Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sağ saglim doğurdu mu

Kızlar detaylıyı atlattık çok şükür, herşey olması gerektiği gibi, 2 gün geride çıktı sadece onun dışında oksapar ve coraspirin kullanıyorum, bunları kullanmana gerek yok, kan akışı gayet iyi dedi, ama ben iğneyi bırakamıyorum
4 farklı doktora sormuştum, kullan demişlerdi
Tahlil test vs hiç birşey yapılmamıştı, 2 kaybım olduğu için kullanıyordum sadece
22+2 olduk bugün, sağlıkla hayırla kolaylıkla vaktinde kavuşalımm

Çok şükür cnm çok sevindim, bende test yaptırmadım hiç ama Ömerde de bu hamileliğim de de kullanıyorum iğne, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah

Çok şükür cnm çok sevindim, bende test yaptırmadım hiç ama Ömerde de bu hamileliğim de de kullanıyorum iğne, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Bende kullanacağım canım, amin amin sağlıkla senin az kalmış baya

Çok sükür canım bugunlere
Ben de 34 oluyorum, ılacları bırakıyoruz kademelı olarak, 3 gun sonra son ılacımı da bırakıcam bı tuhaf hıssediyorum kendımı, doktor tedırgın oldugumu anladı, bısey olmaz korkma, bu saatten sonra dogum baslasa bıle durdurmak ıcın ugrasmayız dedı.. Vıtamınlere devam sadece

Hadi sağlıkla vaktinde gelsin kuzucuk sen epey yol kastettin canım, bak 34 oldun maşallah
Doktorlar ne derse onu yapıyoruz, benim kadın doğum doktoru da kullan dedi
Allahın izniyle vaktinde gelecek

Göbüşlüler nasılsınız? Bebeler rahattır inşallah yerlerinde
Yeri rahat sanırım içeride takla atıp duruyor mide yanmaları başladı bende, birde plesantanın yukarı çıkmasını bekliyoruz, 25 haftalık olduk
Bizimki çok rahattır daha yeri geniş. Bu arada dün cinsiyeti öğrendik oğlumuz oluyor siz nasılsınız?
Maşallah sağlıkla gelsin minik prens
Ben ağırlaştım iyiceartık zorlanmaya başladım bir de oğlum bana iyice düşkün oldu hiç nefes aldırmıyor gece gündüzzor günler beni bekliyor
Herkes iyidir inşallah
Bende ağırlaştım şimdiden, ama hala kendi işimi kendim yapabiliyorum, yaşı küçük bebeler daha zor ama geçici Allahın izniyle, Allah kolaylık versin hepimize

Size de maşallah teşekkür ederiz

Bizimki çok rahattır daha yeri geniş. Bu arada dün cinsiyeti öğrendik oğlumuz oluyor siz nasılsınız?
Amaaaann hoş gelsin sefa getirsin inşallah. Çok sevindim canım. Valla bulantı kusma yoksa en rahat zamanlar gerçekten. 7 sonrası çok zorlanmıştım ben. Ama doğunca o zamanlar bile özleniyor gerçekten

Biz iyiyiz çok şükür, hergün yeni kelimeler öğreniyor. Çok komik çok tatlı oldu minik dana. Bugün gıcık demeyi öğrenmiş çok da zorluyor 2 yaşa yaklaştıkça inatlaşmalar başlıyor

Ben ağırlaştım iyiceartık zorlanmaya başladım bir de oğlum bana iyice düşkün oldu hiç nefes aldırmıyor gece gündüzzor günler beni bekliyor
Herkes iyidir inşallah
Evde başka çocuk varsa biraz daha zor haklısın. İnşallah yardım edenin vardır yoksa da hallediliyor bi şekilde tabi ama yine de destek iyi geliyor insana. Allah işini kolaylaştırsın inşallah, sağlıkla büyüsün bebeler

Ay ne kadar çabuk geçiyor zaman maşallah kocaman olmuş mide yanması bende de vardı ya çok berbat bir durum. Birde sadece boğazımda hissediyodum. Az ekşi mandalina, maden suyu rahatlatıyordu beni. İnşallah fıt diye çıkıverir rahat rahat takılır minnoş. Sağlıkla gelsin hepsi

Amaaaann hoş gelsin sefa getirsin inşallah. Çok sevindim canım. Valla bulantı kusma yoksa en rahat zamanlar gerçekten. 7 sonrası çok zorlanmıştım ben. Ama doğunca o zamanlar bile özleniyor gerçekten
Bulantı kusma olmadı çok şükür yaa rahat geçirdim ilk zamanları. Valla hamilelik ayrı özleniyor, bebek hali ayrı özleniyor...
Biz iyiyiz çok şükür, hergün yeni kelimeler öğreniyor. Çok komik çok tatlı oldu minik dana. Bugün gıcık demeyi öğrenmiş çok da zorluyor 2 yaşa yaklaştıkça inatlaşmalar başlıyor
Yaaa en tatlı zamanları sana bi tavsiye vereyim. Bu ilk kelimelerini not et, ilerde okuması çok keyifli oluyor çünkü hepsini unutuyorsun. Oğlum 10 yaşında. Onun için yazdıklarımı, kendi hatıralarını okumak o kadar hoşuna gidiyor ki... Mesela yazmışım, sen doğduğunda ekmek şu kadar TL ydi, 1 dolar şu kadar TL ydi. Büyüdükçe herşeyi özlüyor insan. Sağlıkla büyüsün kuzucuklar, mutlulukla

Ben hamilelik kısmını özlüyorum ama bebekliği pek özlemiyorum ya. Benim için zor zamanlardı gerçekten. Şuanki kafamda geri dönebilmeyi isterdim ama.
Günlük tutmayı hiç sevmedim ama bu güzel olabilirmiş. Bi defter bulayım

Daha çok büyüdüğünde özleyeceksin zaten bebekliğini, şimdi çok yakın o duygular ben de defter değil de, bebek ajandası almıştım. Orada birçoğu vardı ama not kısımlarına bu gelişimleri falan yazıyordum işte. Sonrasında çok güzel anılar oluyor en çok da çocuk için bizim yerimize de bolca mıncır o tatlı ufaklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…