Gelecek inşallah kötü düşünmek yokCanımHa-ri kocaman Amin, çok çok teşekkür ederim, riskli gebelik olarak devam ediyoruz, sonu güzel olacak inşallah
Sağlıkla kucağıma aldım dediğim günlerde gelsin
Hak veriyorum beklemene bakma ben görünce dayanamadımYakaladınız benişaka tabii canım benim o kadar kayıptan sonra biraz beklemek istedim size haber vermek için hatta yarın kontrolüm var ondan sonra da yazmayı planlamıştım. Çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim tabii sen nasılsın? Büyüttün artık minnoşu maşallah
Bi ben kalmıştım eskilerden zaten dimi?Tatlım çok teşekkür ederim amin inşallah bu kez sağlıkla devam eder. İlk defa bu haftalara ulaştık, bundan sonrası da güzel olsun inşallah siz nasılsınız? Nasıl gidiyor bebişle?
Çok teşekkür ederim canım benimduydum evet, yarın gittiğimde daha rahat duyarım ama. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için bekledim biraz yaa bu kadar badireden sonra herşeyin partisini yapıcam, görmemişin çocuğu olmuş dicekler sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Teşekkür ederim canım aminçok heyecanlıyım, çok gerginim, çok duygu yüklüyüm. Her şey karma karışık sen nasılsın?
Valla kızlar benim bebe büyüyor ama nasıl büyüyor ömrümden ömür ala ala gidiyoruz bakalımSenin bebe uslu o zamanbenimki kurtlu olduğu için su gibi geçiyor zaman. Bi bakıyorum herşey dün gibi ama değil
Rabbım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cnm çok sevindimYakaladınız benişaka tabii canım benim o kadar kayıptan sonra biraz beklemek istedim size haber vermek için hatta yarın kontrolüm var ondan sonra da yazmayı planlamıştım. Çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim tabii sen nasılsın? Büyüttün artık minnoşu maşallah
Bi ben kalmıştım eskilerden zaten dimi?Tatlım çok teşekkür ederim amin inşallah bu kez sağlıkla devam eder. İlk defa bu haftalara ulaştık, bundan sonrası da güzel olsun inşallah siz nasılsınız? Nasıl gidiyor bebişle?
Çok teşekkür ederim canım benimduydum evet, yarın gittiğimde daha rahat duyarım ama. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için bekledim biraz yaa bu kadar badireden sonra herşeyin partisini yapıcam, görmemişin çocuğu olmuş dicekler sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Teşekkür ederim canım aminçok heyecanlıyım, çok gerginim, çok duygu yüklüyüm. Her şey karma karışık sen nasılsın?
Evet ya ben bebekliğinden çok bu zamanlarını sevdim. Konuşmaya çalışması, sevgisini göstermesi... Zor mu zor evet ama ilginç bi şekilde güzel deYaa yerim o yarım dilini de, kulaklarını daen tatlı zamanları şimdi aslında tadını çıkar sonra o zamanlarını çok özlüyosun Allah hep güzel günlerini göstersin evlatların onların derdi bile tatlı gerçi..
Benim oğlan komando gibi süründü uzun süre, 3 ay falan emeklemiştir. 14 aylıkken yürümeye başladi. Her bebek emekler diye bi şart yok hiç dert etme kendine. Ama şöyle bişey var biraz destek verilirse daha kolay oluyor. Elinden tutup kaldır mesela, biraz adım attırmaya çalış. Bacakları güçsüz diye düşünüyosan hareket yaptırabilirsin belki. Ama bence zamanını bekliyo fındık, bak anne gör nasıl şakkadanak yaptım der yakında. Bütün sıkıntıları aşmış maşallah, bunlar ne kiHak veriyorum beklemene bakma ben görünce dayanamadımRabbim sağlıkla kavuştursun ay şimdi bir heyecan cinsiyet bekleme sırası yaşasın HejaR12 bak direk cinsiyet ile geldi aksiyonsuz seni cidden erken yakaladım ama bana zarar oldu görüyon mu hele ay hadi hep bizi arada güncelleyin güzel haberlerinizi ile olur mu
