Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kimyasal gebeliğimin kanaması devam ederken gittim ama derslerim yüzünden 6.gün gidebildim. Hemen klomen ve ecopirin başlattı. 13.gün tekrar gittim yumurtalarım büyümüştü. Soldakiler küçüktü. 4-5 gün sonra da sol tarafımda ağrı oldu. Onlar da büyüdü sanırım. En son perşembe günü gittim yumurtaların çatlamış dedi. Perşembeye kadar olmazsan test yap pozitifi görürsen hemen gel dedi. Uygulamaya göre bugün bat ama dün testim negatifti. Ben de beklemedeyim şimdilik 😊
Anladım canımm ecoprin önlem amaçlı verdi herhalde inşallah pozitifi görürsün 🥰🙏🏻

Ohoo bide akşam yapmışsın sen asıl sabah yap tabiki😊erken gebelik testini iki gün önce sabah yaptığımda net çizgi vardı,akşam yaptığımda normal kaset test yoktu nerdeyse çizgi. Çok değişiyor yani😊

Amınn ınsallah cnm ❤️hepimize umut olcaksın hayırlısıyla, cok sevındım walla, batı da yaz da karsısına gebe emojısı koyalım ❤️
Son bat 25 Aralık canım inşallah güzel haberlerle dönerim bi hamile olduğumu öğreneyim size bol bol dua edicem :)

Bu kadar güzel yürekli, herşeye rağmen güçlü kadınları uzun süredir bir arada görmemiştim. Burası ne güzel yer. Sohrab Sohrab bizi buluşturmaya vesile oldun 🙏 Sonuclarimiz hep güzel olsun..🌸
Ayy kuzum, tek basımıza deılız hıcbırımız, bızı biz cok daha iyi anlıyoruz❣️🥰insallah güzel sonuclarımızla donatırız burayı 🙏🏻🥰

İlk idrarla yaptım kızlar

Eklentiler

• 1608618543828..jpg
    1608618543828..jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 1608618578739..jpg
    1608618578739..jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 35
X