Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hıc merak etme baktı gelınce olacak, sımdı deılmıs vaktın, ben cok uzun bekledım, cok sukur 1 ayım kaldı bebegıme kavuşmama, burda herkes yavrusunı kucagına aldı, sız de alıcaksınız merak etmeyın, kendınızı toparlsyın, rahmınız toparlansın, saglıkla kavusursunuz ınsallah🤲🏻❤️
Zaman nasıl geçiyor ya o kadar büyüdü mü piremses😱

R Random3 yaaa çok sevindim canım benim inşallah sağlıkla gelir bebeğin🤲 bize de yaz ara ara, kalbini duymuşsun gördüğüm kadarıyla, cinsiyet partisi yapmaz mıyız😂

Kızlar bizde 21+3 olduk, detaylı dan sonra yazıcaktım ama dayanamadım bildirimleri görünce
3.oğlan geliyor nasipse, oksapar iğne coraspirin kullanıyorum
Cuma günü de detaylı var, dualarınızı bekliyoruz
R Random3 sağlıkla gelsin kuzu 🥰
Nasılsın nasıl hissediyorsun

32+5 oldu teyzesı🥰 kocaman kız oldu 🧿
Ah bır de sen bana sor zaman grcıyor mu, bu son zamanlar hıc gecmıyor sankı
Allahım 32 mi yarabbim ne bu gizli gizli hafta mı yiyorsunuz siz ya ne yapıyorsunuz bana artık 38 ler ile 39 lar ile gel eli kulağında de yıllardır seni bekler gibi bir halim var 😂😂

Kızlar bizde 21+3 olduk, detaylı dan sonra yazıcaktım ama dayanamadım bildirimleri görünce
Ooo gelsin gelinler 🤩🤩🤩🤣hemen bir öncelikle maşallah diyoruz sağlıkla gelsin diye dua ediyoruz sonra da sana uzaktan da olsa kocaman sarılıyorum 💜💜💜💜şu topik böyle konuşmaları öyle hak etti ki Rabbime şükürler olsun 🤲🏻🎈

Canım Ha-ri Ha-ri kocaman Amin, çok çok teşekkür ederim, riskli gebelik olarak devam ediyoruz, sonu güzel olacak inşallah
Sağlıkla kucağıma aldım dediğim günlerde gelsin 🤲

R Random3 kuzuu tesadüf gördüm ya böyle bir haberi nasıl vermezsiiiin🎉😍😍😍
Yakaladınız beni 🤣 şaka tabii canım benim o kadar kayıptan sonra biraz beklemek istedim size haber vermek için hatta yarın kontrolüm var ondan sonra da yazmayı planlamıştım. Çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim tabii ☺️ sen nasılsın? Büyüttün artık minnoşu maşallah 🧿
Yaaa R Random3 hamıle mısın, kız senın lıstedekı yerını bıle sılmedım ben, hayırlı olsun canım benim, Rabbim saglıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah ❤️🐣🤲🏻
Bi ben kalmıştım eskilerden zaten dimi? ☺️ Tatlım çok teşekkür ederim amin inşallah bu kez sağlıkla devam eder. İlk defa bu haftalara ulaştık, bundan sonrası da güzel olsun inşallah ❤️ siz nasılsınız? Nasıl gidiyor bebişle?
R Random3 yaaa çok sevindim canım benim inşallah sağlıkla gelir bebeğin🤲 bize de yaz ara ara, kalbini duymuşsun gördüğüm kadarıyla, cinsiyet partisi yapmaz mıyız😂
Çok teşekkür ederim canım benim 🙏🌸 duydum evet, yarın gittiğimde daha rahat duyarım ama. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için bekledim biraz ☺️ yaa bu kadar badireden sonra herşeyin partisini yapıcam, görmemişin çocuğu olmuş dicekler 🤣🤣 sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Teşekkür ederim canım amin 🙏🥰 çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok duygu yüklüyüm. Her şey karma karışık 😁 sen nasılsın?

