Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu bacak acıp geriye tekme yapılan hareketi yapmıyorum onun yerine saga sola adım atıyorum.. 🙃
Cnm hoşgeldin nasılsın? Bayadır yoktun yokluğun farkedildi😍 bu arada ben gittim sağlık ocağına yediklerin cok cikartmistir insulinini dedi her gün çikolata tatlı yemiştim. Bi kac ay beslenmene dikkat et sonra gel bakalım duruma göre yönlendiririm seni dahiliyeye dedi

Benim dr. bi de kimyasal vardı deyip üniversite hastanesine git dedi.Orda genetik testleri yaptırdık.Sormadilar bile bu kaçıncı diye.
Sorarlarsa bu da aklıma geldi ama ne bileyim artık bahtımdan korkuyorum yalan söyledim diye başıma mı gelir diye😂

Şu bacak acıp geriye tekme yapılan hareketi yapmıyorum onun yerine saga sola adım atıyorum.. 🙃
Ay bende sizden öğrenip neymiş bu dedim iki gün önce geçtim TV karşısına bir abla ardında bir grup ne diyor anlamıyorum tabi😂ne yaparsa bende yapacağım derken bitti ama ben de bittim 😂

Ay bende sizden öğrenip neymiş bu dedim iki gün önce geçtim TV karşısına bir abla ardında bir grup ne diyor anlamıyorum tabi😂ne yaparsa bende yapacağım derken bitti ama ben de bittim 😂
Ben 3 mile yapıyorum 3 aydır falan haftada bir kaç kez. kırmızı bisey giyiyor ablam tek başına o yavaş başlayıp yavaş bitirip sonunda esnetiyor hiç yormuyor tavsiye ederim :) muhteşem sıkılaştırdı gaza geliyorum bebeğim hepsi senin için diye diye. Tek başına diyet yetersiz kalır dedim.

Cnm hoşgeldin nasılsın? Bayadır yoktun yokluğun farkedildi😍 bu arada ben gittim sağlık ocağına yediklerin cok cikartmistir insulinini dedi her gün çikolata tatlı yemiştim. Bi kac ay beslenmene dikkat et sonra gel bakalım duruma göre yönlendiririm seni dahiliyeye dedi
Hosbuldumm canm, ıyı olmaya calısıyorum gun saymaya basladım yine 🥰
Insulın cok cabuk yukselıp dusen bi hormon deılmıs, hemen dusme sını bekleme demıstı bana da doktor, internetten arastır direnci kırmak ıcın nasıl beslenmeli dıkkat edersen dusecektır, cıkolata tatlı seker den uzak durman gerek ❤️

Biz de oyle yapıyoruz, Bı süre sonra her dedıgını anlamaya baslıyosun görerek, yaparak ogrenme oluyo dilin de gelişiyor 😂

Kızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz görüşemiyoruz? Ben ovülasyon dönemimdeyim ama eşimde fıtık çıktı, çok fazla hareket edemiyor 😞 Galiba bu aydan geçicek 😂

Hosbuldumm canm, ıyı olmaya calısıyorum gun saymaya basladım yine 🥰
Insulın cok cabuk yukselıp dusen bi hormon deılmıs, hemen dusme sını bekleme demıstı bana da doktor, internetten arastır direnci kırmak ıcın nasıl beslenmeli dıkkat edersen dusecektır, cıkolata tatlı seker den uzak durman gerek ❤️
Cnm ben ağustos sonu yaptırdığımda hamileyken iyiydi sonucum kasim sonu cok çıkmıştı çünkü aşırı tatlı yedim hamileliğimde dikkat ediyodum sağlıklı besleniyodum. Bakalım bi kac ay sonra tekrar giderim sonuca gore bakariz

X