Cnm sende yumurtlama mı oluyor?Kızlar kürtaj olalı 23 gün oldu iki gündür sümüksü akıntı olunca yumurtlama testi yaptım. Fotoğrafı ekledim. Ama aklıma takıldı hcg etkisi devam ediyor olabilir mi en son 12 gün önce 104 çıkmıştı hcg sonucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sende yumurtlama mı oluyor?Kızlar kürtaj olalı 23 gün oldu iki gündür sümüksü akıntı olunca yumurtlama testi yaptım. Fotoğrafı ekledim. Ama aklıma takıldı hcg etkisi devam ediyor olabilir mi en son 12 gün önce 104 çıkmıştı hcg sonucum
3 ocakkurtaj sonrasi 4 adetim olucak ins mucizem gelirduzensizdi ilk 3 adetimO zaman bat alayım
Bende 6 saat acı çektim saat sabahki 6 da vajinadan koydular ilacı saat öğle 12 de bebek düştü sonra kürtaj oldum. doğum gibi olduYok cnm bende hıc kanama leke olmadı, kalp atısı yok dıye düşük yaptım, ılacla dusuk onerdı doktor hıc gebelık gecırmedığm ıcın de.. 3 kere hem dılaltı hem vajınal ılc verdıler 4 saat ara ile, gece hastanede yattım kanamayı kontrol altında tutmak ıcın.. Ben de 2 bucuk saat cok sıddetlı sancı cektım nefesimin kesıldıgını hissediyordum
O zaman bu ay ben gibi denemeyecek olanlar deneyenlere destek ve dua ekibi olarak burada yerini alır3 ocakkurtaj sonrasi 4 adetim olucak ins mucizem gelirduzensizdi ilk 3 adetim
Baskalarinin dualarında yer almak öyle guzel ki.. Cok iyi geliyo burası banaO zaman bu ay ben gibi denemeyecek olanlar deneyenlere destek ve dua ekibi olarak burada yerini alır
Bende deli gibi araştırma yapıp kafa yormayı burası ve yazın taşınacağıma ümit etme ile bıraktımşuan tek odak noktam benden önce deneyeceklere dua,kürtaj sonrası adet düzeni nasıl olacak onu takip,düzenli beslenme,bide tatilde kendi memleketimde bir doktora rutin bir kontrol yaptırıp ikinci bir doktor ne diyecek ona bakıp akışına bırakmakBaskalarinin dualarında yer almak öyle guzel ki.. Cok iyi geliyo burası bana
Bana 4 saatte bır koydular, acaba senınkı girişi yumuşatsın dıye konulandan mı, bıde o varmısBende 6 saat acı çektim saat sabahki 6 da vajinadan koydular ilacı saat öğle 12 de bebek düştü sonra kürtaj oldum. doğum gibi oldu
Bilmiyorum cnm. Bana ilacı 3.4 kez koydular. En son bebek düştü. Ilk ilacı koyduktan 1 dakika sonra titremeye başladım her yerim buz gibi oldu.Bana 4 saatte bır koydular, acaba senınkı girişi yumuşatsın dıye konulandan mı, bıde o varmıs
iki ilaç arası 4 saat beklettıler benı de,ilk ılactan 2 bucuk saat sonra kanama basladı ,ilk 1 saat buz gıbı hıs bende de olduBilmiyorum cnm. Bana ilacı 3.4 kez koydular. En son bebek düştü. Ilk ilacı koyduktan 1 dakika sonra titremeye başladım her yerim buz gibi oldu.
Rabbim başka dert vermesin hiç birimize. İnşallah çektiğimiz bütün acıları unutturacak minnoşlar versin❤iki ilaç arası 4 saat beklettıler benı de,ilk ılactan 2 bucuk saat sonra kanama basladı ,ilk 1 saat buz gıbı hıs bende de oldu
Çokkkk amiinRabbim başka dert vermesin hiç birimize. İnşallah çektiğimiz bütün acıları unutturacak minnoşlar versin❤
Hayırlı olsun. Topikteki herkes hamile kalsın İnşallahBat listesi hazır
Senın batı da alalım kuzum son kez yazarız belkı deHayırlı olsun. Topikteki herkes hamile kalsın İnşallah
Bilmiyorum cnm düşük yaptığım için adet ne zaman olacağımıSenın batı da alalım kuzum son kez yazarız belkı de
Yaaa, cok gecmıs olsun ınsallah, bundan sonra onlem alınıp saglıklı gebelık de grcıreceksın ınsallahKızlar benim düşüklerimin sebebi pıhtılaşmaymış bu konularda sorusu olana yardımcı olabilirim
Çok geçmiş olsunpeki bir daha gebelik nasip olursa öğrenince mi önlem alınacakmış yoksa öncesinden mi önlem almanız gerekiyormuş?Kızlar benim düşüklerimin sebebi pıhtılaşmaymış bu konularda sorusu olana yardımcı olabilirim