Valla kızlar benim bebe büyüyor ama nasıl büyüyor ömrümden ömür ala ala gidiyoruz bakalımbi kalça gelişim geriliği yüzünden 1 ay hiç kıpırdamadığı bandaj takıldı şükür o sorun geçti ama ondan sebep galiba gelişim aksadı haliyle şuan 10 ay 11 günlük her yere yuvarlanarak gidiyor ama emekleme, bir yere tutunup ayağa kalkma çabası asla yok, geç yürüyebilir tabi o sorun değil ama işte annelik delilik ara ara şeytan yokluyor işte kalça olayı, sakral gamzesi vardı temiz çıktı ama ondan sebep acaba bir sıkıntı mı olur diye kurt düşüyor sonra kovalıyorum tabi asıl sıkıntı kaslar tam gelişemedi bence sertçe değil çünkü bakalım böyle bizde de durumlar
Evet bu gerginlik hiç bitmeyecek sanırım doğuma kadarHak veriyorum beklemene bakma ben görünce dayanamadımRabbim sağlıkla kavuştursun ay şimdi bir heyecan cinsiyet bekleme sırası yaşasın HejaR12 bak direk cinsiyet ile geldi aksiyonsuz seni cidden erken yakaladım ama bana zarar oldu görüyon mu hele ay hadi hep bizi arada güncelleyin güzel haberlerinizi ile olur mu
Valla kızlar benim bebe büyüyor ama nasıl büyüyor ömrümden ömür ala ala gidiyoruz bakalımbi kalça gelişim geriliği yüzünden 1 ay hiç kıpırdamadığı bandaj takıldı şükür o sorun geçti ama ondan sebep galiba gelişim aksadı haliyle şuan 10 ay 11 günlük her yere yuvarlanarak gidiyor ama emekleme, bir yere tutunup ayağa kalkma çabası asla yok, geç yürüyebilir tabi o sorun değil ama işte annelik delilik ara ara şeytan yokluyor işte kalça olayı, sakral gamzesi vardı temiz çıktı ama ondan sebep acaba bir sıkıntı mı olur diye kurt düşüyor sonra kovalıyorum tabi asıl sıkıntı kaslar tam gelişemedi bence sertçe değil çünkü bakalım böyle bizde de durumlar
Çok teşekkür ederim canım aminRabbım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cnm çok sevindim
Ne kadar yorsa da yıpratsa da bi tatlı dili, bi gülüşü yetiyor işte mucize yaaEvet ya ben bebekliğinden çok bu zamanlarını sevdim. Konuşmaya çalışması, sevgisini göstermesi... Zor mu zor evet ama ilginç bi şekilde güzel dehepsi güzel günler görsün, iyi insanlarla karşılaşsın inşallah siz de patır patır doğurun zamanı gelince de şenlensin buralar
Bizimki sürünmekten ziyade ne işi varsa bildiğin yuvarlana yuvarlana gidiyorBenim oğlan komando gibi süründü uzun süre, 3 ay falan emeklemiştir. 14 aylıkken yürümeye başladi. Her bebek emekler diye bi şart yok hiç dert etme kendine. Ama şöyle bişey var biraz destek verilirse daha kolay oluyor. Elinden tutup kaldır mesela, biraz adım attırmaya çalış. Bacakları güçsüz diye düşünüyosan hareket yaptırabilirsin belki. Ama bence zamanını bekliyo fındık, bak anne gör nasıl şakkadanak yaptım der yakında. Bütün sıkıntıları aşmış maşallah, bunlar ne kiRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin de bir ay geç yürüsün bişeycik olmaz
Kesinlikle her bebeğin gelişim süreci farklı bu bilinç ile bakıyorum ama bazen cidden hormonlar ele geçiriyor galiba mantık pat devre dışıEvet bu gerginlik hiç bitmeyecek sanırım doğuma kadardaha sırada ikili testler, belki fetal DNA lar, detaylı ultrasonlar vs hepsi gözümde büyüyor. Bi de ilk bebek gibi arada 11 yıl olunca hiçbişey hatırlamıyorum inşallah tatlım hep güzel haberlerini veririm evlatların her dönemi böyle aslında annelik tam bi delilik.. ama merak etme her bebeğin süreci farklı bildiğin gibi. Sağlıkla kucağına aldın ya bin şükür
Çok teşekkür ederim canım amin
Ne kadar yorsa da yıpratsa da bi tatlı dili, bi gülüşü yetiyor işte mucize yaainşallah tatlım annelik tecrübelerinizden faydalanacağız daha
Dün gece 1den 5e kadar beni ayakta tutmamış gibi gerçekten, canım çocuğumEvet bu gerginlik hiç bitmeyecek sanırım doğuma kadardaha sırada ikili testler, belki fetal DNA lar, detaylı ultrasonlar vs hepsi gözümde büyüyor. Bi de ilk bebek gibi arada 11 yıl olunca hiçbişey hatırlamıyorum inşallah tatlım hep güzel haberlerini veririm evlatların her dönemi böyle aslında annelik tam bi delilik.. ama merak etme her bebeğin süreci farklı bildiğin gibi. Sağlıkla kucağına aldın ya bin şükür
