- 3 Ekim 2022
- 442
- 721
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amın canım, rabbım can saglıgı versın, hepsı halollur, bırseye ıhtyacın olursa ozelden yaz mutlaka bana, ankaraya tayın ısteseydın gorusurdukBenim okulum da ağır hasarlıydı. Yıkım kararı vardı en son. Özlük dosyam bile olmadan yeni okula geçtim. Evimiz de ağır hasarlıydı. Elde sıfır vardı ama başlarken de sıfırdık diyoruz. Size de çok çok geçmiş olsun. Allah geride kalan herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.
Bebiş nasıl peki
Maşallahh, koca kız olmusOh maşallah, kız evlat bir başka
Biz de iyiyiz hamdolsun, 4 gün sonra 7 aylık olacak kızım. Ek gıda veriyorum artık onun hazırlıkları oluyor. Ben ücretsiz izin aldım evdeyim bu sene
Kımyasal olmus olabılir, 20 gun de uzun süre, ıstersenız bır doktora gorunun, rahım kalınlasmasına bakarKızlar ben 1 Eylül'de regl olucaktim olmadım hala bir kere testim pozitif çıktı ama kan verdim bugün negatif çıktı, regl 2. Günü hormon testine gidecektim kendi kendime olmayı mi bekleyeyim napayım kafam cok karıştı, 3 kere hamile kaldım 1i kimyasal 2si düşük
Doktorumdan hiç memnun değilim defalarca söyledim bakmadan ilaç yazıp yolluyor tarlusal içmek istemiyorum beni çok kötü yapıyor, inşaallah güzel bir doktor bulsam ona gideceğimKımyasal olmus olabılir, 20 gun de uzun süre, ıstersenız bır doktora gorunun, rahım kalınlasmasına bakar
Kalbinizi kırmak yada acınızın üstüne gitmek veya sizi suçlamak istemiyorum buna hakkımda yok dediklerimi yanlış anlamayın lütfen önyargılı bir cevap vermeyeceğim bakın bir çok kişide bu tür şeyler duydum doktor öyle dedi böyle dedi diye ve bir çok kişiye dedim doktorlar prim kazanmak için bazı hastalara bebeğinde şu var bu var diyip nasıl olsa gene gebe kalır deyip düşürüyorlar ben bu nu kadınlar kulübünde bir çok kişiye söyledim ve doktorunu değiştirdi şuan bebekleri doğmuş durumda acaba başka doktora gittiniz mi size açıklama bile yapmamışlar madem bebekte birşey var sizi neden genetiğe yollamamış açıklama yapmamış bence bunun üzerine düşün evraklarınızın otopsinin sonuçlarını isteyin üstüne gidin bebeğinizi size verdiler mi? Genetik bozukluğunu neye dayanarak söylediler sırf ulturasonla mı? Lütfen üstüne gidin hatta size genetiğe gitmeyin mi diyor inadına gidin araştırınMerhabalar 2 hafta önce 14 haftalık gebeligim bir çok sebepten ötürü ve bana zarar verebilme ihtimalinden dolayı sonlandırıldı. Gebelik sonlandırılması önce amniyosentez yapıldı. Düşük olduktan sonra da patoloji ve otopsi de yapılacağını söylediler tip fakültesinde genetik bölüme de başvurduk. Bebek icin genetik incelemeler de yapılacakmış. Devlet hastanesi olduğu için doktorlara sorduğum bi çık sorunum karşılığını alamadım. Sonuçlar ne zaman çıkar bilgisi olanlar var mı. Bebegimin tamamen iskelet sistemi eklemleri hastaydı. bu şekilde bebekte anolmaliler olup başına benim gibi bisey gelip ikinci kez tekrarlama ihtimali var mı veya sağlıklı gebelik elde edenler var mi. Su anda gerçekten çok korkuyorum ikinci gebelikte tekrarlar diye . Doktora eşimle ikimiz de genetik test yaptıralım mı dedim gerek yok dediler yönlendirme yapmadılar. Acaba antalya eğitim araştırmaya da kendi istegimle yonlendirme olmadan gitsem genetik testleri yaparlar mı? Şimdiden herkese teşekkürler
