile kaldığımda kahverengi lekelenme gelip kanamaya döner. Bu kanamalar beni bitirdi. Son gebeliğimde keseyi gördükten sonra yoğun kanamayla parçalar düştü. Dedim kesin bebek gitti. Ilaçlarımı kestim 5 gün sonra muayeneye gittim dedim düşük yaptım. Ultrasonla baktı bebeğin kalbi atmaya başlamış gayet iyi düşük riski yok kanama yok dedi dr. Eşimle sevinçten bir birimize sarılıp ağladık 3 hafta sonra gel dedi dr.ilaçlarına devam et dedi 6+5 haftalıktı rutin testleri yaptırıp gel dedi 20 gün sona randevu verdi. 20 günüm lekelenmeyle geçti Rabbime yalvarak dua ettim her gün bu kez elimden alma bebeğimi bana bağışla diye
ama bu benim imtihanımmış vardır bir hayır diyorum sağlıksızsa yada sakat doğarsa o zaman ömür boyu bebeğim için üzülüp acı çekerdim. Tam muayeneye gidecek günüm sabah kalktım hazırlanayım diye lavaboya girdim baktım yoğun kanama başladı elim ayağım titredi eşime hemen gidelim dedim hastaneye gittik muayene oldum ilk alttan baktı aktif kanama var dedi dr. sonra karından baktı 9+4 günlük ama hareket etmedi daha yeni durmuş kalbi bugün dedi. Dünyam başıma yıkıldı yalvardım iyice bakın olamaz dedim ağladım eşimde ağladı
5 gün sonra kürtaj yaparız dedi kan sulandırıcı kullandığım için.4.gün gittim yine umutla bir kez daha muayene edin belki kalbi atıyordur dedim sağ olsun kırmadı beni dr.hanım baktı ama malesef kalbi atmadı
kürtajdan sonra bir kaç gün kalkamayıp hasta gibi yattım çok üzüldüm.1 ay sonra zar zor toparlandım nerden buldum cesareti bilmiyorum yine tüp bebek yaptırmaya karar verdim ama yine umutluyum. 5 sene sonra hamile kaldığım bebeğiminde 8 haftada kalbi durmuştu. Ah canım kimyasallar 3 sene önce dış gebelik oldum sol tüpüm alındı. Böyle böyle 9 senem geçmiş. Hekkını helal et kendi derdimle senin başını ağrıttım cnm.