Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kürtaj olalı 23 gün oldu iki gündür sümüksü akıntı olunca yumurtlama testi yaptım. Fotoğrafı ekledim. Ama aklıma takıldı hcg etkisi devam ediyor olabilir mi en son 12 gün önce 104 çıkmıştı hcg sonucum
Cnm sende yumurtlama mı oluyor?

Yok cnm bende hıc kanama leke olmadı, kalp atısı yok dıye düşük yaptım, ılacla dusuk onerdı doktor hıc gebelık gecırmedığm ıcın de.. 3 kere hem dılaltı hem vajınal ılc verdıler 4 saat ara ile, gece hastanede yattım kanamayı kontrol altında tutmak ıcın.. Ben de 2 bucuk saat cok sıddetlı sancı cektım nefesimin kesıldıgını hissediyordum
Bende 6 saat acı çektim saat sabahki 6 da vajinadan koydular ilacı saat öğle 12 de bebek düştü sonra kürtaj oldum. :KK43: doğum gibi oldu

Ah o suni sanci kızlar hayatimda oyle ağrı aci görmedim😑geceden yattım hastaneye bende serum verdiler agizdan ve vajinal ilac verdiler suni sanci icin.. 5 den 8 buçuğa kadar mahvoldum resmen. Bi ara uyuyakalmisim ruyamda kızımı gördüm resim yapıyordu yanimda 😑Onu görünce daha da kötü oldum.
Oyle guzel bi prensesti ki😑

Baskalarinin dualarında yer almak öyle guzel ki.. Cok iyi geliyo burası bana😍
Bende deli gibi araştırma yapıp kafa yormayı burası ve yazın taşınacağıma ümit etme ile bıraktım😂😍şuan tek odak noktam benden önce deneyeceklere dua,kürtaj sonrası adet düzeni nasıl olacak onu takip,düzenli beslenme,bide tatilde kendi memleketimde bir doktora rutin bir kontrol yaptırıp ikinci bir doktor ne diyecek ona bakıp akışına bırakmak😊

Bende 6 saat acı çektim saat sabahki 6 da vajinadan koydular ilacı saat öğle 12 de bebek düştü sonra kürtaj oldum. :KK43: doğum gibi oldu
Bana 4 saatte bır koydular, acaba senınkı girişi yumuşatsın dıye konulandan mı, bıde o varmıs

Bana 4 saatte bır koydular, acaba senınkı girişi yumuşatsın dıye konulandan mı, bıde o varmıs
Bilmiyorum cnm. Bana ilacı 3.4 kez koydular. En son bebek düştü. Ilk ilacı koyduktan 1 dakika sonra titremeye başladım her yerim buz gibi oldu.

Bilmiyorum cnm. Bana ilacı 3.4 kez koydular. En son bebek düştü. Ilk ilacı koyduktan 1 dakika sonra titremeye başladım her yerim buz gibi oldu.
iki ilaç arası 4 saat beklettıler benı de,ilk ılactan 2 bucuk saat sonra kanama basladı ,ilk 1 saat buz gıbı hıs bende de oldu

Kızlar benim düşüklerimin sebebi pıhtılaşmaymış bu konularda sorusu olana yardımcı olabilirim 🌸

Kızlar benim düşüklerimin sebebi pıhtılaşmaymış bu konularda sorusu olana yardımcı olabilirim 🌸
Çok geçmiş olsun🌸peki bir daha gebelik nasip olursa öğrenince mi önlem alınacakmış yoksa öncesinden mi önlem almanız gerekiyormuş?

X