Zaman nasıl geçiyor ya o kadar büyüdü mü piremsesHıc merak etme baktı gelınce olacak, sımdı deılmıs vaktın, ben cok uzun bekledım, cok sukur 1 ayım kaldı bebegıme kavuşmama, burda herkes yavrusunı kucagına aldı, sız de alıcaksınız merak etmeyın, kendınızı toparlsyın, rahmınız toparlansın, saglıkla kavusursunuz ınsallah
Bana hiç geçmiyor şu zaman ya çatladım resmenZaman nasıl geçiyor ya o kadar büyüdü mü piremses
32+5 oldu teyzesıZaman nasıl geçiyor ya o kadar büyüdü mü piremses
Allahım 32 mi yarabbim ne bu gizli gizli hafta mı yiyorsunuz siz ya ne yapıyorsunuz bana artık 38 ler ile 39 lar ile gel eli kulağında de yıllardır seni bekler gibi bir halim var32+5 oldu teyzesıkocaman kız oldu
Ah bır de sen bana sor zaman grcıyor mu, bu son zamanlar hıc gecmıyor sankı
Ooo gelsin gelinler
32+5 oldu teyzesıkocaman kız oldu
Allah razı olsun canımm, dualarınızı eksık etmeyınBu mesaja çok duygulandımhayırla sağlıkla
Yakaladınız beni
Bi ben kalmıştım eskilerden zaten dimi?
Çok teşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim canım amin
Çok çok iyi anlıyorum hissettiklerini, aynılarını yaşadım, yaşadık, sonu güzel olacak Allahın izniyle, kalbini de duymuşsun darısı diğer aşamalara olsunYakaladınız benişaka tabii canım benim o kadar kayıptan sonra biraz beklemek istedim size haber vermek için hatta yarın kontrolüm var ondan sonra da yazmayı planlamıştım. Çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim tabii sen nasılsın? Büyüttün artık minnoşu maşallah
Bi ben kalmıştım eskilerden zaten dimi?Tatlım çok teşekkür ederim amin inşallah bu kez sağlıkla devam eder. İlk defa bu haftalara ulaştık, bundan sonrası da güzel olsun inşallah siz nasılsınız? Nasıl gidiyor bebişle?
Çok teşekkür ederim canım benimduydum evet, yarın gittiğimde daha rahat duyarım ama. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için bekledim biraz yaa bu kadar badireden sonra herşeyin partisini yapıcam, görmemişin çocuğu olmuş dicekler sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Teşekkür ederim canım aminçok heyecanlıyım, çok gerginim, çok duygu yüklüyüm. Her şey karma karışık sen nasılsın?
Evet en iyi siz anlarsınız zaten. Amin kuzum biz bugünleri çok bekledik, hep mutlu haberlerimiz olsunÇok çok iyi anlıyorum hissettiklerini, aynılarını yaşadım, yaşadık, sonu güzel olacak Allahın izniyle, kalbini de duymuşsun darısı diğer aşamalara olsun
Şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür, hep güzel haberler verelim birbirimize
Senin bebe uslu o zamanBana hiç geçmiyor şu zaman ya çatladım resmen
Maşallah ona oyyyy teyzesi yesin onu32+5 oldu teyzesıkocaman kız oldu
Maşallah ya valla kocaman oldu bütün minnoşlar
Hakkındır valla içinden ne geliyorsa hepsini yapYakaladınız benişaka tabii canım benim o kadar kayıptan sonra biraz beklemek istedim size haber vermek için hatta yarın kontrolüm var ondan sonra da yazmayı planlamıştım. Çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim tabii sen nasılsın? Büyüttün artık minnoşu maşallah
Bi ben kalmıştım eskilerden zaten dimi?Tatlım çok teşekkür ederim amin inşallah bu kez sağlıkla devam eder. İlk defa bu haftalara ulaştık, bundan sonrası da güzel olsun inşallah siz nasılsınız? Nasıl gidiyor bebişle?
Çok teşekkür ederim canım benimduydum evet, yarın gittiğimde daha rahat duyarım ama. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için bekledim biraz yaa bu kadar badireden sonra herşeyin partisini yapıcam, görmemişin çocuğu olmuş dicekler sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Teşekkür ederim canım aminçok heyecanlıyım, çok gerginim, çok duygu yüklüyüm. Her şey karma karışık sen nasılsın?
Yaa yerim o yarım dilini de, kulaklarını daHakkındır valla içinden ne geliyorsa hepsini yapyarın da sonrası da çok çok güzel geçsin inşallah, bize de hep güzel haberlerle gelin hepiniz muradımıza erdik çok şükür ya biz bir gün iyi bir gün sinir harbi idare ediyoruz. Kocaman dana oldu benimki, derdini anlatıyor çok şükür ama işine gelen herşeyi de anlıyor kıvancın kumralı, elamsı gözlüsü ve kepçe kulaklısını düşün