Ve başınız sağolsun sizi anlıyorum çünkü bende ikiz bebeklerimi kaybettim umarım kalbinizi kıracak birşey dememişimdir dediysemde özür dilerimMerhabalar 2 hafta önce 14 haftalık gebeligim bir çok sebepten ötürü ve bana zarar verebilme ihtimalinden dolayı sonlandırıldı. Gebelik sonlandırılması önce amniyosentez yapıldı. Düşük olduktan sonra da patoloji ve otopsi de yapılacağını söylediler tip fakültesinde genetik bölüme de başvurduk. Bebek icin genetik incelemeler de yapılacakmış. Devlet hastanesi olduğu için doktorlara sorduğum bi çık sorunum karşılığını alamadım. Sonuçlar ne zaman çıkar bilgisi olanlar var mı. Bebegimin tamamen iskelet sistemi eklemleri hastaydı. bu şekilde bebekte anolmaliler olup başına benim gibi bisey gelip ikinci kez tekrarlama ihtimali var mı veya sağlıklı gebelik elde edenler var mi. Su anda gerçekten çok korkuyorum ikinci gebelikte tekrarlar diye . Doktora eşimle ikimiz de genetik test yaptıralım mı dedim gerek yok dediler yönlendirme yapmadılar. Acaba antalya eğitim araştırmaya da kendi istegimle yonlendirme olmadan gitsem genetik testleri yaparlar mı? Şimdiden herkese teşekkürler
Cok teşekkür ederim bana da tekrarlama ihtimali çok az dediler ama yeni olmasından dolayı hep bi korkum varÖncelikle başınız sağ olsun, kızımı 18 haftalıkken suyumun bitmesi sonucu kaybettim, benzerdi sizinle sorunumuz, kromozom bozukluğu vardı, genetige yollamadık ama doktorum ultrason bulgularından söyledi, 2020 eylülde meleğimi kaybettim 2021 haziran da oğluma kavuştum sağlıkla çok şükür, şuanda küçük oğluma hamileyim çok şükür bi sıkıntımız yok, bize de doktorum tekrarlama ihtimali çok düşük dedi, ona güvendik bi test yaptırmadık, ama içiniz rahat etmezse araştırma hastanesine gidip kromozom analizi yaptırabilirsiniz eşinizle
Yok ben hastane hastane gezdim antalyanin en iyilerine gittim gerçekten olumlu bi cevap almak icin maddi olarak da hastane hastane gezdigimizden çok yıprandık. Ağıt yltrason bulguları vardi 4 kez detaylı ultrasona girdim. Bebegi genetige gönderdiler patoloji de yapılacak alınmadan amniyosentez de yapıldı. Genetige gönderilmesini eşimle benim ilk gebelik olduğu icin önce bebeğe test yapalım sonra size gerek olmayabilir dedikleri icin sormustum bize yapılması gerekirse 3 ay sonra sonuçlara göre yapacaklarmış. Benim düşüncem de hiç riske atmamak yönündeydi. Dediğinizde de çok haklısınız sağlıklı olabilirdi. Ama bebek düştükten sonra temizlikçi abla geldi gördün mü diye ona da sordum o abla bile bebek çok hastaydı röntgeni falan ben götürdüm dedi. Hasta oldugumdan yana gerçekten hiç şüphemiz yok. Ama sorunun ne olduğu haftaya amniyosentezle belli olacak 60 gün sonra patoloji belli olacak 6 ayda da bebegin genetik sonucu dediler. Bugün hastaneye gidip sordum. Düşünceniz icin de teşekkür ederim bizim icin de gerçekten zor bi karar olduKalbinizi kırmak yada acınızın üstüne gitmek veya sizi suçlamak istemiyorum buna hakkımda yok dediklerimi yanlış anlamayın lütfen önyargılı bir cevap vermeyeceğim bakın bir çok kişide bu tür şeyler duydum doktor öyle dedi böyle dedi diye ve bir çok kişiye dedim doktorlar prim kazanmak için bazı hastalara bebeğinde şu var bu var diyip nasıl olsa gene gebe kalır deyip düşürüyorlar ben bu nu kadınlar kulübünde bir çok kişiye söyledim ve doktorunu değiştirdi şuan bebekleri doğmuş durumda acaba başka doktora gittiniz mi size açıklama bile yapmamışlar madem bebekte birşey var sizi neden genetiğe yollamamış açıklama yapmamış bence bunun üzerine düşün evraklarınızın otopsinin sonuçlarını isteyin üstüne gidin bebeğinizi size verdiler mi? Genetik bozukluğunu neye dayanarak söylediler sırf ulturasonla mı? Lütfen üstüne gidin hatta size genetiğe gitmeyin mi diyor inadına gidin araştırın
Yönlendirmeye gerek yoksa bende eşimle gidip Yaptırmak istiyorum ama malesef randevu alamıyorum hep dolu gözüküyorBaşın sağolsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın..