Çok teşekkür ederim canım amin
Ne kadar yorsa da yıpratsa da bi tatlı dili, bi gülüşü yetiyor işte mucize yaainşallah tatlım annelik tecrübelerinizden faydalanacağız daha
Hedefe varabilir sonuç olarakBizimki sürünmekten ziyade ne işi varsa bildiğin yuvarlana yuvarlana gidiyorelinden tutup ayağa kalkma mümkün değil olmuyor o ağırlığı vermiyor, ben koltuk altından tutarsam baya ağırlık bende olacak şekilde basıyor, şimdi yeni yeni dizime oturtuyorum çekmece açıyorum içinde ne var bakmak için ona tutunup kendi yere basar oldu ama hemen yoruluyor tabi ama bu şekil bastığını gördüm bana yetti sağlığı yerinde olsun varsın geç yürüsün
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla tekrar gebeliği nasip etsin inşallah, bende üç aylık evliyken kimyasal gebelik düşüğü yaptım 10 ay evliğim şuan ve o günden beri korunma dan beraberliğimiz oluyor ama hala gebe değilim doktorum hiç bir sorun yok sadece benim kafaya çok taktıgımı soyluyor artık bende yoruldum her ay aynı hayal kırıklıgı yaşamaktan, bu ay çok ümitliyim çünkü yumurtlama gununu tutturdugumu düşünüyorum bakalım daha 2 hafta var reglıma inşallah hepimiz o güzel haberi alırızBende yazayım 2 Kasım'da kürtaj oldum kalp atışı durduğu için 9 haftalıkti Dr ilk adetten sonra deneyebilirsin tekrar demişti inşallah hepimize hayırlısıyla tekrar nasip eder
Hedefe varabilir sonuç olarakVakti zamanı var demek ki bak basabiliyor en azından. Yavaş yavaş gerisi de gelir inşallah Bazen de korkuyorlar galiba. Bizimki koltuktan koltuğa geçerdi bir iki adım ama gel deyince gelmezdi.
Bir gün kardeşim karşıma geçip bıraktı çocuğu 5-6 adım attıçocuk iteklenmeyi bekliyomuş sonra da yürümeye başladı. Emekleme için falan destek videoları var, arada sen de yanına geçip en ekleyebilirsiniz onun da faydası oluyor
Sen ve ben aynenYakaladınız benişaka tabii canım benim o kadar kayıptan sonra biraz beklemek istedim size haber vermek için hatta yarın kontrolüm var ondan sonra da yazmayı planlamıştım. Çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim tabii sen nasılsın? Büyüttün artık minnoşu maşallah
Aaaaaa hayırlı olsun çok şükürYakaladınız benişaka tabii canım benim o kadar kayıptan sonra biraz beklemek istedim size haber vermek için hatta yarın kontrolüm var ondan sonra da yazmayı planlamıştım. Çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim tabii sen nasılsın? Büyüttün artık minnoşu maşallah
Merhaba bu sayfaya yolu düşen arkadaşlarım.. Hepimiz benzer tecrubelere sahibiz..sormak ıstediğiniz sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz, bundan sonrasında daha bilinclı adım atmak çok önemli çünkü.. insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
Aşağıdaki tablo düşük yaptıktan sonra yeniden gebe kalıp bebeklerini sağlıkla kucagına alan ve kucagına almak için gün sayan annelerimizin tablosudur
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 @Teneffus Zili 22.03.2021 @Summerwinter 27.03.2021 @Elikan 26.04.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 @PembeAnkaKusu 01.06.2021 burcusami 09.06.2021 C celiklady 12.08.2021 @windream 20.08.2021 @Dh120910 30.08.2021 @newnew 29.09.2021 @Bonncuk 05.10.2021 @-C-A-N-A-N- 09.10.2021 @karaca3443 21.10.2021 @senistiyorruj 25.10.2021 @Doktoraliguru 16.11.2021 @Lalalala1 15.12.2021 Selizay 01.04.2022 @Aklimtrakyada 12.05.2022 Ha-ri 16.05.2022 @Yazin Sevinci 03.06.2022 @Rande 19.06.2022 @sutlaacc 09.09.2022 @Melikeben 26.12.2022 R Random3 2022
Sağlıkla dogmasını beklıyorum
Çok sağol tatlım, bin şükürAaaaaa hayırlı olsun çok şükürsağlıkla ilerlesin canım benim