Kızlar merhaba, kısaca bende hikayemden bahsedeyim. 1 yaşayan cocugum var 8 yaşında. Geçen sene üç tane kalp durmasindan kürtaj oldum.ilki 9+5 de durdu kanamasiz..ikinci 6 haftalıkken atış alınamadı ki ağrılı ve kanamalı acillik oldum kürtaj oldum..üçüncü 8+2 de durduğunu öğrendim kanamasiz kürtaj oldum.
Üçüncü de sabah 0.4 Luk oksapar, akşam 100 Luk coraspirin kullanmama rağmen durdu.
İlk düşük sonrası eşimle ikimiz genetige gittik ve 677 homozigot dendi fakat pıhtılaşma grubu var face'de orda da 4g 5g Heterizigotta var dendi.
Aralık'ta olmuştum kürtajı, üçüncü bebek genetik incelemeye gitti şükür ki genetikte bişey çıkmadı
Ardından tetkiklerimi yaptırdım sadece demirim düşüktü hemotoloji hap verdi bayram öncesi 5 olan değerim 53 e yükselmiş.
Şubattan beri metolkobalamin formunda folik asit B12 formunu kullanıyorum, ekstra ocean mummy,demir hapına devam ediyorum.
Rahim filmi temiz çıktı.esimin spermiyogram temiz çıktı. Yani sonuç olarak sebep bulunamadı.
Perinatoloji doktoru hamilelik oluştuğunda bağışıklık baskılayıcı kortizon başlanır dedi ve iğne, hatta iğne dozu 0.6 lik olur dedi.kilom 63.
Bana yol gösterirseniz sevinirim.bu arada ankaradayim doktor çağrı gulumseri de takipteyim.pisman oldum üçüncü bebekte gitmediğime