- 28 Ağustos 2023
- 681
- 156
Canım sağ saglim doğurdu muAmin ins canım ya benim yaptığım adak çok farklı niyeti edince başlangıç için aşağı kestik dağıttık eğer kabul olursa heryil yadaistedigim zamamn durumuna göre 7 tane ne kesti isen onu keseceksin eğer kabul olmasa hayrın olur insallnlara şükür benimki kabul oldu adagimi kestim adagittik 2 ay sonra hamile kaldım doğum yaptım sağ salim kızımı kucağıma aldımilk adagimizi geçen sene ramazan dakestik bu ikinci adağı da 1 ay içinde keseriz sanırım böyle devam edecek hercsne 1 er tane kescez 7 olana kadar ins csnim sizinki de kabul olur gerçekten bu işler kısmet işi Allah biliyor eltim de geçen sene erkek bebek için gitti o türbeye adak adadı şimdi 8 aylık olacak hamile bebeği kız Rabb'im kısmet etmemiş demekki en uygun olan buymuş tabi bizeyalan atmiiyorsa herşey beklenir eltimden belki saklar cinsiyeti ni ama kv dedi kizdir
Çok şükür cnm çok sevindim, bende test yaptırmadım hiç ama Ömerde de bu hamileliğim de de kullanıyorum iğne, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallahKızlardetaylıyı atlattık çok şükür, herşey olması gerektiği gibi, 2 gün geride çıktı sadece onun dışında oksapar ve coraspirin kullanıyorum, bunları kullanmana gerek yok, kan akışı gayet iyi dedi, ama ben iğneyi bırakamıyorum
4 farklı doktora sormuştum, kullan demişlerdi
Tahlil test vs hiç birşey yapılmamıştı, 2 kaybım olduğu için kullanıyordum sadece
22+2 olduk bugün, sağlıkla hayırla kolaylıkla vaktinde kavuşalımm
Bende kullanacağım canım, amin amin sağlıklaÇok şükür cnm çok sevindim, bende test yaptırmadım hiç ama Ömerde de bu hamileliğim de de kullanıyorum iğne, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Çok sükür canım bugunlereKızlardetaylıyı atlattık çok şükür, herşey olması gerektiği gibi, 2 gün geride çıktı sadece onun dışında oksapar ve coraspirin kullanıyorum, bunları kullanmana gerek yok, kan akışı gayet iyi dedi, ama ben iğneyi bırakamıyorum
4 farklı doktora sormuştum, kullan demişlerdi
Tahlil test vs hiç birşey yapılmamıştı, 2 kaybım olduğu için kullanıyordum sadece
22+2 olduk bugün, sağlıkla hayırla kolaylıkla vaktinde kavuşalımm
Hadi sağlıkla vaktinde gelsin kuzucuk sen epey yol kastettin canımÇok sükür canım bugunlere
Ben de 34 oluyorum, ılacları bırakıyoruz kademelı olarak, 3 gun sonra son ılacımı da bırakıcam bı tuhaf hıssediyorum kendımı, doktor tedırgın oldugumu anladı, bısey olmaz korkma, bu saatten sonra dogum baslasa bıle durdurmak ıcın ugrasmayız dedı.. Vıtamınlere devam sadece
Amin canımHadi sağlıkla vaktinde gelsin kuzucuk sen epey yol kastettin canım, bak 34 oldun maşallah
Doktorlar ne derse onu yapıyoruz, benim kadın doğum doktoru da kullan dedi
Allahın izniyle vaktinde gelecek
Evet cnm kısmet olursa ocak ortası doğumBende kullanacağım canım, amin amin sağlıklasenin az kalmış baya
Göbüşlüler nasılsınız? Bebeler rahattır inşallah yerlerinde
Ben ağırlaştım iyiceGöbüşlüler nasılsınız? Bebeler rahattır inşallah yerlerinde
Yeri rahat sanırım içeride takla atıp duruyorGöbüşlüler nasılsınız? Bebeler rahattır inşallah yerlerinde
Maşallah sağlıkla gelsin minik prensBizimki çok rahattır daha yeri geniş. Bu arada dün cinsiyeti öğrendik oğlumuz oluyor siz nasılsınız?