Randevunu alıp git canım yaparlar ben genetik testlerimi orda yaptırdım,
anlattım doktora durumu sağolsun yardımcı oldu...
Yönlendirmeye gerek yoksa bende eşimle gidip Yaptırmak istiyorum ama malesef randevu alamıyorum hep dolu gözüküyor
Ozel olmayacaksa doktor ismi öğrenebilir miyim özelden de yazabilirsiniz istersenizBaşımdan geçeni söyledim ben şu testleri istiyorum dedim sağolsun sorun çıkarmadı kuzum genelde dolu oluyo arada bakarım bende bulursam randevu yazarım sana
Allah razı olsun düşünmen yeter canım. İnşallah vaktinde, sağlıkla kucağınıza alırsınız kızınızı. İçini ferah tut. Demesi kolay biliyorum ama sen yine de elinden geldiğince iyi düşün.Amın canım, rabbım can saglıgı versın, hepsı halollur, bırseye ıhtyacın olursa ozelden yaz mutlaka bana, ankaraya tayın ısteseydın gorusurduk
Sımdılık ıyı cok sukur 23+5 gunluk oldu, dıken ustundeyım ınsallah bu kez saglıkla kucaklarım
Gerçekten üzgünüm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın inşallah sağlıklı evlatlarınız olurYok ben hastane hastane gezdim antalyanin en iyilerine gittim gerçekten olumlu bi cevap almak icin maddi olarak da hastane hastane gezdigimizden çok yıprandık. Ağıt yltrason bulguları vardi 4 kez detaylı ultrasona girdim. Bebegi genetige gönderdiler patoloji de yapılacak alınmadan amniyosentez de yapıldı. Genetige gönderilmesini eşimle benim ilk gebelik olduğu icin önce bebeğe test yapalım sonra size gerek olmayabilir dedikleri icin sormustum bize yapılması gerekirse 3 ay sonra sonuçlara göre yapacaklarmış. Benim düşüncem de hiç riske atmamak yönündeydi. Dediğinizde de çok haklısınız sağlıklı olabilirdi. Ama bebek düştükten sonra temizlikçi abla geldi gördün mü diye ona da sordum o abla bile bebek çok hastaydı röntgeni falan ben götürdüm dedi. Hasta oldugumdan yana gerçekten hiç şüphemiz yok. Ama sorunun ne olduğu haftaya amniyosentezle belli olacak 60 gün sonra patoloji belli olacak 6 ayda da bebegin genetik sonucu dediler. Bugün hastaneye gidip sordum. Düşünceniz icin de teşekkür ederim bizim icin de gerçekten zor bi karar oldu
Cok teşekkür ederim amin inşallah size söylemek için değil ama bende sizin gibi gebeliğin sonlandiranlarin yaptığını hiç doğru bulmuyordum ama gerçekten yasamadan bilinmiyormus Allahim düşmanımın başına bile vermesin her türlü kabulüm diye ikili testi bile yaptirmamistim. Ama gerçekten çok hasta olduğunu bile bile ona acı çektirmek istemedim.Gerçekten üzgünüm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın inşallah sağlıklı evlatlarınız olur
Geç yumurtlamış olabilirsiniz bence şimdiden olumsuz düşünmeyin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktirMerhaba umutlu anneler. Nasılsınız ben yine bir gebelik başlangıcı içerisindeyim.. 3. Kaybımda burada birlikte dertleşmiştik 2022 1 mayısda kürtaj olmuştum.. dışmı boşmu anlaşılamamıştı bile.. Sonrasında genetik teste gittik eşim ve ben.. Eşimde birşey çıkmadı bende pıhtılaşma yatkınlığı çıktı.. Kimi dr ilaç kullan dedi kimi kullanma tedavisi yok sadece kontrollü ol dendi ve 1.5 sene sonra yeniden kaset testte gebelik gördüm.. Sat 18 ağustos ama dün yaptırdığım beta hcg 275 çıktı..
Umudumu kaybetmeyim diyorum ama değer çok düşük sata göre...
İnşaAllah öyledir iyi dilekleriniz için teşekkür ederimGeç yumurtlamış olabilirsiniz bence şimdiden olumsuz düşünmeyin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir