Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağolun kızlar inşallah sağlıkla kavuşurum, evet Sohrab yanına geliyorum kısmetse doğum ocakta, doğru düzgün bakamıyorum ama bulantıdan gözüm açılmıyor

Ay bu ne güzel bi haber hayırlısı olsun sağlıkla doğsun minnoşun inşallah

kızlar mart ayında kendiliğinden düşük yapmıştım ama düşükten önce adetlerim düzenliyken şimdi düzensiz sizlerinde böyle olmuşmuydu düşükten sonra

Ha-ri nasılsın? Kaç aylık oldu bebiş 5 oldu mu? Gaz problemleri azalmıştır. Yakında ek gıdaya geçiceksin heyecan var mı Besin alerjisi nasıl gidiyor?

Ha-ri nasılsın? Kaç aylık oldu bebiş 5 oldu mu? Gaz problemleri azalmıştır. Yakında ek gıdaya geçiceksin heyecan var mı Besin alerjisi nasıl gidiyor?
Yarın tam 5 aylık olacak gaz şükür bitti bence gaz değil sorun alerjiymiş, hala ne alerjisi bulamadık 20 gün et süt yumurta tavuk balık kuruyemiş susam domates kestik her gün kan devam etti ben son ekmek işini de kestim buğday mı diye 2 gündür yoktu alerji doktoru öyle olmaz sadece yumurta ve süt inek eti kes dedi dün ekmek, kuzu eti, dometes olan bir salata yedim bugün baya belirgin kan geldi biri belli arttırdı

Gluten alerjısı mı acaba

Merhabalar bana da yorumlarınızla yardımcı olur musunuz? Ben 5+3 te kalp atışı olmadan kürtaj oldum beta değerim düşüşe geçmişti ve lekenmem başlamıştı sonra hafif kanamaya döndü kürtaj olduğum gün beta değerim 3400 dü ş kürtajdan 10 gün sonra kanamam bitti ve korunmadan ilişki oldu şimdi 25 gün geçti üstünden daha doktora kontrole gidemedim ama bugün hamileyken yaşadığım mide bulantısıyla kusma oldu acaba tekrar hamilemiyim cuma günü doktor randevum var sizden de bi yorum almak istedim kürtajdan sonra adet görmeden gebe olduğunu öğrenen var mı ?

Son düzenleme:
Alla alla çok ilginç gluten olabilir bence de başka herşeyi denemişsin zaten kuzum. Bizim bikere sadece kan olmuştu hatta çok korkmuştuk besin alerjisi mi diye ama zorlamaktan çatlak olmuş. Öyle bişi olamaz zaten dimi ishal oluyordu tam tersi
Çok şükür canım, hersey yolunda, büyüyoruz yavas yavaş, siz nasılsınız
Maşşallah kuzum biz de büyüyoruz aynı

Merhaba benim de bebegim 32 haftalik dogdu rop testi noroloji ve kardiyoloji muaynesi olacak rop testi cok zor bir test mi nasil yapiyorlar muaynesini acaba bu arada gecmis olsun bizimkide 17 gun kuvezde kaldi onu orda birakip eve gelmek cok koyuyodu bana simdi kucagimda masallah 20 gunluk olduk

Rop testinden önce damla veriyorlar gözbebeklerini büyütmek için onu damlatıyorsunuz sonrasını görmedik bizi almıyorlardı bebekleri veriyorduk doktor bakıyordu özellikle tam olarak nasıl yapıldığına bakmadım internetten psikolojik olarak zorlanmamak için ama içeriden ağlama sesleri geliyordu. Çıktıklarında da gözleri kızarıyor biraz ama ağlamaya devam etmiyordu benim bebişler. 2 hafta sonra ve ondan da 1 ay sonra çağırmışlardı bizi galiba 3 kere yapıldı. Allah kolaylık versin prematüre annesi olmak çok zor gitmediğimiz doktor branşı kalmadı bizim neredeyse. Kuvöz sürecini söylemiyorum bile ben 31 haftalık doğum yaptım 43 gün kaldılar ve covidden dolayı hiç göstermediler sadece resim ve video atıyorlardı bilgi veriyorlardı. Ama sizin en azından covid yok ve ikiz değilmiş bu da bir şeydir yaz olması bile avantaj bizim ocakta soğukta ve miniciktiler kızım sürekli kusuyordu ve sürekli kıyafet değişiyordu o soğukta minicik bebekler üşüyecek diye ödümüz kopuyordu. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz

Allah bağışlasın ikisini de canım valla yaşamayan bilmiyor. İnşallah bundan sonra sağlıkla büyürler

Çok doğru kuzum amin çok teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor?
İyiyim çok şükür canım. Bebeyle ışık hızında geçiyo zaman. 14 aylık olacak birkaç gün sonra. Çok hareketlendi, sürekli paçamdan elimden çekiştiriyor. temizliği geçtim onun için yemek hazırlamak bile işkence oluyor bana. Kendi kendine oynamayı öğrensin biraz diye bekliyorum dört gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…