Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo çok iyi vermişsin maşallah demekki ilaç baya işe yarıyor diyetle falan destekleyince

Benimde hiç kanamam olmadı kürtajdan sonra adet olmayı beliyorum ve bu gün 31.gün. bakalım nolcak

Diyet ve spor yapabilsem ilaca gerek kalmıcak ama olmuyor ıkısı bırlıkte, mecbur kullanıyorum, 3 une bırlıkte dıkkat edince 13 kılo verilebiliyor, ben verdım gecen yıl
Çok iyi bende şimdi ocakta klomen kullancam zaten ertelendi gibi yine gebelik biraz vermeye çalışıcam ozamana kadar

Ocak mı ertelendi??
Ya sorma ben kontrole gittim canım hormonlarıma falan baktırdım ultrason ile de baktı ve foliküller gelişmemiş herhalde cyclo progynova ve klomen verdi ocakta adet olunca klomene başlıcam biz bu ay yine çalışmalara devam ama olmaz dedi doktor

Insallah

Amin, insallah

Cok tesekkurler, insallah hepimizin gebeligi sorunsuz gecer

Olsun, klomen gelıstırır yumurtaları benım de asılama buyuk ıhtımal 10 ocak gıbı olur, bız bu ay denedik ama umudum yok

Olsun, klomen gelıstırır yumurtaları benım de asılama buyuk ıhtımal 10 ocak gıbı olur, bız bu ay denedik ama umudum yok
Bat ne zaman kuzum. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsun da artık zaman önemli değil klomen kullandınmı hiç?

Bat ne zaman kuzum. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsun da artık zaman önemli değil klomen kullandınmı hiç?
Bat 29 Aralık, adetın ikincı gunu gıdıcem, biz asılamada gonal f kullandık, buyumıgtımalle yıne gonal f kullandtırır, ben daha once hıc tedavı gormedım 2bucuk yıl denedik olmadı, dırek asılama yaptı doktor, onunla pozıtıf oldu ama dusukle sonuclandı..

KPSS sürecinde kardeşim bana matematik öğretecek ben de ona tarih öğretecektim. En son kız elinki kalemi başıma tutmuş abla valla beynini delmemek için zor duruyorum diyordu
Yaa kıyamam ben de kpss calısırken Bı tarih bi de anayasa calısmıstım, osmnalkı tarıhım ıyı de esıçkı turk tarıhı hep ezber oldugundan perişandı

Anladım canım bu sefer güzel olacak her şey inşallah Dualarım seninle

Kızlar ayın 14'ünde yumurtlama oldu, bat 26 aralık, haftaya cumartesi. Sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Kaç günde netleşir durum..

Kızlar ayın 14'ünde yumurtlama oldu, bat 26 aralık, haftaya cumartesi. Sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Kaç günde netleşir durum..
En fazla 4 gun kala yap, daha önce yapma...
9.günden sonra kanda yukselmeye baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…