İyiyim kuzum çok şükür, bebe konusunu uzun süredir rafa kaldırdım, geleceği varsa gelir deyip kafama göre takılıyorumAmınn canım benımsen nasılsın, neler yapıyosun, deprem oluyor hala saımbeylı de, annem artık alısmıs, he az sallandı gectı dıyo 4.9 da bıle
Canım benım, güzel yürekli arkadaşımBir erkek tahmini de benden, ilk söylediğinden beri hatta nedense içime doğdu yeniden tüp bebek yapacağın özel mesaj atacaktım o ara kapatmıştın, sonra dua ettim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim diye, transfer sonrası tutunduğu u söyleyince hep erkek hissettim, sağlıkla gelsin bundan sonra kki kontrollerde hep çok güzel geçsin
Aminn canımBurayaSohrab ne yaptı acaba diye bakmaya gelmiştim ve güzel haberini gördüm canım. Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin. Birlikte güzel zamanlariniz olsun. Buraya ilk yazdığımda bana çok yardımcı olmuştunuz. Şimdi hepimizin hayalleri gerçek oldu birer birer. Sıra sende. Çok mutlu oldum, çok duygulandım görünce. Doğum haberini de alırız inşallah hayırlısıyla canım.
Rabbım beterinden korusun canım benım, canları sağolsınİyiyim kuzum çok şükür, bebe konusunu uzun süredir rafa kaldırdım, geleceği varsa gelir deyip kafama göre takılıyorumben Mersin'deyim 2 yıldır, ailem Adana'da evet onlar da alıştı artık tepkisizleştik.
Ahh canım, Allah razı olsunCanım benım, güzel yürekli arkadaşım
Dualarında oldugumu bılıyorum herzaman, ınsallah rabbım sana da gül yüzlü bir kız bebek nasip eder
Çok sevindim canım benim maşşallah minik pirincimizeMerhaba kızlar, bugun bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür6+3 pirinç tanem
Ahh kuzum. Kızlarımız cennetin en güzel yerındeAhh canım, Allah razı olsun
Kızlarım benim kanayan yaram
Ama yüzümüz gülecek eminim, vakti zamanı en hayırlı vakitte inanıyorum.
Dualarım seninle canım
Keşke gözümü kapatsam açsam 9 ay geçmiş olsaÇok sevindim canım benim maşşallah minik pirincimizecidden bana da zaman geçmiyor sanki 3 aylık desen şaşırmazdım
Ya o zaman da şu hallerini özleyeceksin her anı güzel aslında ama işte insan bir an önce de görmek istiyorKeşke gözümü kapatsam açsam 9 ay geçmiş olsa
Amin tatlımRabbım beterinden korusun canım benım, canları sağolsın
Benım gebelık sıkıntılı gecıyor, ama doktor cok avantajlı basladık dedı tek bebek oluncaYa o zaman da şu hallerini özleyeceksin her anı güzel aslında ama işte insan bir an önce de görmek istiyor
Gönlünü ferah tut sen kul olarak elinden geleni yaptın o minik nasibinse sağlıkla doğacak inşallah biz iyi düşünelimBenım gebelık sıkıntılı gecıyor, ama doktor cok avantajlı basladık dedı tek bebek oluncaınsallahh bu sefer saglıcakla dogururum
Amın canım benımGönlünü ferah tut sen kul olarak elinden geleni yaptın o minik nasibinse sağlıkla doğacak inşallah biz iyi düşünelim
Aaa çok sevindim hadi hayırlısı sağlıkla gelsin minikKızlar merhaba, sıze bir haberim var ömerim abi oluyor hamileyim bensupriz oldu bizim için de dün doktora gittik keseyi gördük 6 haftalık miniğim.. Hersey yolunda çok şükür ama çok mide bulantılarim var, Ömera bakamıyorum annem sagolsun ilgileniyor.. Dua edin bana bian önce bitsin bulantılarim da oğluma bakayım güzelce..
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinKızlar merhaba, sıze bir haberim var ömerim abi oluyor hamileyim bensupriz oldu bizim için de dün doktora gittik keseyi gördük 6 haftalık miniğim.. Hersey yolunda çok şükür ama çok mide bulantılarim var, Ömera bakamıyorum annem sagolsun ilgileniyor.. Dua edin bana bian önce bitsin bulantılarim da oğluma bakayım güzelce..
Eneeeee kııızKızlar merhaba, sıze bir haberim var ömerim abi oluyor hamileyim bensupriz oldu bizim için de dün doktora gittik keseyi gördük 6 haftalık miniğim.. Hersey yolunda çok şükür ama çok mide bulantılarim var, Ömera bakamıyorum annem sagolsun ilgileniyor.. Dua edin bana bian önce bitsin bulantılarim da oğluma bakayım güzelce..
Anaa çok sevindimKızlar merhaba, sıze bir haberim var ömerim abi oluyor hamileyim bensupriz oldu bizim için de dün doktora gittik keseyi gördük 6 haftalık miniğim.. Hersey yolunda çok şükür ama çok mide bulantılarim var, Ömera bakamıyorum annem sagolsun ilgileniyor.. Dua edin bana bian önce bitsin bulantılarim da oğluma bakayım güzelce..
Oyy hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar merhaba, sıze bir haberim var ömerim abi oluyor hamileyim bensupriz oldu bizim için de dün doktora gittik keseyi gördük 6 haftalık miniğim.. Hersey yolunda çok şükür ama çok mide bulantılarim var, Ömera bakamıyorum annem sagolsun ilgileniyor.. Dua edin bana bian önce bitsin bulantılarim da oğluma bakayım güzelce..