Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amınn canım benım sen nasılsın, neler yapıyosun, deprem oluyor hala saımbeylı de, annem artık alısmıs, he az sallandı gectı dıyo 4.9 da bıle
İyiyim kuzum çok şükür, bebe konusunu uzun süredir rafa kaldırdım, geleceği varsa gelir deyip kafama göre takılıyorum ben Mersin'deyim 2 yıldır, ailem Adana'da evet onlar da alıştı artık tepkisizleştik.

Canım benım, güzel yürekli arkadaşım
Dualarında oldugumu bılıyorum herzaman, ınsallah rabbım sana da gül yüzlü bir kız bebek nasip eder

Aminn canım ınsallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda en hayırlı en sağlıklı şekilde nasip eder güzel haber alınca yaz buraya hemen

Rabbım beterinden korusun canım benım, canları sağolsın

Canım benım, güzel yürekli arkadaşım
Dualarında oldugumu bılıyorum herzaman, ınsallah rabbım sana da gül yüzlü bir kız bebek nasip eder
Ahh canım, Allah razı olsun
Kızlarım benim kanayan yaram
Ama yüzümüz gülecek eminim, vakti zamanı en hayırlı vakitte inanıyorum.
Dualarım seninle canım

Ahh canım, Allah razı olsun
Kızlarım benim kanayan yaram
Ama yüzümüz gülecek eminim, vakti zamanı en hayırlı vakitte inanıyorum.
Dualarım seninle canım
Ahh kuzum. Kızlarımız cennetin en güzel yerınde
Zamanı gelınce gelecek guzel haberler ınsallah

Benım gebelık sıkıntılı gecıyor, ama doktor cok avantajlı basladık dedı tek bebek olunca ınsallahh bu sefer saglıcakla dogururum
Gönlünü ferah tut sen kul olarak elinden geleni yaptın o minik nasibinse sağlıkla doğacak inşallah biz iyi düşünelim

Kızlar merhaba, kısaca bende hikayemden bahsedeyim. 1 yaşayan cocugum var 8 yaşında. Geçen sene üç tane kalp durmasindan kürtaj oldum.ilki 9+5 de durdu kanamasiz..ikinci 6 haftalıkken atış alınamadı ki ağrılı ve kanamalı acillik oldum kürtaj oldum..üçüncü 8+2 de durduğunu öğrendim kanamasiz kürtaj oldum.
Üçüncü de sabah 0.4 Luk oksapar, akşam 100 Luk coraspirin kullanmama rağmen durdu.
İlk düşük sonrası eşimle ikimiz genetige gittik ve 677 homozigot dendi fakat pıhtılaşma grubu var face'de orda da 4g 5g Heterizigotta var dendi.
Aralık'ta olmuştum kürtajı, üçüncü bebek genetik incelemeye gitti şükür ki genetikte bişey çıkmadı
Ardından tetkiklerimi yaptırdım sadece demirim düşüktü hemotoloji hap verdi bayram öncesi 5 olan değerim 53 e yükselmiş.
Şubattan beri metolkobalamin formunda folik asit B12 formunu kullanıyorum, ekstra ocean mummy,demir hapına devam ediyorum.
Rahim filmi temiz çıktı.esimin spermiyogram temiz çıktı. Yani sonuç olarak sebep bulunamadı.
Perinatoloji doktoru hamilelik oluştuğunda bağışıklık baskılayıcı kortizon başlanır dedi ve iğne, hatta iğne dozu 0.6 lik olur dedi.kilom 63.

Bana yol gösterirseniz sevinirim.bu arada ankaradayim doktor çağrı gulumseri de takipteyim.pisman oldum üçüncü bebekte gitmediğime

Kızlar merhaba, sıze bir haberim var ömerim abi oluyor hamileyim bensupriz oldu bizim için dedün doktora gittik keseyi gördük 6 haftalık miniğim.. Hersey yolunda çok şükür ama çok mide bulantılarim var, Ömera bakamıyorum annem sagolsun ilgileniyor.. Dua edin bana bian önce bitsin bulantılarim da oğluma bakayım güzelce..

Aaa çok sevindim hadi hayırlısı sağlıkla gelsin minik Rabbimin hazinesi ne kadar çok, çok şükür

Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin ocak annelerıne geliyosun o zaman

Eneeeee kııız şok oldum gece gece sağlıkla gelsin minnoş, abisine yoldaş sizlere de hayırlı evlat olsun inşallah❤❤

Anaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin

Oyy hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…