- 12 Nisan 2019
- 24.059
- 38.179
Şu bacak acıp geriye tekme yapılan hareketi yapmıyorum onun yerine saga sola adım atıyorum..Iki gündür deli gibi merak ettiğim bi soru bu. Leslie 3 mile yaptım dün bugün de 2. Bi sorun olacağını düşünmüyorum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu bacak acıp geriye tekme yapılan hareketi yapmıyorum onun yerine saga sola adım atıyorum..Iki gündür deli gibi merak ettiğim bi soru bu. Leslie 3 mile yaptım dün bugün de 2. Bi sorun olacağını düşünmüyorum inşallah
Cnm hoşgeldin nasılsın? Bayadır yoktun yokluğun farkedildi bu arada ben gittim sağlık ocağına yediklerin cok cikartmistir insulinini dedi her gün çikolata tatlı yemiştim. Bi kac ay beslenmene dikkat et sonra gel bakalım duruma göre yönlendiririm seni dahiliyeye dediŞu bacak acıp geriye tekme yapılan hareketi yapmıyorum onun yerine saga sola adım atıyorum..
Bende mi öyle desem acaba canım birde kimyasal car diye ? Sen hangi üniversite hastanesinde yaptırdın?Benim dr. bi de kimyasal vardı deyip üniversite hastanesine git dedi.Orda genetik testleri yaptırdık.Sormadilar bile bu kaçıncı diye.
Sorarlarsa bu da aklıma geldi ama ne bileyim artık bahtımdan korkuyorum yalan söyledim diye başıma mı gelir diyeBenim dr. bi de kimyasal vardı deyip üniversite hastanesine git dedi.Orda genetik testleri yaptırdık.Sormadilar bile bu kaçıncı diye.
Ay bende sizden öğrenip neymiş bu dedim iki gün önce geçtim TV karşısına bir abla ardında bir grup ne diyor anlamıyorum tabine yaparsa bende yapacağım derken bitti ama ben de bittimŞu bacak acıp geriye tekme yapılan hareketi yapmıyorum onun yerine saga sola adım atıyorum..
Erciyes Üniversitesi canım.Bende mi öyle desem acaba canım birde kimyasal car diye ? Sen hangi üniversite hastanesinde yaptırdın?
Yalan evet ama dr.um oyle dedi.Ama sormadılar söylemedim.Bu rahatlattı beni.Aslinda bende rahatsız oldum.Sorarlarsa bu da aklıma geldi ama ne bileyim artık bahtımdan korkuyorum yalan söyledim diye başıma mı gelir diye
Hocalardan birine mi muayene oldun peki ? Bende bu perşembe gidicem bakalimErciyes Üniversitesi canım.
Ben kurtaj sonrası bebege genetik test yapıldı.O raporla üniversitesi hastanesinde de diğer testler yapıldı.Hocalardan birine mi muayene oldun peki ? Bende bu perşembe gidicem bakalim
Ben daha ilk adetimi olmadım canım bakalım 2 kere adet olup sonraki ay denemelere başlıycaz inşallah. Sizi takip ediyorum heyecanla:)Evet cnm bıraz uzun sürdü
Yaaa, yumurtlama gelmeden gecsseydı, antibiyotik fayda edecektir ınsallah
Ben 3 mile yapıyorum 3 aydır falan haftada bir kaç kez. kırmızı bisey giyiyor ablam tek başına o yavaş başlayıp yavaş bitirip sonunda esnetiyor hiç yormuyor tavsiye ederim :) muhteşem sıkılaştırdı gaza geliyorum bebeğim hepsi senin için diye diye. Tek başına diyet yetersiz kalır dedim.Ay bende sizden öğrenip neymiş bu dedim iki gün önce geçtim TV karşısına bir abla ardında bir grup ne diyor anlamıyorum tabine yaparsa bende yapacağım derken bitti ama ben de bittim
Hosbuldumm canm, ıyı olmaya calısıyorum gun saymaya basladım yineCnm hoşgeldin nasılsın? Bayadır yoktun yokluğun farkedildi bu arada ben gittim sağlık ocağına yediklerin cok cikartmistir insulinini dedi her gün çikolata tatlı yemiştim. Bi kac ay beslenmene dikkat et sonra gel bakalım duruma göre yönlendiririm seni dahiliyeye dedi
Biz de oyle yapıyoruz, Bı süre sonra her dedıgını anlamaya baslıyosun görerek, yaparak ogrenme oluyo dilin de gelişiyorAy bende sizden öğrenip neymiş bu dedim iki gün önce geçtim TV karşısına bir abla ardında bir grup ne diyor anlamıyorum tabine yaparsa bende yapacağım derken bitti ama ben de bittim
Benım de 2.adet 29 Aralık görünüyor kurtajdan dolayı ve pkodan oturu gecıkıyordurBen daha ilk adetimi olmadım canım bakalım 2 kere adet olup sonraki ay denemelere başlıycaz inşallah. Sizi takip ediyorum heyecanla:)
Artık iş sana düşüyorKızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz görüşemiyoruz? Ben ovülasyon dönemimdeyim ama eşimde fıtık çıktı, çok fazla hareket edemiyor Galiba bu aydan geçicek
Hadi hayırlısı canımHaftaya perşembeye kadar regl olmazsam test yapacağım bat 21 aralık ama doktorum bekleyelim dedi perşembeye kadar
bat ne zaman cnm eklıyım senı deCanım benide alirmisin bende 8 kasimda düşük yaptım kürtaj oldum 13 Aralık'ta adet oldum adet bitince tekrar gebelik istiyorum
10 Ocakbat ne zaman cnm eklıyım senı de
Cnm ben ağustos sonu yaptırdığımda hamileyken iyiydi sonucum kasim sonu cok çıkmıştı çünkü aşırı tatlı yedim hamileliğimde dikkat ediyodum sağlıklı besleniyodum. Bakalım bi kac ay sonra tekrar giderim sonuca gore bakarizHosbuldumm canm, ıyı olmaya calısıyorum gun saymaya basladım yine
Insulın cok cabuk yukselıp dusen bi hormon deılmıs, hemen dusme sını bekleme demıstı bana da doktor, internetten arastır direnci kırmak ıcın nasıl beslenmeli dıkkat edersen dusecektır, cıkolata tatlı seker den uzak durman gerek