Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun sitenin maşallahı var, herkesın test yapası tutmus 😂
İnsan bir an önce o aşamaya tekrar gelmek istiyor görünce,bende bat gününe iki gün kala erken gebelik testi yapmıştım ama sabah uyku sersemi ilk kez bir deneyeyim diye meraktandı. Gayet net ikinci çizgi çıkınca tuvalette uzun süre bakışmıştık😂hâlâ onu atmaya kıyamıyorum ara ara bi bakasım geliyor,oysa resim değil bişey değil😒bu da böyle bir psikopatlık galiba 😂

İnsan bir an önce o aşamaya tekrar gelmek istiyor görünce,bende bat gününe iki gün kala erken gebelik testi yapmıştım ama sabah uyku sersemi ilk kez bir deneyeyim diye meraktandı. Gayet net ikinci çizgi çıkınca tuvalette uzun süre bakışmıştık😂hâlâ onu atmaya kıyamıyorum ara ara bi bakasım geliyor,oysa resim değil bişey değil😒bu da böyle bir psikopatlık galiba 😂
Ben de iki tane üst üste yapmıştım şaşkınlıkla.. hala saklıyorum aynı şekilde. Ultrason fotoğrafları cüzdanımda iyi mi kötü mü bilmiyorum bu..

Ben de beta hcg artıslarını ogrendıkten sonra gebelık testı yapmıstım, sankı ovulasyonda pik olmus gibiydi, saklamak ıcın yaptım, hala saklıyorum, sanırım hep saklıcam da 😔

Hele o ultrason resimleri😑ben ber hafta gittiğim için bi sürü birikti telde ayrı videolar😑eşim izin verse odaya koyucam daha kötü olurum diye vermiyor izin😑

Bir kitapta kayıplarınız yok saymayın,onlar sizinle var olabilmek için geldi,sizi mutlu etti ve zamanı bittiği için gitti. Bu demek değil ki hiç var olmadı,hayatınıza katkısı olmadı. Aksine iyisi ile kötüsü ile anılarınızı saklayın ve yolunuza yaşadıklarınızı bilerek devam edin diyordu.

Biz de evlatlarınızı isterse 2-3 hafta bedenimizde yaşamış olsun yok saymayacağız. Onlar vardı,bize annellik nedir hissettirdi ve şimdi cennette bizden bir parça olarak bizi bekliyorlar. Biz bile cenneti görürmüyüz bilmezken onlar bari bu dünyadan daha iyi bir yerdeler minik kuşlar😍

Ben nasip olup bir evladım olsa da ilk evladımın son ultrason resmini albüme koydum. Sonuçta o vardı kalp sesini bile duyduk. Bunu kendime hüzün,acı yapmaktansa böyle kabul ettim.

Kızlar ya, umarım bi ay sonra hepimiz sağlıkla gebe olup bebelerimizi bekliyor oluruz. O kadar yürekten istiyorum ki, kendime istediğim gibi bu acıları yaşamış hepimize istiyorum bunu..

bana çok iyi geldiniz. 🤍 duygular evrenseldir. Bi duyguyu aynı şekilde yaşamış insanlar birbirlerine muhteşem ilaç olur hep inanmıştım buna. Gerçekten öyleymiş.

Merhaba bende temmuz ayında 3 aylık bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar istiyoruz. İlk kez bu ay planlı bir şekilde ilişki yaşadık. Bat 28.12 beni de listeye ekler misin?

Kızlar ya, umarım bi ay sonra hepimiz sağlıkla gebe olup bebelerimizi bekliyor oluruz. O kadar yürekten istiyorum ki, kendime istediğim gibi bu acıları yaşamış hepimize istiyorum bunu..

bana çok iyi geldiniz. 🤍 duygular evrenseldir. Bi duyguyu aynı şekilde yaşamış insanlar birbirlerine muhteşem ilaç olur hep inanmıştım buna. Gerçekten öyleymiş.
Ben de burası sayesinde toparlandım😍ben uç ay mola ile şubat veya mart gibi deneyeceğim o vakte kadar bakalım burada neler olacak🙏🌸

Merhaba bende temmuz ayında 3 aylık bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar istiyoruz. İlk kez bu ay planlı bir şekilde ilişki yaşadık. Bat 28.12 beni de listeye ekler misin?
Gecmıs olsun cnm, Rabbım sana da sabır versın ınsallah ❤️

Ben de burası sayesinde toparlandım😍ben uç ay mola ile şubat veya mart gibi deneyeceğim o vakte kadar bakalım burada neler olacak🙏🌸
sömestr 3 hafta oldu aklıma sen geldin, ara tatıl donusu deneyecekti diye, belki tatilde denersiniz kafan daha rahat olur ve hemen tutar 🥰

Kızlar bende ilk adetten sonra denemeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım ne zaman gelcek adet. Kürtaj sonrası düzensizlik oluyor mu ? Sizin kanamalariniz kac gun sürmüştü? Bi hafta oldu bugün hala devam ediyor benimki..

X