Bende ağırlaştım şimdiden, ama hala kendi işimi kendim yapabiliyorum, yaşı küçük bebeler daha zor ama geçici Allahın izniyle, Allah kolaylık versin hepimizeBen ağırlaştım iyiceartık zorlanmaya başladım bir de oğlum bana iyice düşkün oldu hiç nefes aldırmıyor gece gündüz zor günler beni bekliyor
Herkes iyidir inşallah
Size de maşallahYeri rahat sanırım içeride takla atıp duruyormide yanmaları başladı bende, birde plesantanın yukarı çıkmasını bekliyoruz, 25 haftalık olduk
Maşallah sağlıkla gelsin minik prens
Bende ağırlaştım şimdiden, ama hala kendi işimi kendim yapabiliyorum, yaşı küçük bebeler daha zor ama geçici Allahın izniyle, Allah kolaylık versin hepimize
AmaaaannBizimki çok rahattır daha yeri geniş. Bu arada dün cinsiyeti öğrendik oğlumuz oluyor siz nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür, hergün yeni kelimeler öğreniyor. Çok komik çok tatlı oldu minik dana. Bugün gıcık demeyi öğrenmişBizimki çok rahattır daha yeri geniş. Bu arada dün cinsiyeti öğrendik oğlumuz oluyor siz nasılsınız?
Evde başka çocuk varsa biraz daha zor haklısın. İnşallah yardım edenin vardırBen ağırlaştım iyiceartık zorlanmaya başladım bir de oğlum bana iyice düşkün oldu hiç nefes aldırmıyor gece gündüz zor günler beni bekliyor
Herkes iyidir inşallah
Ay ne kadar çabuk geçiyor zaman maşallah kocaman olmuşYeri rahat sanırım içeride takla atıp duruyormide yanmaları başladı bende, birde plesantanın yukarı çıkmasını bekliyoruz, 25 haftalık olduk
Maşallah sağlıkla gelsin minik prens
Bende ağırlaştım şimdiden, ama hala kendi işimi kendim yapabiliyorum, yaşı küçük bebeler daha zor ama geçici Allahın izniyle, Allah kolaylık versin hepimize
Bulantı kusma olmadı çok şükür yaaAmaaaannhoş gelsin sefa getirsin inşallah. Çok sevindim canım. Valla bulantı kusma yoksa en rahat zamanlar gerçekten. 7 sonrası çok zorlanmıştım ben. Ama doğunca o zamanlar bile özleniyor gerçekten
Yaaa en tatlı zamanlarıBiz iyiyiz çok şükür, hergün yeni kelimeler öğreniyor. Çok komik çok tatlı oldu minik dana. Bugün gıcık demeyi öğrenmişçok da zorluyor 2 yaşa yaklaştıkça inatlaşmalar başlıyor
Ben hamilelik kısmını özlüyorum ama bebekliği pek özlemiyorum ya. Benim için zor zamanlardı gerçekten. Şuanki kafamda geri dönebilmeyi isterdim ama.Bulantı kusma olmadı çok şükür yaarahat geçirdim ilk zamanları. Valla hamilelik ayrı özleniyor, bebek hali ayrı özleniyor...
Yaaa en tatlı zamanlarısana bi tavsiye vereyim. Bu ilk kelimelerini not et, ilerde okuması çok keyifli oluyor çünkü hepsini unutuyorsun. Oğlum 10 yaşında. Onun için yazdıklarımı, kendi hatıralarını okumak o kadar hoşuna gidiyor ki... Mesela yazmışım, sen doğduğunda ekmek şu kadar TL ydi, 1 dolar şu kadar TL ydi. Büyüdükçe herşeyi özlüyor insan. Sağlıkla büyüsün kuzucuklar, mutlulukla
Daha çok büyüdüğünde özleyeceksin zaten bebekliğini, şimdi çok yakın o duygularBen hamilelik kısmını özlüyorum ama bebekliği pek özlemiyorum ya. Benim için zor zamanlardı gerçekten. Şuanki kafamda geri dönebilmeyi isterdim ama.
Günlük tutmayı hiç sevmedim ama bu güzel olabilirmiş. Bi defter bulayım