Yakaladınız beni 🤣 şaka tabii canım benim o kadar kayıptan sonra biraz beklemek istedim size haber vermek için hatta yarın kontrolüm var ondan sonra da yazmayı planlamıştım. Çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim tabii ☺️ sen nasılsın? Büyüttün artık minnoşu maşallah 🧿

Bi ben kalmıştım eskilerden zaten dimi? ☺️ Tatlım çok teşekkür ederim amin inşallah bu kez sağlıkla devam eder. İlk defa bu haftalara ulaştık, bundan sonrası da güzel olsun inşallah ❤️ siz nasılsınız? Nasıl gidiyor bebişle?

Çok teşekkür ederim canım benim 🙏🌸 duydum evet, yarın gittiğimde daha rahat duyarım ama. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için bekledim biraz ☺️ yaa bu kadar badireden sonra herşeyin partisini yapıcam, görmemişin çocuğu olmuş dicekler 🤣🤣 sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Teşekkür ederim canım amin 🙏🥰 çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok duygu yüklüyüm. Her şey karma karışık 😁 sen nasılsın?
Çok çok iyi anlıyorum hissettiklerini, aynılarını yaşadım, yaşadık, sonu güzel olacak Allahın izniyle, kalbini de duymuşsun darısı diğer aşamalara olsun 🧿🧿🧿
Şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür, hep güzel haberler verelim birbirimize 🤲

Çok çok iyi anlıyorum hissettiklerini, aynılarını yaşadım, yaşadık, sonu güzel olacak Allahın izniyle, kalbini de duymuşsun darısı diğer aşamalara olsun 🧿🧿🧿
Şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür, hep güzel haberler verelim birbirimize 🤲
Evet en iyi siz anlarsınız zaten. Amin kuzum biz bugünleri çok bekledik, hep mutlu haberlerimiz olsun ❤️

32+5 oldu teyzesı🥰 kocaman kız oldu 🧿
Ah bır de sen bana sor zaman grcıyor mu, bu son zamanlar hıc gecmıyor sankı
Maşallah ona oyyyy teyzesi yesin onu🤗 öyle oluyor gerçekten ama dönüp bakınca hiç hamile olmamışsın gibi geliyor😂 keyfini çıkar, bol bol fotoğraf çekin. Doğuma girmeden 1 dk önce vs doğumdan sonra da yapar mısın benim için🤣 yapamamıştım içimde kaldı🤭

Maşallah ya valla kocaman oldu bütün minnoşlar 🤍 sağlıkla gelsin inşallah detaylı da sonrası da çok güzel geçsin 🌸

Hakkındır valla içinden ne geliyorsa hepsini yap🤭 yarın da sonrası da çok çok güzel geçsin inşallah, bize de hep güzel haberlerle gelin hepiniz🤍 muradımıza erdik çok şükür ya💃biz bir gün iyi bir gün sinir harbi😅 idare ediyoruz. Kocaman dana oldu benimki, derdini anlatıyor çok şükür ama işine gelen herşeyi de anlıyor😅 kıvancın kumralı, elamsı gözlüsü ve kepçe kulaklısını düşün🤣

Hakkındır valla içinden ne geliyorsa hepsini yap🤭 yarın da sonrası da çok çok güzel geçsin inşallah, bize de hep güzel haberlerle gelin hepiniz🤍 muradımıza erdik çok şükür ya💃biz bir gün iyi bir gün sinir harbi😅 idare ediyoruz. Kocaman dana oldu benimki, derdini anlatıyor çok şükür ama işine gelen herşeyi de anlıyor😅 kıvancın kumralı, elamsı gözlüsü ve kepçe kulaklısını düşün🤣
Yaa yerim o yarım dilini de, kulaklarını da 😍 en tatlı zamanları şimdi aslında tadını çıkar sonra o zamanlarını çok özlüyosun 🥰 Allah hep güzel günlerini göstersin evlatların 🙏 onların derdi bile tatlı gerçi..

X